gledanje video signala na laptopu..???

Sve varijante prenosnih računara.
Pravila foruma
Praktikujemo da na kraju opišemo kako smo rešili problem. Zatim zatvorimo temu >UPUTSTVO<
seha
_
_

gledanje video signala na laptopu..???

Post napisao seha » 23 Jun 2010, 00:43

..pozdrav svima, imam jedno pitanje koje mi se ucinilo bas zanimljivo!!
zanima me dali je moguce VIDEO SIGNAL koji ide iz digitalnog RESIVERA prenijeti na monitor laptopa,??znaci dali postoji neki kabal,program... i gdje se to mora ustekat
napominjem da je laptop jako losih konfiguracija, radi se o sonijevoj trojci i na sebi nema bas neke opreme , HVALA

miodrag popovic
gx
gx
Phone number: 00381638773821
Specialty: tv

Re: gledanje video signala na laptopu..???

Post napisao miodrag popovic » 23 Jun 2010, 01:04

da nije laptop rekao bih graficka VIVO ,odnosno sa video ulazom,ja imam u servisu na pentijumu dvojci radi,medjutim da li ima za laptop neznam.Ovako ti ostaje neka eksterna opcija pa preko USB-a hm,hm
Ko izgubi dobitak, taj dobija gubitak

SaleSk
___
___
Warranty service: Siemens, Konica Minolta, Kodak, B Braun, Dade Behring, Johnson & Johnson, Drew, TerumoBCT
Kontakt:

Post napisao SaleSk » 23 Jun 2010, 10:07

Moguce je to sto zelis da uradis sa eksternom TV karticom na kojoj ima video ulaz...Neznam koliko ce ti se ta investicija isplatiti, sobzirom da si rekao da ti je laptop rearitet :pivopije:
Tebi treba ovako nesto:
Dusevni bolesnik nikada ne napada bez razloga. U tome se razlikuje od normalnih ljudi.

seha
_
_

Post napisao seha » 23 Jun 2010, 17:03

...mislim da sam ipak uspio objasnit sta mi treba :)bas tako nesto kao sto je kolega pokazao na linku..zapravo mislio sam nesto iskombinovat da prilikom montiranja sat.antena imam pracenje na laptopu.Sto se tice ekonomske isplativosti, hmm pitanje je koliko kostaju te kartice koje imaju mogucnost da video signal preko usb-a prenesu na monitor, nadam se da nisu skuplje od mog laptopa heheh:)pozdrav i hvala ...

nikola_s
_
_
Specialty: computers

Post napisao nikola_s » 11 Okt 2010, 00:00

Video sam datum, ali samo da dodam, mozda zatreba, da postoje varijante TV kartica koje idu u PCMCIA slot. Poz.

Odgovori

Natrag na “Prenosni računari”