Toshiba satelite C55D-A5120 potreban bios dump

Sve varijante prenosnih računara.
Pravila foruma
Praktikujemo da na kraju opišemo kako smo rešili problem. Zatim zatvorimo temu >UPUTSTVO<
bokin021
_
_
Postovi: 268
Pridružen: 28 Dec 2012, 19:42
Location: Srbija
Specialty: computers

Re: Toshiba satelite C55D-A5120 potreban bios dump

Post napisao bokin021 » 14 Feb 2016, 19:42

Maglovit ...

fproduction
_
_
Postovi: 113
Pridružen: 28 Apr 2011, 08:38
Location: Pozarevac
Contact person: Frenki
Specialty: computers

Re: Toshiba satelite C55D-A5120 potreban bios dump

Post napisao fproduction » 14 Feb 2016, 21:57

Predpostaviću da pod time misliš na periferno probijanje svetla samo sa ivica ekrana, ako ne, ti me ispravi. Proveri monitorski konektor na ploči, sa fotografije mi se čini da je radijalnog tipa sa iglicama. Obrati pažnju da kontakti nisu deformisani, da nešto nije upalo u njega, ili se možda naslućuju tragovi varničenja... Ako je sve u redu, izaberi flet za koji si pominjao da ti je povremeno davao sliku, konektuj ga i utegni prstima prilikom starta. Ukoliko start ne uspe iz prvog, ponovi više puta.

Avatar
cacko85
gx
gx
Postovi: 1787
Pridružen: 03 Dec 2008, 17:51
Location: Macedonia
Warranty service: SAMSUNG, GRUNDIG, LG, FUEGO, BEKO, VIVAX
Specialty: tv-multimedia
Lokacija: Sveti Nikole
Kontakt:

Re: Toshiba satelite C55D-A5120 potreban bios dump

Post napisao cacko85 » 15 Feb 2016, 01:03

Evo programchich, treba WINRAR 5.30, na starije verzije kaze da je arhiva oshtetena.
Prilog
BOARDVIEW_BRD.rar
(293.92 KiB) Preuzeto 78 puta.

bokin021
_
_
Postovi: 268
Pridružen: 28 Dec 2012, 19:42
Location: Srbija
Specialty: computers

Re: Toshiba satelite C55D-A5120 potreban bios dump

Post napisao bokin021 » 15 Feb 2016, 08:31

Kad se ukljuci monitor daje regularno svetlo ,samo sto ne prikazuje boot(dos) i windows ...Stari kabl je bacen posto su mu bila polomljena dva kontakta ..

---------- Tue Feb 16, 2016 19:36 ----------
Problem resen ,problem je opet bio glavni kontroler programirao sam sa novim programatorom i laptop je proradio kako treba..Hvala vam mnogo svima ...Juce mi je stigao programator za kbc ene ite ,moze se kupiti samo u Ukrajini..Saljem vam link i opis..Odlicna stvar jer se ne mora lemiti kbc IC ..U prodaji je programer +adapteri ali da bi prosli jeftinije ,kupite samo programer i morju se zalemiti zice..Sve je opisano..

Kod: Označi sve

http://shop.svod.od.ua/index.php?route=product/category&path=60
Prilog
em8Nc1jyxFw.jpg
em8Nc1jyxFw.jpg (24.37 KiB) Pregledano 963 puta.

Avatar
cacko85
gx
gx
Postovi: 1787
Pridružen: 03 Dec 2008, 17:51
Location: Macedonia
Warranty service: SAMSUNG, GRUNDIG, LG, FUEGO, BEKO, VIVAX
Specialty: tv-multimedia
Lokacija: Sveti Nikole
Kontakt:

Re: Toshiba satelite C55D-A5120 potreban bios dump

Post napisao cacko85 » 17 Feb 2016, 23:53

Dump gde si nashao za taj kbc ene programator ??

bokin021
_
_
Postovi: 268
Pridružen: 28 Dec 2012, 19:42
Location: Srbija
Specialty: computers

Re: Toshiba satelite C55D-A5120 potreban bios dump

Post napisao bokin021 » 18 Feb 2016, 11:19

Na ruskom forumu ako ti treba ,poslacu ti link...

Avatar
cacko85
gx
gx
Postovi: 1787
Pridružen: 03 Dec 2008, 17:51
Location: Macedonia
Warranty service: SAMSUNG, GRUNDIG, LG, FUEGO, BEKO, VIVAX
Specialty: tv-multimedia
Lokacija: Sveti Nikole
Kontakt:

Re: Toshiba satelite C55D-A5120 potreban bios dump

Post napisao cacko85 » 18 Feb 2016, 14:28

Davaj :lol:

bokin021
_
_
Postovi: 268
Pridružen: 28 Dec 2012, 19:42
Location: Srbija
Specialty: computers

Re: Toshiba satelite C55D-A5120 potreban bios dump

Post napisao bokin021 » 23 Feb 2016, 10:11

Izvini na kasnjenu ,,Ovo je EC file za toshibu c55d .
Prilog
EC.rar
toshiba c55d
(54.96 KiB) Preuzeto 90 puta.

Odgovori
  • Slične teme
    Odgovori
    Pregledano
    Zadnji post

Natrag na “Prenosni računari”