Reše Bog i Sveti Petar da u raj od sada primaju samo ljude koji su umrli interesantnom smrću. Samo što se dogovoriše neko pokuca na vrata.
- PRIMAMO SAMO INTERESANTNE SLUČAJEVE!
- Sačekajte da čujete moju priču... Otvore oni vrata i čovek priča.
- Posumnjam ja da me žena vara i unervozim se, šta ću kud ću, ja trk do šefa, uzmem izlaznicu sa posla pa u auto i vozim kao sumanut te stignem kući tri sata ranije. Ja tamo, žena gola na krevetu. Sve pretresem i nigde nikoga. Ja na terasu kad sa nje visi go golcat komšija. Krenem ga gaziti po prstima i on pade dole ali na mekani žbun. Vidim još mrda kreten, vratim se u kuhinju dignem frižider pa preko terase pravo na njega te ga dotučem ali me od silnog uzbuđenja i nerviranja stigne infarkt i evo me ovde.
- Dobro, uđi.
Nedugo zatim opet neko kuca.
- PRIMAMO SAMO INTERESANTNE SLUČAJEVE!
- Sačekajte da čujete moju priču... Otvore oni vrata i čovek, kao od majke rođen, priča.
- Znate, ja svakodnevno radim vežbe na terasi ovako go radi zdravlja i danas počnem vežbati. Nažalost, okliznem se, izgubim ravnotežu i padnem preko terase. Nekim čudom se uhvatim za terasu od komšije ispod mene, sav srećan što sam još živ. Kad izađe komšija, ljut kao ris, izgazi me po prstima i ja padnem dole, opet srećan što preživeh jer sam prizemljio na neki žbun. Taman se krenem mrdati kako bi se pridigao kad me stiže frižider i evo me ovde kod vas.
- Dobro, uđi.
Nedugo zatim opet neko kuca.
- PRIMAMO SAMO INTERESANTNE SLUČAJEVE! Ali ajde pričaj zašto si ti ovde.
- E imao sam neviđeno dobar seks sa neverovatno lepom ženom, ali dođe njen muž i ja pravo u frižider...
- Uđi unutra.