Ne mogu da se pohvalim da sam skoro kao ti imao takve sreće da kupim nešto toliko jeftinije nego što realno treba da bude. Jedini slučaj kojeg se sećam je da sam pre par godina za nekih svega par Dinara poručio sa B2B firme u Srbiji (ispostava hrvatske firme za Srbiju) poručio 240mm AIO hladnjak za procesor koji bi realno trebao biti oko 2000x skuplji od tih par Dinara koje sam ja video na B2B. Znao sam da je greška u pitanju kod njih na B2B, nisam očekivao da će to stići jer sam pretpostavio da će neko u komercijali ili na pripremi robe za pakovanje i slanje primetiti tu grešku na nalogu porudžbine. Bio sam šokiran kada sam pri otpakivanju kutije sa robom video da je stigao taj 240mm AIO hladnjak za procesor sa tom cenom od svega par Dinara na fakturi

Ja imam više sreće na kojekakvim nagradnim igrama, koje inače veoma retko igram jer nešto ne verujem u njih. Da se malo pohvalim negde da li Januara 2021 bio sam dobitnik gabaritima ogromnog paketa nagrada (ovo pominjem jer su me zbog tih gabarita paketa odrali ovi na carini) proizvođača DeepCool u vrednosti od oko 660€, a u Oktobru 2021 sam sasvim slučajno ubo premiju-premija-nad-premijama, bar u vodama ove moje branše: 240mm AIO hlađenu grafičku karticu Asus STRIX LC GeForce RTX 3080Ti OC Edition 12GB GDDR6X koja je u to vreme (kada je bilo aktualno GPU mining ludilo kod ovih koji se time bave) koštala u proseku između 2500€ i 3500€, a realno praktično nigde nije ni mogla da se lako nabavi jer su oni retki koji su je preprodavali u belom svetu za nju tražili i bitno veće cifre (i opet su uspevali da je prodaju). I zbog nje sam imao rat sa našim carinom i UPS kurirskom službom (bilo je krvi do kolena), ali sam ipak pobedio taj put, ali posle toga sam rešio da se ne zezam više sa ovakvim nagradnim igrama (sasvim slučajno sam ovo odigrao i zaboravio) jer gubljenje vremena u prepisci i razgovorima sa carinom i kurirskom službom nisu vredni čupanje kose sa glave i mojih živaca.... Žena i prijatelji posle toga svi redom rekli da uplatim Lotto, nisam želeo da rizikujem srčani udar tako da sam tu odustao od dalje zjb sa ovakvim stvarima