Proko....
- Liskun Elektronik
- gx
- Warranty service: ERG-VOX
- Specialty: tv-multimedia
Re: Proko....
Nek mu je laka crna zemlja
Ako neko bude dolazio mozete i do mene do servisa, oznacio sam na slici sto je Zoki postavio i imate i adresu. Zoran ce biti kod mene verovatno nesto malo pre 12h.pa ce mo ici zajedno. Pa ako ko stigne ranije javite se na 064-1869-875

Ako neko bude dolazio mozete i do mene do servisa, oznacio sam na slici sto je Zoki postavio i imate i adresu. Zoran ce biti kod mene verovatno nesto malo pre 12h.pa ce mo ici zajedno. Pa ako ko stigne ranije javite se na 064-1869-875
Mora da se zna ko namesta antenu, a ko vice ne valja :)
Pokoj mu duši i laka mu crna zemlja. Da li da skupimo koji dinar, koliko ko može, možda i nešto kupimo, to je čisto za porodicu, od nas, da se zna da je imao kolege i bio cenjen majstor. Ako bude neka takva inicijativa, ja sam uvek ZA.
cuby
cuby

samo laž treba državnu podršku, istina stoji sama od sebe uspravno! 

- branimir
- gx
- Specialty: computers
Novaca uvek treba, ja ću 9 tog sledećeg meseca kad legne penzija uplatiti Fanzu 2000 din. za pomoć (ujedno ovim putem da zna za šta je).Pa ko je još voljan nek uplati bilo koji iznos.Treba pomoći u takvim slučajevima.
Znam da ne znam, a sve što znam naučio sam od nekog.
- ivan_trle
- gxu
- Contact person: Ivan
Pokoj mu duši...
Upoznao sam ga pre dve godine na Srebrnom jezeru, na mene je ostavio utisak kao vrlo odmeren i precizan čovek.
A još od ranije na forumu sam shvatio da je vrhunski stručnjak koji je elektroniku poznavao temeljno. Sećam se, tada na Srebrnom jezeru, da je bila neka priča o VN transformatorima koji su većini manje-više noćna mora, a čovek je pričao o tome kad da priča o vožnji bicikla.
Stvarno veliki gubitak za našu struku...
Upoznao sam ga pre dve godine na Srebrnom jezeru, na mene je ostavio utisak kao vrlo odmeren i precizan čovek.
A još od ranije na forumu sam shvatio da je vrhunski stručnjak koji je elektroniku poznavao temeljno. Sećam se, tada na Srebrnom jezeru, da je bila neka priča o VN transformatorima koji su većini manje-više noćna mora, a čovek je pričao o tome kad da priča o vožnji bicikla.
Stvarno veliki gubitak za našu struku...
-
- gx
- Warranty service: -
- Specialty: tv
Pokoj mu duši, saučešće porodici.
-
- gx
Laka mu zemlja,saučešće porodici
- kosmajac
- gx
- Contact person: Miso
- Phone number: 0038757226666
Pokoj mu dusi , cast mi je poznavati takve ljude kakav je bio Proko .
- spagagz
- gx
- Contact person: Nedeljko
Au,steta,Proko je bio prva liga.Pokoj mu dusi i laka mu zemlja.