Teorije zavere o CORONA virusu
- filka
- gx
- Warranty service: Fuego Grundig LG Beko Samsung
- Specialty: tv
Re: Teorije zavere o CORONA virusu
Bracans ja sam zbog ovakvog negativnog stava moju doktorku oterao u 3LPM i ako me ona vodi a nije htela da me preslusa i samo neki crni scenario mi pricala.
Idem na infektinu - tamo doktor preslusa grudi izmeri oksimetarom i kaze ide na bolje.
Ova se javi uvece,nisu ti dobri nalazi sta radi doktor-mora da ides sa infuzijom i kislorodnoj podrsci,ja sav usplahiran sutra opet na infektivnu i sve takko u krug dok je nisam oterao u 3LPM i ne javljam i se na telefon.
Sada su nalazi ok i vise ne primam terapiju i cekam da prodju oni dani izolacije.
Treba samo ok razmisljanje i nadati se da se nece spustiti na grudi....
Idem na infektinu - tamo doktor preslusa grudi izmeri oksimetarom i kaze ide na bolje.
Ova se javi uvece,nisu ti dobri nalazi sta radi doktor-mora da ides sa infuzijom i kislorodnoj podrsci,ja sav usplahiran sutra opet na infektivnu i sve takko u krug dok je nisam oterao u 3LPM i ne javljam i se na telefon.
Sada su nalazi ok i vise ne primam terapiju i cekam da prodju oni dani izolacije.
Treba samo ok razmisljanje i nadati se da se nece spustiti na grudi....
-će izginemo ki Mančester
- bracans
- bela tehnika
- Specialty: whitegoods

Zadnja izmena: bracans, dana 21 Okt 2021, 00:14, ukupno menjano 1 put.
Za moju svaštaru na googl pretrazi kucati moj electro cool blog 

-
- gx
- Contact person: Tiksi
- Specialty: tv-multimedia
Francuski nobelovac o cjepivu - vakcini protiv Covida-19:
https://www.youtube.com/watch?v=pjcMqgvAYVU&t=74s
https://www.youtube.com/watch?v=pjcMqgvAYVU&t=74s
Zadnja izmena: KASA1, dana 12 Apr 2021, 11:08, ukupno menjano 1 put.
Razlog: Dodat opis linka
Razlog: Dodat opis linka
- KASA1
- Site Admin

"Čovječe, pazi da ne ideš malen ispod zvijezda!"
-
- gx
- Contact person: Tiksi
Evo jos jedne ljudske zablude.
Ovo su ljudi mislili o radijaciji do pre nesto vise od pola veka.
https://mojkontakt.com/2018/07/23/radio ... u-prodaji/
Vecina je smatrala da je to u redu. Neki verovatno nisu.
Ovo su ljudi mislili o radijaciji do pre nesto vise od pola veka.
https://mojkontakt.com/2018/07/23/radio ... u-prodaji/
Vecina je smatrala da je to u redu. Neki verovatno nisu.
Srecom , nasa drzava tada, kao i sada bila u tranziciji , pa nasi preci nisu to toliko koristili ...tako smo se izvukli
to je to , sadasnje misljenje ne znaci da je ispravno ,. njima je trebalo preko 20godina da skontaju da to ne valja
sto je nama sad totalno glupo ...
kad mi budemo shvatili sta radi nafta , dok prirodni gas na mnogim mestima ide u neogranicenim kol...
-bio sam u jednoj energani napravljeno iz metana vuku 1MW ... radi motor i tera generator .. nista specijalno od tehnike
kao i za koronu ,. mozda neko zna nek se javi.. na vestima kazu 59 vrsta (nisam siguran da sam dobro cuo) ej to treba 59 vrsta vakcine ,. odmah sad !
ja sam pre (na pocetku) bijo ubedjen da oni znaju sta rade (doktori)...sad je skroz druga prica !
to je to , sadasnje misljenje ne znaci da je ispravno ,. njima je trebalo preko 20godina da skontaju da to ne valja

sto je nama sad totalno glupo ...
kad mi budemo shvatili sta radi nafta , dok prirodni gas na mnogim mestima ide u neogranicenim kol...
-bio sam u jednoj energani napravljeno iz metana vuku 1MW ... radi motor i tera generator .. nista specijalno od tehnike

kao i za koronu ,. mozda neko zna nek se javi.. na vestima kazu 59 vrsta (nisam siguran da sam dobro cuo) ej to treba 59 vrsta vakcine ,. odmah sad !
ja sam pre (na pocetku) bijo ubedjen da oni znaju sta rade (doktori)...sad je skroz druga prica !
proradijo mi net zahvaljujuci fanzi
- alexa_pg
- Site Admin
Amerika poziva: Pauzirati korišćenje Džonson i Džonson vakcine zbog krvnih ugrušaka
Federalne zdravstvene agencije danas će zatražiti da se odmah pauzira upotreba jednokratne vakcine protiv koronavirusa kompanije Džonson i Džonson, nakon što je šest osoba u Sjedinjenim Američkim Državama razvilo rijetki poremećaj koji uključuje krvne ugruške, oko dvije nedjelje nakon vakcinacije, saopštili su zvaničnici.
https://www.cdm.me/tehno-nauka/medicina ... -ugrusaka/
Federalne zdravstvene agencije danas će zatražiti da se odmah pauzira upotreba jednokratne vakcine protiv koronavirusa kompanije Džonson i Džonson, nakon što je šest osoba u Sjedinjenim Američkim Državama razvilo rijetki poremećaj koji uključuje krvne ugruške, oko dvije nedjelje nakon vakcinacije, saopštili su zvaničnici.
https://www.cdm.me/tehno-nauka/medicina ... -ugrusaka/
"I ja volim ljude ali ih sve manje podnosim"
ne što ništa ne znaju, nego što se ''struka'' i ne interesuje mnogo da sazna...evo prost primer..zašto se ne rade besplatno antitela? Barem da se vidi koliko ih je imalo koronu, kakva su iskustva, makar koja su krvna grupa, koja starost, čime se bave, način života, šta su jeli, pili, kuda se kretali...šta ćemo sad i za ove Kineske vakcine, sami kinezi su priznali da su NEučinkovite!
Rade sve po nalogu! Leče po nalogu, po protokolima, strašno...Postoji samo narativ udri vakcinama, špricaj se, groblja će biti mala i sl..
Pa mi se slomismo na forumu da otkrijemo kvar na mrtvom TV, kako skidati panel, kako menjati diode...više stranica smo mi ispisali za popravku mrtve tehničke robe, nego zdravstvo za lečenje živih ljudi. Sramota!
cuby
Rade sve po nalogu! Leče po nalogu, po protokolima, strašno...Postoji samo narativ udri vakcinama, špricaj se, groblja će biti mala i sl..
Pa mi se slomismo na forumu da otkrijemo kvar na mrtvom TV, kako skidati panel, kako menjati diode...više stranica smo mi ispisali za popravku mrtve tehničke robe, nego zdravstvo za lečenje živih ljudi. Sramota!
cuby

samo laž treba državnu podršku, istina stoji sama od sebe uspravno! 

- nike
- gxu
- Warranty service: Atosa Arisco Ozti Fimar Roller-Grill Systemair Fiocchetti Prismafood Cappone Hendi Omniwash Icetech ItalI-Ice
- Contact person: NIKE
Zato ti i Ranko sve znate! Majko mila šta vas puca Dunning-Kruger!.......

"Blago budalama, njima je lako jer ne misle tako!" PV
- jaro
- bela tehnika
- Contact person: jaro
Eto, a ti im Nike pomazes sto ne znaju...
Bez alata nema zanata!.....a bez znanja dzaba ti alat!
- nike
- gxu
- Warranty service: Atosa Arisco Ozti Fimar Roller-Grill Systemair Fiocchetti Prismafood Cappone Hendi Omniwash Icetech ItalI-Ice
Jaro! Evo tebi malo znanja:
https://www.index.hr/vijesti/clanak/ist ... 69329.aspx
Od njih sam odustao, izgubljeni slučajevi! Za tebe možda ima još nade!

Katastrofa, 0,008% ponovno zaraženih! Ili 6 ugrušaka na 4 000 000.
Nema nam pomoći! Idem se bacit sa balkona prije nego me pokosi!

A ovi šta umiru ko muve, to je od 5G i Chemtrailsa i cjepiva.
https://slobodnadalmacija.hr/tag/broj-umrlih
https://www.index.hr/vijesti/clanak/ist ... 69329.aspx
Od njih sam odustao, izgubljeni slučajevi! Za tebe možda ima još nade!

Katastrofa, 0,008% ponovno zaraženih! Ili 6 ugrušaka na 4 000 000.

A ovi šta umiru ko muve, to je od 5G i Chemtrailsa i cjepiva.
https://slobodnadalmacija.hr/tag/broj-umrlih
ovde kod mene problema ima samo od vakcina i revakcine...ima ih koliko hoćeš, uglavnom stariji sa komorbiditetima od pre, jednostavno ne mogu da podnesu virus i ne mogu da izgrade antitela, prejako za njih. A i dalje ih brutalno napadaju da se vakcinišu...po meni, to se zove ubistvo sa predumišljajem. Trebalo im je dati šansu, parola ''zaštitimo starije'' je sada smešna i žalosna. Da ne pričamo o punim bolnicama revakcinisanih kojekude.
''Srećom'' pa se zakuvalo u Ukrajini, ako dođe do rata, nestaće straha od morone pa time i same morone, a i farmakomafija se lepo naplatirala, valjda im je dosta.
cuby
''Srećom'' pa se zakuvalo u Ukrajini, ako dođe do rata, nestaće straha od morone pa time i same morone, a i farmakomafija se lepo naplatirala, valjda im je dosta.
cuby

- bracans
- bela tehnika

Zadnja izmena: bracans, dana 21 Okt 2021, 00:14, ukupno menjano 1 put.

Čini li se kome ovo poznato?
cuby
cuby

- Ribery
- gx
- Contact person: Darko
- Kontakt:
Napisaću još samo nešto pa ću gledati da izbegavam ovu temu jer dolazi do sukoba misljenja, svadje i prepirke a to nikome ovde nije potrebno. Nisam protiv pravih i proverenih vakcina ali protiv ovakvih prisilnih vakcina jesam. Ja neću da se vakcinišem nečim što ne štiti. Činjenica je da je puna Beogradska Arena revakcinisanih pacijenata sa težom kliničkom slikom. Ja koji nisam vakcinisan sam prošao najbolje dok su ovi revakcinisani u teškom stanju i bore se za vazduh. Ko ne veruje slobodno neka dodje do Arene i proveri.Ja ležim i gledam svojim očima šta se dešava i nemam nikakve koristi da ovde pišem neistine. Činjenica je da je sada stanje gore nego dok nismo imali vakcine. Ako te vakcine štite, gde su ti zaštićeni? Ako te vakcine štite otkud toliko bolesnih u teškom stanju posle fajzera i sinofarma ovde u Beogradskoj Areni? Primili ljudi vakcinu i postali invalidi koji se bore za vazduh svaki dan.Meni to ne treba. Znao sam lično četiri osobe u Zrenjaninu koji su umrli nedelju dana posle vakcine? Slučajnost???? Ne bih rekao. Ovo je lično moje mišljenje i nemam nameru da se vakcinišem posle svega vidjenog u Areni. Ko misli da će mu vakcina pomoći samo napred. Ja neću nikoga ništa da ubedjujem i svako neka radi kako želi i neka misli svojom glavom. Ni jedan doktor me ovde nije savetovao da se vakcinišem. Znaju ljudi sve jako dobro i ćute i leče ljude kako znaju i umeju. Pametnom dosta da izvede zaključak.
Posao TV servisera moras da volis da bi radio takav posao. Ovaj posao niko ne uci samo zbog novca.
- nike
- gxu
Evo ga još jedan anegdotalac!
- Liskun Elektronik
- gx
- Warranty service: ERG-VOX
Nike covek lezi u areni i iz prve ruke govori sta se desava, isto tako zenin ujak i ujna koji su u areni i bore se za zivot posle revakcinacije sa ruskom vakcinom. Moje komsije zubari isto u areni posle revakcinacije, zena se nekako izvukla i pre par dana je dosla kuci a on covek jos na respiratoru. Da nenavodim jos par primera za koje licno znam a ne cuo sam od coveka koji je cuo od tamo nekog treceg...definitivno ove NE proverene vakcine donose vise stete i tu nema price.
Mora da se zna ko namesta antenu, a ko vice ne valja :)
- bracans
- bela tehnika

Zadnja izmena: bracans, dana 21 Okt 2021, 00:15, ukupno menjano 1 put.

- Liskun Elektronik
- gx
- Warranty service: ERG-VOX
Pa kolega bracans u tome i jeste poenta da se ljudi zarazavaju i to dosta tesko posle revakcinacije, cemu sluzi onda ta vakcina?? Izgleda da niste dobro procitali post od kolege Ribery
Mora da se zna ko namesta antenu, a ko vice ne valja :)
- bracans
- bela tehnika

Zadnja izmena: bracans, dana 21 Okt 2021, 00:13, ukupno menjano 1 put.

-
- Slične teme
- Odgovori
- Pregledano
- Zadnji post
-
- 817 Odgovori
- 98332 Pregledano
-
Zadnji post napisao nike
04 Nov 2021, 21:26