Laptop:DELL INSPIRON1000
MODEL NO:PP08S
Ovako laptop nema sliku na svom displeju ali na eksterni ima.Kad pokusam da prebacim Sliku od eksternoga na monitor od lap topa ne dogadza se nisto,nema slike.
Zamnima me dali problem je u hardveru ili mozda je neki drajver.drugo,
graficka kartica sigurno radi kad ima slika na nadvoresnom monitoru,proverio sam sve osigurace na maticnoj ploci ispravni su.
hocu da znam ,da mi neko pomogne kako se vrsi to prebacivanje,Mislim koji to del na ploci prebacuje (mozda cipset?)
DELL INSPIRON1000 Nema slika-Reseno
Pravila foruma
Praktikujemo da na kraju opišemo kako smo rešili problem. Zatim zatvorimo temu >UPUTSTVO<
Praktikujemo da na kraju opišemo kako smo rešili problem. Zatim zatvorimo temu >UPUTSTVO<
DELL INSPIRON1000 Nema slika-Reseno
Zadnja izmena: makedonec, dana 16 Feb 2011, 18:48, ukupno menjano 1 put.
makedon
- vlatkocopa
- gx
- Contact person: Vlado
- Phone number: 0038931420808
- Specialty: tv
Re: DELL INSPIRON1000 Nema slika
Neonka, inverter(mozda njegov osigurac...videces kad otvoris plastike od panela) ili napajanje invertera... 

Za sjaj u očima, rumenilo u licu i lepršav hod - koristite kozmetiku -Šljivovica a moze i domaca jabukovaca ..:))
E ovako.juce sam uspeo da dobijem sliku ali nesto nije kako falja.Deinstalirao sam drajvere za grafiku i uspeo sam da prefrlim sliku sa fn i f3 u isto vreme slika se pojavila na panel.
Ali pak ne radi kako treba.kad upalim lap top ne daje sliku na njegov ekran, a na nadvoresen ima.i dok je na ekranu logo i podatke o elementima u lap topu ne mozes da prefrlis sa fn i f3.I kad stisnes F1 da pocne da butira od hard onda se radi idealno (mozes da prebacujes kako zelis se radi)
pokusacu da stavim druge drajvere pa potom cu videti .Javi cu se.
Ali pak ne radi kako treba.kad upalim lap top ne daje sliku na njegov ekran, a na nadvoresen ima.i dok je na ekranu logo i podatke o elementima u lap topu ne mozes da prefrlis sa fn i f3.I kad stisnes F1 da pocne da butira od hard onda se radi idealno (mozes da prebacujes kako zelis se radi)
pokusacu da stavim druge drajvere pa potom cu videti .Javi cu se.
makedon
-
- _
- Contact person: Senad
- Specialty: computers
Prebacivanje slike radi southbridge koji je ustvari sover graficke kartice i mnogih drugih resursa maticne ploce.Nisam pogledao specifikacije ovog laptopa ali pretpostaljam da je neki Intelov chip.Ja te u potpunosti ipak nisam razumeo oko prebacivanja slike na externi i interni monitor,ali daj malo bolje opisi kako ustvari imas sliku na externi monitor a nemozes da ih saltas.Cudno si malo objasnio situacuju da bih ti neko od nas pomogao.Eto gledas ljudi te pitaju dali je inverter 

- cacko85
- gx
- Contact person: Slavche
- Specialty: tv-multimedia
- Kontakt:
Pa ne bi rekao da southbridge je "sofer". Da ali samo zato shta southbridge kontrolra je keyboard a na njuma su tipke Fn + Fxxsenad11 je napisao:...southbridge koji je ustvari sover graficke kartice i mnogih drugih resursa maticne ploce...

www.facebook.com/slavceelectronics
Re: DELL INSPIRON1000 Nema slika-Reseno
Instalirao druge drajvere za video.I evo 2,3 dana radi super.Mislim da je resen.Nisu valjali drajvere
makedon
-
- Slične teme
- Odgovori
- Pregledano
- Zadnji post
-
- 13 Odgovori
- 2092 Pregledano
-
Zadnji post napisao gurabija
30 Avg 2010, 22:51
-
-
Dell inspirion N5050 ACPI greska win 7 RESENO!
napisao marko50 » 26 Avg 2015, 22:56 » u Prenosni računari - 6 Odgovori
- 3223 Pregledano
-
Zadnji post napisao marko50
28 Avg 2015, 20:08
-
-
- 9 Odgovori
- 2324 Pregledano
-
Zadnji post napisao postar
20 Avg 2008, 11:51