Taj jeste, ali da li je uzrok nestaoKobac je napisao:Treba li da napomenem da je problem sa grickanjem usne naprasno nestao!

Taj jeste, ali da li je uzrok nestaoKobac je napisao:Treba li da napomenem da je problem sa grickanjem usne naprasno nestao!
Kako onaj rece "Moze onako, a moze i ovako"INI SERVIS je napisao:Zanimljiv ugao gledanja na taj problem...
Bio sam sarkastičan. Gledao sam na YouTube nekoliko videa, ono je...ne može se reći koliko strašno.INI SERVIS je napisao:Zanimljiv ugao gledanja na taj problem...
Da ne ulazimo previse u polemiku,prvo i cetvrto ova dva u sredini ne mozes da izbegnes osim ako nisi Majkl.Koliko oni sami tome doprinosenike je napisao:Dujo, narkoman je bolesnik, a mnogi ljudi imaju genetske predispozicije da budu ovisnici. Slično kao što i hormonski uvjeti u maternici mogu uvjetovati da budeš peder. Prema tome, osuđivati nekoga što je narkoman, crnac, židov, peder itd... je bez veze jer ga osuđuješ za nešto na što on nema nikakvog ili minimalnog utjecaja.
Ne mogu da se slozim s tobom u ovome, druze, jer ako je narkoman bolesnik, onda kao i svaki drugi bolesnik treba da potrazi strucnu pomoc, sto se nikad ne desi samoinicijativno vec uglavnom sudskim putem, kada je steta po drustvo vec ucinjena. Narkoman je, za razliku od crnaca, jevreja i pedera - slabic, sto nije bolest vec karakterna osobina a u prirodi se slabe zivotinje u okruzenju "neutralisu" jer nisu dovoljno sposobne da prezive.nike je napisao:Dujo, narkoman je bolesnik, a mnogi ljudi imaju genetske predispozicije da budu ovisnici. Slično kao što i hormonski uvjeti u maternici mogu uvjetovati da budeš peder. Prema tome, osuđivati nekoga što je narkoman, crnac, židov, peder itd... je bez veze jer ga osuđuješ za nešto na što on nema nikakvog ili minimalnog utjecaja.
tad treba da grune meteor na nas , ako smo nesposobni kao vrsta i sve sami retardigeneracija 49 je napisao:ja se vencao sa drugarom, ili ja se vencala sa drugaricom
Uuuuuuuuuuuu bre buzdumra al si Ti konzervativan.Kada ces Ti u civilizacijubuzdumra je napisao: tad treba da grune meteor na nas , ako smo nesposobni kao vrsta i sve sami retardi
Eeeee bas tako, ajmo na copere prasnjave sa oksidisalom stampom, nestabilne , stabilisimo to mi to maestralno radimo.milan je napisao: Politika stop.
I ja bih pisao
Kod: Označi sve
http://www.youtube.com/watch?v=NodUzPEL1cU