skyline-GTR je napisao:dobro znaci niko nije dirao dump pa je code pravi a za taj sto se pregrijava rekao si da se usijava pa cisto sumnjam da ces kulerom ista postici iz razloga kad ga upalis ledenog on bi morao do maxa da pjeva a onda kako se zagrijava da se i smanjiva jedino rijesenje je originalni taj chip ili da nije sta drugo ??meni se je to desavalo ali su bili izlazi u kratkom spoju.izvadi izlaz pa ga upali i vidi dal ce da se pregrijava mada nevjerujem da hoce al opet probaj
pozz...
Pa izlaz mi se negreje uopšte,recimo mogu da ga držim sat vremena do pola glasnoće i radi,izlaz mlak,čip takodje mlak,no čim pojačam do maximuma bilo polako ili naglo i bilo to odma po paljenju dok je hladan ili kasnije taj chip(pedesetak pinova SC390239PU ako dobro vidim) se naglo ugreje,prekine ton i kad ga utišam skroz i on s odma hladi pa može ponovo da se pojačava.Tako da je sigurno do njega.U medjuvremenu sam proveravao izlaz i tražio eventualno hladan lem ali ništa."Pregrejala" se ta boranija SC i ko zna šta se u strukturi dogodilo pa tako reaguje.Ako nadjem tako nešto ok,dopisaću
U svakom slučaju hvala na pomoći pišem rešeno

zbog onog sa kodom a možda i nadjem i taj SC
A evo nadjoh i na ovom linku
http://www.telemaster.ru/cnclab/forums/ ... m=3&page=1 da je imao iste probleme i odustao

# bob00 Казахстан Джамбул, Member 13.03.08 6:23
Николаи почту смотри дампы отправил. Слиты с невключающегося апарата.
Интересует температурныи режим ММ XC390239 стоит справа ближе к тюнеру.
И L4949 хитромудрыи стабилизатор стоит слева возле разьема CD.
Греются обе градусов 60. Постоянное потребление 260ма. И никакои реакции на кнопку включения.
# maestro Кишинёв., Advanced 13.03.08 7:45
XC390239 - если не отлетела ещё - спасет радиатор.
L4949 особо греться не должна , если нет перегрузки по выходу (она 5В выдаёт и сброс).
Перешей 25320 - часто в исправном электрически аппарате нет включения из-за её содержания.
Николай , если нет содержимого 25320 - есть рабочий инетовский дамп - когда-то восстанавливал.
Содержания 92-х к сожалению нет...