Evo me...stigao sam malo u pauzi da radnem..situacija je, za sada, sto bi rekli ''mrka kapa'' bilo koji od file recovery aplikacija da pustim na osteceni HDD cita root-u odlicno do nekih 78% a onda katastrofa, non-stop I/O error reading iz dva puta pa predje na sledeci sektor i tako do kraja (nekih 40Gb)...
R-studio, GetDataBack, DiskDoctor...svi se slicno ponasaju, sad je na njemu R-studio i posle silnih gresaka u citanju radim recovery samo fajlova sa desktopa (cisto za probu)...non-stop ima I/O gresku u citanju i za sada na desktopu dobijam samo cistu rutu sa folderima ali bez fajlova (0 bytes) cak ih i nema, samo prazni folderi...
Otprilike od programcica nista, sutra cu da se ojacam sa RAMom(imam samo 256Mb) a treba mi barem 300 da pokrenem ActiveBootDisk (win edition) ili na samom kraju da se natakarim sa Knopiksom, Ubuntu ..ili vec nekim Linuxom.
Dakle, ovde je problem ''pucaljka'' cubica profila i verujem da je sad tesko tek tako zaleteti u ovaj profil i nakupiti fajlove jer je izgleda ziv deo Win-a za autorizaciju pristupa i ne da da se skine ista bez regularnog pokretanja profila...bar mi se tako cini. Mozda bi trebalo da pucam na tu stranu...mada mi i nije bas najjasnije...da mrtvom winXp-u podmecem lazni pass..ne znam vise ni sam..
Videcemo, sutra nastavljam popodne, mada su mi TVi u servisu do plafona
Evo R-studio u prilogu kako izgleda.....
GetCubicaData