Kod: Označi sve
http://www.pvftraders.com/files/Katalog_kotlovi_za_centralno_grejanje.pdfKod: Označi sve
http://www.pvftraders.com/files/Katalog_kotlovi_za_centralno_grejanje.pdf

Kuca ima izlolaciju...Pola je uradjena, pola ce da se radi ovog ili sledeceg meseca, kako stignem...fanzo je napisao:Po meni je bolje da te novce uložiš u izolaciju kuće.
Ma to....SaleSk je napisao:I kao garantuju da umesto 24 kW, potrosnja ce biti 10 kW...

Stolle je napisao: Ha-Ha-O?
moj komsija je to namestio, ulozio brdo para i rasturio odmah sledece godine, to mu njegov unuk montirao, sada vise ne razgovaraju, :) mogu samo da pretpostavim zasto :)ako te interesuje, mozes i direkt njega da pitas za vise info, (ja nisam ulazio u detalje) to je gazda alfaomega tehnicka stanica za registraciju vozila. :) vici ako hoces broj telefona.SaleSk je napisao:...Nesto kao u stilu ruske podmornice, samo sto je navodno drugacije....U sistem se ubacuje odredjena supstanca, koja pomaze prilikom grejanja a trosi duplo manje elektricne energije. Po iskazima ljudi, ne radi se o klasicnom elektrolitu, vec o nekoj "koka koli"...
I kao garantuju da umesto 24 kW, potrosnja ce biti 10 kW...
Cena je velika da se investira u ovaj tip, jer je duplo skuplja nego klasicni kotao...CIrka 1500 eura da se to sve poveze i da radi kako treba...

To ovisi kako je instalacija izvedena.dzafer je napisao:Hvala Duja na linku
Veceras sam kotao pustio u pogon usi i sad odgorjevaju![]()
Ima tu jedan adapter(konektor za pumpu) koji predpostavljam da je povezan sa vodenom pumpom on se ubaci u leziste sa zadnje strane ovog kotla.
Interesuje me dali kabl za napajaje pumpe ide prvo na ovaj adapter pa na pumpu ili ima neku drugu vezu
evo ide slika ovog adatera
No comment.SaleSk je napisao:Nego gledao sam i jedan drugi princip grejanja....Grejanje kao grejanje odnosno instalacija klasicna, jedino kotao radi na drugi princip...Nesto kao u stilu ruske podmornice, samo sto je navodno drugacije....U sistem se ubacuje odredjena supstanca, koja pomaze prilikom grejanja a trosi duplo manje elektricne energije. Po iskazima ljudi, ne radi se o klasicnom elektrolitu, vec o nekoj "koka koli"...
I kao garantuju da umesto 24 kW, potrosnja ce biti 10 kW...
/

Zimus je i kod nas pao malter sa zgrade stare 2 godine....što se dešavalo u nekoliko slučajeva po Beogradu...

Onda se drži termoakumulacionih pečnica.SaleSk je napisao:
jedino neko ekonomicno resenje na struju...
A i trenutno struja je najjeftiniji nacin grejanja...Po svim proracunima...