..pozdrav svima, imam jedno pitanje koje mi se ucinilo bas zanimljivo!!
zanima me dali je moguce VIDEO SIGNAL koji ide iz digitalnog RESIVERA prenijeti na monitor laptopa,??znaci dali postoji neki kabal,program... i gdje se to mora ustekat
napominjem da je laptop jako losih konfiguracija, radi se o sonijevoj trojci i na sebi nema bas neke opreme , HVALA
gledanje video signala na laptopu..???
Pravila foruma
Praktikujemo da na kraju opišemo kako smo rešili problem. Zatim zatvorimo temu >UPUTSTVO<
Praktikujemo da na kraju opišemo kako smo rešili problem. Zatim zatvorimo temu >UPUTSTVO<
- miodrag popovic
- gx
- Phone number: 00381638773821
- Specialty: tv
Re: gledanje video signala na laptopu..???
da nije laptop rekao bih graficka VIVO ,odnosno sa video ulazom,ja imam u servisu na pentijumu dvojci radi,medjutim da li ima za laptop neznam.Ovako ti ostaje neka eksterna opcija pa preko USB-a hm,hm
Ko izgubi dobitak, taj dobija gubitak
- SaleSk
- ___
- Warranty service: Siemens, Konica Minolta, Kodak, B Braun, Dade Behring, Johnson & Johnson, Drew, TerumoBCT
- Kontakt:
Moguce je to sto zelis da uradis sa eksternom TV karticom na kojoj ima video ulaz...Neznam koliko ce ti se ta investicija isplatiti, sobzirom da si rekao da ti je laptop rearitet
Tebi treba ovako nesto:

Tebi treba ovako nesto:
Dusevni bolesnik nikada ne napada bez razloga. U tome se razlikuje od normalnih ljudi.
...mislim da sam ipak uspio objasnit sta mi treba :)bas tako nesto kao sto je kolega pokazao na linku..zapravo mislio sam nesto iskombinovat da prilikom montiranja sat.antena imam pracenje na laptopu.Sto se tice ekonomske isplativosti, hmm pitanje je koliko kostaju te kartice koje imaju mogucnost da video signal preko usb-a prenesu na monitor, nadam se da nisu skuplje od mog laptopa heheh:)pozdrav i hvala ...
Video sam datum, ali samo da dodam, mozda zatreba, da postoje varijante TV kartica koje idu u PCMCIA slot. Poz.