Kako 2 .iso imidža smestiti na 1 disk ?
U NERO kada snimam .iso (burn image) na disk odmah ga snima i ne nudi nikakve opcije. Meni treba da 2 imidža smestim na jedan disk. Probam i multisesion ..obeležim poslednji snimak , ali onda kaže da na disku već ima nešto i traži prazan.
Treba mi da raspakujem više image i zbog veličine fajlova smesti se više komada na jedan disk , ali mi nešto ne ide...
Kako 2 .iso imidža smestiti na 1 disk ? [REŠENO]
Pravila foruma
Praktikujemo da na kraju opišemo kako smo rešili problem. Zatim zatvorimo temu >UPUTSTVO<
Praktikujemo da na kraju opišemo kako smo rešili problem. Zatim zatvorimo temu >UPUTSTVO<
- fanzo
- Site Admin
- Phone number: 0038121781575
- Specialty: tv-multimedia
Kako 2 .iso imidža smestiti na 1 disk ? [REŠENO]
Svakodnevno usavršavanje je bolje od zakasnelog savršenstva
- fanzo
- Site Admin
- Phone number: 0038121781575
- Specialty: tv-multimedia
Re: Kako 2 .iso imidža smestiti na 1 disk ? [REŠENO]
1.iso >> narezao >> prebacio na hdd
2.iso >> narezao >> prebacio na hdd
3......itd...
Sada sam dobio na hdd raspakovane .iso fajlove :::
sa hdd (raspakovani i više nisu u .iso formatu)1.iso ; 2.iso ; 3.iso ... >> narezao na disk

2.iso >> narezao >> prebacio na hdd
3......itd...
Sada sam dobio na hdd raspakovane .iso fajlove :::
sa hdd (raspakovani i više nisu u .iso formatu)1.iso ; 2.iso ; 3.iso ... >> narezao na disk

Svakodnevno usavršavanje je bolje od zakasnelog savršenstva
- krllebg
- ___
- Warranty service: DeGermany
- Specialty: tv
- Kontakt:
Re: Kako 2 .iso imidža smestiti na 1 disk ? [REŠENO]
hehhhh ... pametan nam zoki ko pcelica :)
Imam jednog drugara valja diskove,filmove,igrice ... pitam ja njega za ovaj problem,kaze SNIMI jedan po jedan negde na HDD,pa odatle sve zajedno snimaj gde oces.I dadt mi jedan dobar programcic,pa mozes i ti da ga nadjes na netu - PowerISO.Radi mali sve radnje,pakuje,raspakuje,kompresuje,ma strava stvarcica sve ima.Kakav Nero kakvi bakraci !
Imam jednog drugara valja diskove,filmove,igrice ... pitam ja njega za ovaj problem,kaze SNIMI jedan po jedan negde na HDD,pa odatle sve zajedno snimaj gde oces.I dadt mi jedan dobar programcic,pa mozes i ti da ga nadjes na netu - PowerISO.Radi mali sve radnje,pakuje,raspakuje,kompresuje,ma strava stvarcica sve ima.Kakav Nero kakvi bakraci !
... Here lies a man whom is little known !!!
-
- Slične teme
- Odgovori
- Pregledano
- Zadnji post
-
-
Kako instalirati WinXP na SATA disk >>ne vidi HDD<<(rešeno)
napisao kisko » 11 Okt 2008, 16:18 » u Windows - softverski problemi - 20 Odgovori
- 5440 Pregledano
-
Zadnji post napisao kisko
12 Okt 2008, 21:45
-
-
-
XP ne vidi sata disk i sata dvd rezač(rešeno)
napisao ahim » 04 Feb 2010, 08:44 » u Windows - softverski problemi - 10 Odgovori
- 1462 Pregledano
-
Zadnji post napisao ahim
06 Feb 2010, 22:05
-