kolega RBelectronics
Re: Članovi kojih nema na forumu
Nek mu je laka zemlja.
Saglasan sa svim sta predlozite...
Saglasan sa svim sta predlozite...
- INI SERVIS
- bela tehnika
- Contact person: Nikola
- Phone number: 00381230441606
- Specialty: whitegoods
Pokoj mu duši!
Kako god se većina izjasni ja ću se složiti. U suštini se slažem sa filkom.
Kako god se većina izjasni ja ću se složiti. U suštini se slažem sa filkom.
filka je napisao:Mislim da je kasno za bilo kakve donacije u vidu pomociAl sam za ideju da se skupi neka lova i da se napravi neki uspomen od kolege iz FF i to im se proprati njegovim roditeljima,da im bude bar neka uteha da se neko jos seca njihovog sina....
Мудрост ће вас сачувати да вас вуци не растргну, а доброта ће вас сачувати да ви не постанете вуци !
veliko je pitanje sta tu sad uradit .?? dali treba cackati po starim ranama ili sa druge strane mozda bi bijo lep gest.
mi kako god okrenuli necemo imat obraza ! neka nam sluzi na cast. (moje misljenje)
ja sam da se ta greska vise ne ponovi u buducnosti ...
mi kako god okrenuli necemo imat obraza ! neka nam sluzi na cast. (moje misljenje)
ja sam da se ta greska vise ne ponovi u buducnosti ...
proradijo mi net zahvaljujuci fanzi
- Vojvoda
- ___
- Contact person: Mirko
- Specialty: tv-multimedia
Ovako, neki znak pažnje, samo poseta, plaketa, plaketa + novci, mislim da je sadržina nebitna. Svakako će bilo šta od toga evocirati uspomene njegovim roditeljima. Izgubili su dva sina i lično mislim da je njima svaki dan ostatka života isti, počinje sa njima i završava sa njima. Naš znak pažnje ma kakav bio neće tu ništa promeniti, samo će im dati malo hrabrosti da nastave dalje u ovim mutnim vremenima. Svakako će im biti za ponos saznanje da je čovek i za to malo godina života ostavio traga za sobom i bio poštovan.
Bila bi svakako od koristi informacija kako ti ljudi danas žive, pa ko može bilo šta saznati nek napiše ovde. Što se plakete tiče nije problem, u komšiluku mi je firma koja pravi te stvari pa mogu svratiti da se raspitam, nadam se da nisu zatvorili biznis u ovoj krizi.
@Ranko
Na žalost, nedostatak informacija je učinio svoje. Sa druge strane i njegova želja da nikome to ne priča je takođe doprinela svemu. Ako se setimo Kiskovog slučaja koji je bio totalno drugačiji, gde smo bukvalno bili sa njim do samog kraja, onda sve ovo oko kašnjenja i nije moglo biti drugačije.
Bila bi svakako od koristi informacija kako ti ljudi danas žive, pa ko može bilo šta saznati nek napiše ovde. Što se plakete tiče nije problem, u komšiluku mi je firma koja pravi te stvari pa mogu svratiti da se raspitam, nadam se da nisu zatvorili biznis u ovoj krizi.
@Ranko
Na žalost, nedostatak informacija je učinio svoje. Sa druge strane i njegova želja da nikome to ne priča je takođe doprinela svemu. Ako se setimo Kiskovog slučaja koji je bio totalno drugačiji, gde smo bukvalno bili sa njim do samog kraja, onda sve ovo oko kašnjenja i nije moglo biti drugačije.
Budženje je majka zanata.
Ko dobro budži, bolje pare uzima.
http://www.youtube.com/watch?v=WBao61sI ... ture=share
-
- gx
- Contact person: SRBA
Tesko je bilo sta reci u ovakvim trenutcima,mnogo mi je zao momka.Bas tuzna prica eto sta vam je zivot.
Pridruzujem se akciji pomoci bilo koje vrste.
Pridruzujem se akciji pomoci bilo koje vrste.
-
- bela tehnika
Ja sam za ali neznam sta je pametno u ovoj situaciji?
- goranfri
- bela tehnika
- Warranty service: Icematic Simag Scotsman LaSanMarco Brema LaCimbali Joly
Manitowoc - Specialty: whitegoods
Stvarno je pitanje sta raditi nakon dve godine. Da ne bude gle ove posle dve godine se setili.
Ja se slažem sta god bude.
Neka počiva u miru .
Ja se slažem sta god bude.
Neka počiva u miru .
Ja sam za to sto vecina odluci.
- nike
- gxu
- Warranty service: Atosa Arisco Ozti Fimar Roller-Grill Systemair Fiocchetti Prismafood Cappone Hendi Omniwash Icetech ItalI-Ice
- Contact person: NIKE
Ja se u ovakvim situacijama ne znam postaviti, pogotovo kad je riječ o tako mladom čovjeku, ali mislim da je Filkin prijedlog na mjestu. Ja sam isto za neku akciju u tom smjeru.
"Blago budalama, njima je lako jer ne misle tako!" PV
- milan
- Preminuo
Dujin predlog i Filkino razmisljanje podrzavam, u smislu da se napise ZAHVALNICA i odnese njegovim roditeljima.
- Liskun Elektronik
- gx
- Warranty service: ERG-VOX
Kako god odluci vecina,ja sam za.
Mora da se zna ko namesta antenu, a ko vice ne valja :)
- tom
- gxu
- Contact person: TOME
- Specialty: tv
BOG da mu dušu primi.
Za ostale život teče i treba da teče onako kako je ! PISANO !
Ipak je nam bio u jato i ne treba se to zaboraviti a treba se na neki način njegovim najbližim dati do znanja da smo ljudi i kolege srcem i duhom.
Simbolično ko kolko može neka učestvuje u donaciji za ZAHVALNICU.
Za ostale život teče i treba da teče onako kako je ! PISANO !
Ipak je nam bio u jato i ne treba se to zaboraviti a treba se na neki način njegovim najbližim dati do znanja da smo ljudi i kolege srcem i duhom.
Simbolično ko kolko može neka učestvuje u donaciji za ZAHVALNICU.
TOME
Neka mu je vjecna slava i hvala.
kako god odlucite tu sam sa vecinom.
kako god odlucite tu sam sa vecinom.
- dejan-dexi
- bela tehnika
- Contact person: Dejan Matejić
Neka mu je laka zemlja,
ja isto podrzavam vecinu
ja isto podrzavam vecinu
- vlatkocopa
- gx
- Contact person: Vlado
- Phone number: 0038931420808
- Specialty: tv
Isto i ja sam sta vecina odluci.Laka mu zemlja 

Za sjaj u očima, rumenilo u licu i lepršav hod - koristite kozmetiku -Šljivovica a moze i domaca jabukovaca ..:))
- dzafer
- gx
Vec sam pisao da sam razgovarao sa roditeljima prvo sa majkom u njenom govoru se osjeti da je to velika tragedija ali cinilo mi se ipak da je zena dosta smirena ,a zatim i sa ocem.
Objasnio sam im da smo kolege sa jednog foruma gdje su uglavnom majstori serviseri, da smo razmjenjivali misljenja i pomagali jedni drugima. Objasnio sam im da se duze vrijeme nije javljao na taj forum pa smo se angazovali da vidimo pravi razlog njegovog nejavljana. Zatim mi je njegova majka ispricala tragediju te porodice o kojoj sam vec i pisao
Ljudi ja sam za da se napise ta zahvalnica,a dobro bi bilo ako se dogovotimo da se sakupi nesto i novca ko zna kako ta porodica prezivljava dali su gdje zaposleni dali imaju neka primanja.
Koliko mi je poznato zivio je u mjestu Lepenica opcina Kiseljak neki 30km mozda nesto više odavde sa Ilidze.
Objasnio sam im da smo kolege sa jednog foruma gdje su uglavnom majstori serviseri, da smo razmjenjivali misljenja i pomagali jedni drugima. Objasnio sam im da se duze vrijeme nije javljao na taj forum pa smo se angazovali da vidimo pravi razlog njegovog nejavljana. Zatim mi je njegova majka ispricala tragediju te porodice o kojoj sam vec i pisao

Ljudi ja sam za da se napise ta zahvalnica,a dobro bi bilo ako se dogovotimo da se sakupi nesto i novca ko zna kako ta porodica prezivljava dali su gdje zaposleni dali imaju neka primanja.
Koliko mi je poznato zivio je u mjestu Lepenica opcina Kiseljak neki 30km mozda nesto više odavde sa Ilidze.

džale
Bez alata nema zanata, a bez znanja ni najbolji alat neće pomoći.
Bez alata nema zanata, a bez znanja ni najbolji alat neće pomoći.
- nec
- Site Admin
- Phone number: 0038978425778
- Kontakt:
Laka mu zemlja, danas sam pokopao DRUGA
(dobio mozocni udar) i nekako bih hteo da sto pre zaboravim sve (sto naravno nije moguce)Posto nisam u situaciji da napisem nesto svoje, slazem se kao god da se odluci

Kad zamenimo ideje svi imamo duplo vise ideja
-
- bela tehnika
- Warranty service: Bosch Siemens Electrolux Zanussi AEG Končar Vivax
- Contact person: ZDRAVKO
Neka mu je laka zemlja pod kojom počiva u miru Božijem.
Priključujem se ideji da se nešto uradi a ujedno molim kolege koji su iskusni u ovakim situacijama da ako je moguće osmislimo kako se ponašati u ovakim situacijama u budućnosti a ujedno i osmisliti mehanizme kako reagirati u takvim situacijama.Već iskazani interes i osjećaj za tugu i bol koji doživljavaju naše kolege i prijatelji stvaraju u meni osjećaj ushićenja što pripadam forumu koji osim profesijonalne pomoći među nama serviserima otvara i još jednu novu dimenziju osjećaja za tuđu bol i patnju.
Priključujem se ideji da se nešto uradi a ujedno molim kolege koji su iskusni u ovakim situacijama da ako je moguće osmislimo kako se ponašati u ovakim situacijama u budućnosti a ujedno i osmisliti mehanizme kako reagirati u takvim situacijama.Već iskazani interes i osjećaj za tugu i bol koji doživljavaju naše kolege i prijatelji stvaraju u meni osjećaj ushićenja što pripadam forumu koji osim profesijonalne pomoći među nama serviserima otvara i još jednu novu dimenziju osjećaja za tuđu bol i patnju.
BLAGO ONOM KO RANO POLUDI VAS MU VJEK U VESELJU PROĐE
- Vojvoda
- ___
- Contact person: Mirko
Ovako stoje stvari. Otprilike smo tu negde u mišljenjima pola-pola, pola je za a pola se pridružuje kako većina odluči. Uglavnom, do sada se izjasnilo oko 30 kolega koji bi učestvovali u celoj priči. Verovatno će vremenom ta brojka rasti. Potencijalna suma koju bismo mogli prikupiti daleko prevazilazi izradu neke vrste zahvalnice, imalo bi dovoljno a verovatno i više za zahvalnicu u vidu plakete. Kako god, određena suma će svakako preteći a imajući u vidu Džaferov post o kontaktu sa njegovim roditeljima ta suma extra, ma kolika bila, dobro će doći tim ljudima.
Ja ću se raspitati za plaketu do kraja nedelje a potražiću opciju i za zahvalnicu. Obavestiću vas šta budem saznao pa ćemo se dogovarati dalje.
Ja ću se raspitati za plaketu do kraja nedelje a potražiću opciju i za zahvalnicu. Obavestiću vas šta budem saznao pa ćemo se dogovarati dalje.
Budženje je majka zanata.
- milan_lep
- gx
Pokoj mu dusi!
Ucestvovacu i ja kako god odlucite.
Ucestvovacu i ja kako god odlucite.