Ja moram ovo da podelim sa vama...Nije mi dobro ne mogu da se smirim suze idu same..
Nije od bola,vec od tuge, radosti ,srece.Mnogo sam iznendjen i zahvalan na svemu.
Malo pre sam imao poziv od jednog kolege koga ne znam licno.CAk mi je i njegov Nick nepoznat
Kaze ovako:
Ja sam ....(nebitno je ime),nemam mogucnosti da ti novcano pomognem,ali sam imao zelju da te cujem pozelim ti sve najbolje i da znas da se svake srede molim u manastiru za tvoje zdravlje.
i onda je usledila dalja prica....ovo gore sto sam napisao je bitno.
Hteo sam da kazem da mi ovo jako puno znaci.
Naravno bitan je i novac,ali je isto tako bitna lepa rec,podrska.Svaka mu cast na hrabrosti,iskrenosti,podrsci.
Hvala svima,
Jako je bitno da se covek ne oseca sam da ima podrsku razumevanje.
DA nije bilo vas i kolega sa drugog foruma code-support i moje brace iz moto kluba MK ARHANGEL,ne znam da li bi ovo sve izdrzao i dogurao dovde.
Dali ste mi jako veliki zadatak da pobedim ovu opaku bolest,sto ja kazem osmog putnika

.
Necu vas izneveriti... dva sam oterao,ali se jedan vratio.
Jos cu ja vas da maltretiram,Vanja zna kako je prolazio u istoj spavajuci sobi i Nec kako je prosao na motoru

.
Na zalost nema vise motora,morao sam da prodam,zaradicu drugi ....Boze zdravlja samo, svima vama,vasim porodicama pa i meni.
bice

i

.
Hvala puno svima,Vidimo se