Blaupunkt RNS3 gasi se(rešeno)

problemi , kvarovi , autoradio aparati i auto ozvučenja

Urednik: Barbarella56

Pravila foruma
Na ovom delu foruma ZABRANJENO JE:
-Postavljanje kalkulatora iz serijskog broja,
-Izracunavanje kodova iz serijskog broja,
-Objavljivanje dampova bez koda.
Sva ostala pitanja iz oblasti servisiranja ARK-a,CD-a su dozvoljena.

Praktikujemo da na kraju opišemo kako smo rešili problem. Zatim zatvorimo temu >UPUTSTVO<
kisko
Preminuo
Specialty: tv-multimedia

Blaupunkt RNS3 gasi se(rešeno)

Post napisao kisko » 19 Sep 2008, 23:26

E ovako je stanje :mrgreen: doneo mi komša,kolega dva ARK -a a pošto ih ja baš i neradim,treba mi malo helpa(jedna kanta u zajam :mrgreen: ).Kod ovog imam kod ali čim se malo pojača glasnoća ,ugasi se(nešto popu AIWA linije),sad dal je do dumpa il da bunarim po njemu,pa ako je neko imao takav problem...tu sam :lala: model je
Blaupunkt BP143017748590
FIAT RNS3
7-612-001-433
A za drugi mi je potreban kod iz serijskog (na PP naravno) :lala:
blaupunkt BP9372X0829469
FIAT PUNTO LOW 7-649-372-316
BP.Nr.7-649-372-316
Prod.Nr.Fiat 735-272-569
Zamolio bih nekog od kolega za pomoć da nevadim dump a kažem nebahćem se sa njima(mislim na ARK) al šta ćeš komšija je u pitanju(šteta što nije komšinica,nekako mi lakše sa njima :mrgreen: )
Nadam se da sam upisao sve što je potrebno :dmzs:
Zadnja izmena: kisko, dana 21 Sep 2008, 21:22, ukupno menjano 1 put.
uvek ima nesto interesantno

skyline-GTR
gx
gx
Contact person: Ibrahim

Re: Blaupunkt RNS3 gasi se

Post napisao skyline-GTR » 20 Sep 2008, 00:05

za ovaj prvi negdje mu fali struje ili on puno iste povlaci cisto moja procjena na sto bih prvo isao a za ovaj drugi pogledaj pp :lala:
Danas je tesko biti budala,jebiga prevelika konkurencija

kisko
Preminuo

Post napisao kisko » 20 Sep 2008, 00:22

Hvala kolega :pivopije: ,će ga probam samo da završim ovaj Tv na stolu :mrgreen: Sledeći put dodji na okupljanje u Kovilj pa ćemo popiti nešto(možda se propijem :dmzs: )

skyline-GTR
gx
gx

Post napisao skyline-GTR » 20 Sep 2008, 00:50

znaj da je 33,3% sansa da je taj code ok iz razloga sto je mozda dump mjenjat pa nije taj code znaci vec manje 33,3% pa drugi razlog je vikend pa mi oci saraju po monitoru a zeznuo sam se sto nisam koristio copy/paste pa i tu pada 33,3% a onih 0,33333% cemo dati na srecu lolzi

kisko
Preminuo

Post napisao kisko » 21 Sep 2008, 11:57

Za prvi nema pomoći,otišao jedan procesor,do pola glasnoće radi ali kad polako pojačavam dalje on(manji procesor) naglo počne da se usijava i prekine ton.
A ovaj drugi FIAT PUNTO BP9372 za koji sam dobio code od kolege čim sam ga uključio ispiše WAIT,probao sam da ga držim duže dok palim ali isto e sad sam ga ostavio na "čekanju" pa ću videti dal će prebaciti na code ili će trebati dump.

kisko
Preminuo

Post napisao kisko » 21 Sep 2008, 14:11

skyline-GTR je napisao:znaj da je 33,3% sansa da je taj code ok iz razloga sto je mozda dump mjenjat pa nije taj code znaci vec manje 33,3% pa drugi razlog je vikend pa mi oci saraju po monitoru a zeznuo sam se sto nisam koristio copy/paste pa i tu pada 33,3% a onih 0,33333% cemo dati na srecu lolzi
:tooo: Ubo si ga iz prve :pivopije: ,znači code pasuje samo mu brate dugo traje onaj WAIT :mrgreen:

Sad jedino da probam onog da ubudžim sa nekim hladnjakom,mada mislim da neće ići al ajd probaću a inače crko mu je i kuler pa je verovatno zato i stradao taj procesorčić,čudi me da nije i izlaz :shock: ....

skyline-GTR
gx
gx

Post napisao skyline-GTR » 21 Sep 2008, 19:41

dobro znaci niko nije dirao dump pa je code pravi a za taj sto se pregrijava rekao si da se usijava pa cisto sumnjam da ces kulerom ista postici iz razloga kad ga upalis ledenog on bi morao do maxa da pjeva a onda kako se zagrijava da se i smanjiva jedino rijesenje je originalni taj chip ili da nije sta drugo ??meni se je to desavalo ali su bili izlazi u kratkom spoju.izvadi izlaz pa ga upali i vidi dal ce da se pregrijava mada nevjerujem da hoce al opet probaj

pozz...

kisko
Preminuo

Post napisao kisko » 21 Sep 2008, 21:20

skyline-GTR je napisao:dobro znaci niko nije dirao dump pa je code pravi a za taj sto se pregrijava rekao si da se usijava pa cisto sumnjam da ces kulerom ista postici iz razloga kad ga upalis ledenog on bi morao do maxa da pjeva a onda kako se zagrijava da se i smanjiva jedino rijesenje je originalni taj chip ili da nije sta drugo ??meni se je to desavalo ali su bili izlazi u kratkom spoju.izvadi izlaz pa ga upali i vidi dal ce da se pregrijava mada nevjerujem da hoce al opet probaj

pozz...
Pa izlaz mi se negreje uopšte,recimo mogu da ga držim sat vremena do pola glasnoće i radi,izlaz mlak,čip takodje mlak,no čim pojačam do maximuma bilo polako ili naglo i bilo to odma po paljenju dok je hladan ili kasnije taj chip(pedesetak pinova SC390239PU ako dobro vidim) se naglo ugreje,prekine ton i kad ga utišam skroz i on s odma hladi pa može ponovo da se pojačava.Tako da je sigurno do njega.U medjuvremenu sam proveravao izlaz i tražio eventualno hladan lem ali ništa."Pregrejala" se ta boranija SC i ko zna šta se u strukturi dogodilo pa tako reaguje.Ako nadjem tako nešto ok,dopisaću :mrgreen:
U svakom slučaju hvala na pomoći pišem rešeno :pivopije: zbog onog sa kodom a možda i nadjem i taj SC

A evo nadjoh i na ovom linku http://www.telemaster.ru/cnclab/forums/ ... m=3&page=1 da je imao iste probleme i odustao :mrgreen: # bob00 Казахстан Джамбул, Member 13.03.08 6:23
Николаи почту смотри дампы отправил. Слиты с невключающегося апарата.
Интересует температурныи режим ММ XC390239 стоит справа ближе к тюнеру.
И L4949 хитромудрыи стабилизатор стоит слева возле разьема CD.
Греются обе градусов 60. Постоянное потребление 260ма. И никакои реакции на кнопку включения.

# maestro Кишинёв., Advanced 13.03.08 7:45
XC390239 - если не отлетела ещё - спасет радиатор.
L4949 особо греться не должна , если нет перегрузки по выходу (она 5В выдаёт и сброс).
Перешей 25320 - часто в исправном электрически аппарате нет включения из-за её содержания.
Николай , если нет содержимого 25320 - есть рабочий инетовский дамп - когда-то восстанавливал.
Содержания 92-х к сожалению нет...:(

skyline-GTR
gx
gx

Re: Blaupunkt RNS3 gasi se(rešeno)

Post napisao skyline-GTR » 21 Sep 2008, 23:23

ili prevedi ili da ja tatu budim jer on zna ruski :mrgreen:

kisko
Preminuo

Re: Blaupunkt RNS3 gasi se(rešeno)

Post napisao kisko » 21 Sep 2008, 23:39

Ma to sam samo deo isčupao iz te teme gde pita za temperaturu pod kojom može raditi taj XC ili ZC a neznam ni ja ruski već natucam izmedju redova(znam slovački pa kombinujem srpski-ruski-slovački i ponešto razumem :mrgreen: ),no vidim da ga je isti problem mučio kod pojačavanja,isključi se(pored ostalih kvarova)I nebudi ćaleta nipošto jer smo onda naj**** :oklagija obojica lolzi

Odgovori
  • Slične teme
    Odgovori
    Pregledano
    Zadnji post

Natrag na “AUTO RADIO - CD - DVD- NAVIGACIJE i slično”