AGP SLOTOVI SA PREGRADOM I BEZ
Pravila foruma
Praktikujemo da na kraju opišemo kako smo rešili problem. Zatim zatvorimo temu >UPUTSTVO<
Praktikujemo da na kraju opišemo kako smo rešili problem. Zatim zatvorimo temu >UPUTSTVO<
AGP SLOTOVI SA PREGRADOM I BEZ
AGP kartica sto mi je radila u slotovima gdje ima pregrada,nece da mi radi u drugom racunaru sa slotom za AGP bez pregrade,moze mi neko od strucnjaka sto se bave racunarima reci jel ima neke razlike u AGP karticama za slot bez pregrade i karticama namjenjenim za slot sa pregradom sto imaju onu plasticnu zakacku sto se s njome zakaci AGP kartica da bude stabilnija ?Pozzz
- Damiru
- ___
- Contact person: Damir
- Specialty: tv-multimedia
- Kontakt:
Re: AGP SLOTOVI SA PREGRADOM I BEZ
Veliki ljudi se bave idejama. Srednji, događajima. A mali - ljudima.
Hvala Damire,gledo sam to i po netu jos,taj bes pregrade je neki univerzalni,trebalo bi kazu da se mogu sve probati kartice koje se mogu utaketi, bez rizika da nesto crkne,moracu probati s nekim drugim karticama dok na njih naletim 

- goranfri
- gxu
- Warranty service: Icematic Simag Scotsman LaSanMarco Brema LaCimbali Joly
Manitowoc - Specialty: whitegoods
Ima neka fora da se zadnji pinovi sa obe strane izoluju , prelepe selotejpom i onda je gurni u ploču i probaj.
Probacu i to ako se ne salis ? 

- goranfri
- gxu
- Warranty service: Icematic Simag Scotsman LaSanMarco Brema LaCimbali Joly
Manitowoc - Specialty: whitegoods
Ne šalim se , sećam se da smo to nekad radili zbog agp 4x i agp 8x , ili tako nešto , davno je to bilo. Probaj.
Bas ti hvala Gorane ,probacu bas...
Nije uspjelo zadnji pinovi idu cik cak pa je jako tesko nalijepit selotep da ne uhvati susjedni pin pa sam se dosjetio da premazem lakom za nokte valjda je dovoljan izolator -mozda treba u biosu podesit tip kartice imaju razne varijante 3D,4D kolko se sjecam mozda nisam potrefio odgovarajucu opciju moja je neka 3D pokusavo sam opcije sa 3 koje pocinju imaju sa raznim slovima poslje brojke. 

- dejan-dexi
- bela tehnika
- Contact person: Dejan Matejić
- Specialty: whitegoods
A jesi li ti pogodio adekvantu plocu
ili pokusavas nesto da budzis .
Koj model MB imas , u sta pokusavas agp da ubodes , pci , pci express
http://www.pcmag.com/encyclopedia/term/ ... ci-express

Koj model MB imas , u sta pokusavas agp da ubodes , pci , pci express

http://www.pcmag.com/encyclopedia/term/ ... ci-express
Na sta mislis pod MB?Imam neku plocu sa P4 procesorom neznam koja bi nije vise racunar kod mene to je nesto malo starije ima AGP slot bez pregrade,izgleda da je to 4X,ali se moze ubosti i 3D graficka AGP koja ima na se usjecen procjep za AGP sa pregradom ali ne radi i racunar je ne registruje,pokuso sam one krajnje izvode zalakirati lakom za nokte vise slojeva pa ubosti ali neradi i pokuso u biousu podesit za graficku ono sto ima 3D,4D,3A ima puno opcija neznam koja je odgovarajuca opcija,mogu procitat model moje graficke ako moze sta pomoci?Nije zurba za ovo ...
- dejan-dexi
- bela tehnika
Nema potrebe raspravljati u prazno. Kad racunar ponovo bude kod tebe moze se nastaviti diskusija.zar099 je napisao:...Imam neku plocu sa P4 procesorom neznam koja bi nije vise racunar kod mene...
Alexa
Hvala Dejane,vazi Alexa pisacu opet kad dodje racunar pa cu napisati model ploce,inace mi ovo jako zanimljivo,lak za nokte se pokazao kao super izolator jedva sam ga sastrugo poslje nozicem,da bi graficku mogao koristiti u drugom racunaru sa AGP slotom sa pregradom 

- dejan-dexi
- bela tehnika
Vidim ja da ces mu ti kompletnu sminku odraditi 

dejan-dexi je napisao:Vidim ja da ces mu ti kompletnu sminku odraditi