a ako je tebi zanimljivo već nekoliko komšija mi je umrlo posle treće vakcine...ako je za utehu, nisu ih bacali po limenim sanducima i lepo su ih i okupali i spakovali, treba to reći narodu, koji komfor dobiju ako umru od vakcine.
A ovo što sam naveo kao primer je nezamisliva tragedija !!! To što ti misliš da imaš neke informacije i zastrašuješ ovde narod, verovatno iz prirodne gluposti, iako ti niko to ne traži!!! onda znaj dobro da sam i ja proveo 15 god ali ne po podrumima i kotlarnicama, već u zdravstvenom i farmako menadžmentu, i dobro se nagledao mahinacija i bahanalija sa belim mantilima koje ti toliko hvališ, a znaju svi ostali o kakvom šljamu se radi, o ljudima koji bi i decu ubijali radi seminara po kopu, Guče, sabora, bele tehnike i koječega.
Zato te lepo molim, da nas se kompletno otkaniš sa tvojim pišljivim izveštajima, sa podizanjem panike i straha i to u vreme kad to najmanje ikome treba. Ako su odrasli i pametni ljudi ovde na forumu već pola životnog veka sami dostigli, odhranili i odgajili porodice uspešno, uspešni u životu, najmanje nam treba da nam ti soliš pamet i proseravaš se sa tim informacijama iz podruma, crvenih zona i slično...niti si persona koja nešto zna i poznaje, niti imaš kvalifikacije da te ovde slušamo. Niti uopšte koga zanimaju metalni sanduci, krstače, mrtvozornici i sl.
Otkači se, idi tamo nabi 15 maski 18 vizira, navuci beli mantil ili još bolje onaj srednjovekovni oklop, i vidi sipaj domestos ili alkohol u respiratore, kao u Kruševcu, pa napravite pomor u jadnom narodu.
Skini nam se sa vrata više, hoćemo da živimo i radujemo se životu a ne smrti i sanducima.
cuby