Vic
- vlatkocopa
- gx
- Contact person: Vlado
- Phone number: 0038931420808
- Specialty: tv
Re: Vic
Dobaar onaj prvi 

Za sjaj u očima, rumenilo u licu i lepršav hod - koristite kozmetiku -Šljivovica a moze i domaca jabukovaca ..:))
- dejan-dexi
- bela tehnika
- Contact person: Dejan Matejić
- Specialty: whitegoods
Facebook
- generacija 49
- Preminuo
- Specialty: tv-multimedia
:skroll: ja znam....ali nije fino da kazem.U ostalom svi znaju... 

Only thinking...
Paz' te priču...poezija. 

- generacija 49
- Preminuo

Only thinking...
Paz' te priču...poezija. 

- generacija 49
- Preminuo

- Prilog
-
- sitan vez duborez.jpg (7.84 KiB) Pregledano 3124 puta.
Only thinking...
Paz' te priču...poezija. 

- Stolle
- Preminuo
Umro političar. Ispred vrata neba pozdravlja ga Sveti Petar:
- Vi ste slavna ličnost i naša dužnost je da vam pružimo izbor gde da ostanete - u raju ili paklu! Zato ćete provesti po jedan dan na oba mesta i sami ćete zatim izabrati!
Odlazi u pakao, gleda: veliko Golf Igralište, svi njegovi stari prijatelji političari obučeni u lepa odela, stolovi sa kavijarom i šampanjacem, đavo veliki frajer, šali se zabavlja, ma pravi Raj. Prošao dan, političar je prezadovoljan.
Dođe vreme da ode u raj! Lepota, spokojstvo, dobri ljudi, skaču od oblaka do oblaka, sviraju harfu...
I tu se je proveo dobro, ali u paklu mu je bilo zabavnije i rešio je da ostane tamo.
Ušao je ponovo u pakao i gleda zapanjen: pusta zemlja prekrivena smećem, smradom, sve odvratno, prijatelji u ritama, đavo ih juri...
- Đavole, pita, ovde je juče bilo super ... Golf, kavijar, šampanjac, šta se desilo?
- Ahhh, to juče je bila predizborna kampanja, a danas, pa već si glasao!
- Vi ste slavna ličnost i naša dužnost je da vam pružimo izbor gde da ostanete - u raju ili paklu! Zato ćete provesti po jedan dan na oba mesta i sami ćete zatim izabrati!
Odlazi u pakao, gleda: veliko Golf Igralište, svi njegovi stari prijatelji političari obučeni u lepa odela, stolovi sa kavijarom i šampanjacem, đavo veliki frajer, šali se zabavlja, ma pravi Raj. Prošao dan, političar je prezadovoljan.
Dođe vreme da ode u raj! Lepota, spokojstvo, dobri ljudi, skaču od oblaka do oblaka, sviraju harfu...
I tu se je proveo dobro, ali u paklu mu je bilo zabavnije i rešio je da ostane tamo.
Ušao je ponovo u pakao i gleda zapanjen: pusta zemlja prekrivena smećem, smradom, sve odvratno, prijatelji u ritama, đavo ih juri...
- Đavole, pita, ovde je juče bilo super ... Golf, kavijar, šampanjac, šta se desilo?
- Ahhh, to juče je bila predizborna kampanja, a danas, pa već si glasao!

"29 poslednjih dana u mesecu je najteže"
- bogoljub
- gx
- Contact person: Bogoljub
Zatekao Perica mamu kako oralno zadovoljava tatu u spavaćoj sobi, pa kaže:
'Vi niste normalni! A mene ste vodili kod psihologa jer sam sisao palac!
'Vi niste normalni! A mene ste vodili kod psihologa jer sam sisao palac!
ZAKLINJEM SE NARODU I BOGU DA CU U KAFANU ICI KAD GOD MOGU
- bogoljub
- gx
- Contact person: Bogoljub
Mujo i Fata vodili ljubav, pa poslije razgovaraju:
'Mujo moj, kakve ti žene više voliš - lijepe ili pametne?'
'Mujo se zamisli, pa odgovara: 'Fato, ne volim ti ja ni lijepe ni pametne - ja volim samo tebe!'
'Mujo moj, kakve ti žene više voliš - lijepe ili pametne?'
'Mujo se zamisli, pa odgovara: 'Fato, ne volim ti ja ni lijepe ni pametne - ja volim samo tebe!'
ZAKLINJEM SE NARODU I BOGU DA CU U KAFANU ICI KAD GOD MOGU
- Stolle
- Preminuo
Leti čovek vazdušnim balonom i shvati da se je izgubio. Spušta malo balon i vidi drugog čoveka na zemlji. Spušta se još i pita ga:
- Izvinite, da li možete da mi pomognete. Dogovorio sam se sa prijateljem da se nađemo pre jedan sat, ali ne znam gde se sada nalazim.
- Vi se nalazite na vazdušnom balonu, na 3 metra visine, između 40 i 42 stepena severne širine i između 59 i 60 stepeni zapadne dužine.
- Vi mora da ste programer?
- Da, kako ste se shvatili?
- Vi ste mi dali apsolutno tačan odgovor, ali ja nemam nikakvu predstavu šta da radim sa ovakvom informacijom i još uvek sam izgubljen. Otvoreno rečeno, ništa mi niste pomogli.
- A vi ste sigurno političar?
- Da, kako ste shvatili?
- Pa, ne znate gde se nalazite i kuda idete. Popeli ste se dovde zahvaljujući vazduhu pod pritiskom. Dali ste obećanje za koje nemate predstavu kako da ispunite i očekujete od ljudi, koji stoje niže od vas, da vam reše probleme. Najzad, nalazite se u istom položaju pre nego ste me sreli i ne znam zašto, za tu situaciju ispadoh kriv ja.
- Izvinite, da li možete da mi pomognete. Dogovorio sam se sa prijateljem da se nađemo pre jedan sat, ali ne znam gde se sada nalazim.
- Vi se nalazite na vazdušnom balonu, na 3 metra visine, između 40 i 42 stepena severne širine i između 59 i 60 stepeni zapadne dužine.
- Vi mora da ste programer?
- Da, kako ste se shvatili?
- Vi ste mi dali apsolutno tačan odgovor, ali ja nemam nikakvu predstavu šta da radim sa ovakvom informacijom i još uvek sam izgubljen. Otvoreno rečeno, ništa mi niste pomogli.
- A vi ste sigurno političar?
- Da, kako ste shvatili?
- Pa, ne znate gde se nalazite i kuda idete. Popeli ste se dovde zahvaljujući vazduhu pod pritiskom. Dali ste obećanje za koje nemate predstavu kako da ispunite i očekujete od ljudi, koji stoje niže od vas, da vam reše probleme. Najzad, nalazite se u istom položaju pre nego ste me sreli i ne znam zašto, za tu situaciju ispadoh kriv ja.
- Stolle
- Preminuo

Ulaze mali Ivica, policajac, plavuša, Chuck Norris i Mujo i Haso u kafić i sjedaju za stol.
Prilazi im konobar i kaže:
- Što je ovo, neki vic, jel?