Apsurdi modernog čovjeka

Forum za neobavezne teme.
generacija 49
Preminuo
Specialty: tv-multimedia

Re: Apsurdi modernog čovjeka

Post napisao generacija 49 » 20 Sep 2014, 02:18

@ buzdumra :lol:
Jeeeee deda pita a silovanje....niko dedu ne cuje. :lala::
:deda:
Only thinking... :roll: Paz' te priču...poezija. :deda:

nike
gxu
gxu
Warranty service: Atosa Arisco Ozti Fimar Roller-Grill Systemair Fiocchetti Prismafood Cappone Hendi Omniwash Icetech ItalI-Ice
Contact person: NIKE
Specialty: whitegoods

Post napisao nike » 21 Okt 2014, 21:27

Kod: Označi sve

http://www.index.hr/vijesti/clanak/kralj-otpada-pripuz-od-zagreba-dobio-sumnjivi-posao-tezak-75-milijuna-kuna/778624.aspx

Kod: Označi sve

http://www.index.hr/vijesti/clanak/sudac-prihvatio-pripuzovu-jamcevinu-od-milijun-eura/778989.aspx
:idea: :idea: :idea: :idea:

Hrvati? Drugovi i i gospodo, to vam je izuzetno glup narod! :uca:
Da! Da!

Biraju istog majmuna 5 puta! Onda majmun vidi da može srati po glavama, i da ga te iste glave po kojima sere, obožavaju. Šta da se radi kad si u koži takvog majmuna nego da nastavi srati? Što više to bolje!
Da mi je nekako uništiti pola vlastitog mozga, pa da mi ostane stupanj inteligencije kao u ovog mog naroda u večini, spasio bih se. Lijepo bi spavao, ustajao, jeo, srao, lijegao, i ponovo sve iz početka. Uz povremeni blagi bol iz dobro razrađenog rektuma. Dok ovi, drugi, sa IQ klasičnog "laktaša" uredno vrše "bushie mall" nad ovim prvima iz KUD IDIJOTI!

:zid: :zid: :zid: :zid: :zid: :zid:

Disclaimer:

Dragi moj Pol Pote, ja te izuzetno cijenim i divim se tvom liku i djelu. Ti si moj idol od malih dana. Ako ikad budem u prilici, svečano obečajem, časna Titova Pionirska Riječ, Cheova lijeva strana i Santanina gitara, da ču biti barem 8 puta žešči od tebe! :arrow:
Zadnja izmena: nike, dana 21 Okt 2014, 23:27, ukupno menjano 1 put.
"Blago budalama, njima je lako jer ne misle tako!" PV

buzdumra
gx
gx

Post napisao buzdumra » 21 Okt 2014, 22:09

proradijo mi net zahvaljujuci fanzi

nike
gxu
gxu
Warranty service: Atosa Arisco Ozti Fimar Roller-Grill Systemair Fiocchetti Prismafood Cappone Hendi Omniwash Icetech ItalI-Ice

Post napisao nike » 21 Okt 2014, 23:42

Evo! :pivopije: :pivopije: :pivopije: :pivopije: :pivopije: :pivopije: :pivopije: :pivopije: :pivopije:

Al pazi sad!

Ha! Jesi ikad čuo ovo? :uca:

nike
gxu
gxu

Post napisao nike » 21 Okt 2014, 23:51

Jeli ovo taman za novu grupu "penzioneri"?
Šta kaže naš penzioner No1 (G49)?
no-1-uvod[1].gif
no-1-uvod[1].gif (16.55 KiB) Pregledano 2468 puta.

generacija 49
Preminuo

Post napisao generacija 49 » 21 Okt 2014, 23:57

nike je napisao:Jeli ovo taman za novu grupu "penzioneri"?
Šta kaže naš penzioner No1 (G49)?
Kaze DA, ja nemam vremena da cekam. / za onu numeru 'ozgo /. :lala: Di me nadje. http://www.youtube.com/watch?v=sUcAD7BERS8 :pivopije:

buzdumra
gx
gx

Post napisao buzdumra » 22 Okt 2014, 00:16

ne , od buldozdrera cuo samo par stvari negde jer su meni dosadni... mada mislim da je bilo i boljih grupa . ali shvatio sam sta je..kazo

http://www.youtube.com/watch?v=mkMEsg5pEiw

nike
gxu
gxu

Post napisao nike » 22 Okt 2014, 00:24

Boljih je bilo malo! Ali Smak je sigurno u toj kategoriji! :pivopije: :pivopije:
Naglasak je na tekstu! Inače bi ovo stavio sve u Muziku za Fanzo tim!

generacija 49
Preminuo

Post napisao generacija 49 » 22 Okt 2014, 00:33

@ nike :lol:
http://www.youtube.com/watch?v=75zb-P3Amf0
Ali meni moj komsija Bora nekako naj drazi. :lala: Licni stav ,bas je sacinjeo pricu.Za mnoga buduca pokoljenja. Upoznali ga i fanzovci delegati....jednom.... vec davno.
http://www.youtube.com/watch?v=Y7k7WM5I8WE
P.S.
Neki fanzovci odlaze neki dolaze ali Bora ostaje.Ima sta da kaze, i traje. :?
Prilog
bora bora.jpg

buzdumra
gx
gx

Post napisao buzdumra » 22 Okt 2014, 11:08

DA garant si ga ti nagovorio da ode na pink i da sedi zajedno sa strucnjacima turbo folka lolzi on je pao ispod dna u ocima klinaca kojima je biojo idol , palo mu je na pamet dosta pesama ,jest napisao gomilu toga ,.,... znao je uvek da se dobro proda i pravi skandale i sad se dobro prodaje samo sad je mermelada, bio je buntovnik . Gde je taj bora? http://www.youtube.com/watch?v=H8JglSKJa7E

generacija 49
Preminuo

Post napisao generacija 49 » 22 Okt 2014, 12:00

Da. Svaki "dobar" majstor se skupo prodaje.Dok moze.
Mi jeftini komentarisemo i zavidimo.
Nemam nameru da glorifikujem, Bora i ja smo uz gomilu drugih klinci iz naseg sokaka.
Gluvaris po gradu, drndas neke instrumente,lajkovan ..kada se zatvore kafane.....i eto price za do veka a spontano.

...sednes napises nesto na kolenima.iz glave..malo uz klavir ...malo bubnjevi...i ......to se izvodi i u svetu...Aaaaaaandj.... :lala: :pivopije:
Pricam o mome gradu.Sa svim "legendama" sam igrao klikere, dugmice, slage ,tapke...i onda su svi posli svojim putem.I ja.Moj put je bio majstorski.
A vecina su postali zvezde.
Necete verovati , ali te zvezde su mnogo postovale majstore.Secam se neko od njih rece ti si nas.Bzzzzveezeee :lala:
Eeeee koliko sam zora prepesacio sa djezerima od Slavije tamo gde sina savije./Bajaga/

nike
gxu
gxu

Post napisao nike » 22 Okt 2014, 13:42

Nakon iznenađujućeg uhićenja Milana Bandića, diljem zemlje građani su odlučili pružiti podršku zagrebačkom gradonačelniku. Facebook grupe podrške, komentari na forumima i javni istupi slavnih osoba samo su neki od načina potpore pritvorenom Bandiću.

- Ja sam 4 puta glasao za Bandića. Ako je on kriminalac, ja sam idiot. A ja nisam idiot, jer da sam ja na vlasti i ja bi krao, samo idiot ne bi krao – jedna je od poruka na Bandićevoj Facebook stranici.

Uzrujani Bandićevi glasači tvrde da ako se dokaže da je Milan Bandić kriminalom, korupcijom i nepotizmom oštetio Zagreb za milijune kuna, onda su oni ili kriminalci koji su imali benefita od njegovih ilegalnih radnji ili totalni politički analfabeti, naivni kreteni i totalni idioti.

- Ja svaki put kad pričam s Bandićem, on je takva divna osoba. Ako je on kriminalac, ja sam stvarno slijepa i svojom javnom potporom njemu sam na sramotu svakom sportašu i svim građanima Hrvatske koji podupiru i subvencioniraju moju karijeru – ustvrdila je Sandra Perković.

Bandićevim obožavateljima pridružili su se glasači Ive Sanadera i Nadana Vidoševića.

- Cilj zakona i pravne države je dokazati da je dio građana Hrvatske glup. Ja sam ne samo dao svoj glas Ivi Sanaderu, nego sam ga podržao u izbornom spotu. Ako je on kriminalac, ja sam budala. A ja nisam budala, jer ako sam ja budala, onda su budale i Goran Ivanišević, Slavko Goluža, Ivano Balić, Stipe Drviš, pola Dinama, moj brat Robert također i brojni drugi – ogorčen je izbornik Niko Kovač.

Ono što najviše vrijeđa većinu njihovih glasača su pozitivni zakoni Republike Hrvatske, pogotovo oni dijelovi kaznenog zakona koji zabranjuju krađu.

- To je neprirodno. Pa tko ne bi krao na toj poziciji? Čak je i Isus krao kad je postao kralj nebeski. Zar vi mislite da su se one ribe i vino stvorili sami od sebe? Isus je krao da bi nama dao – tvrde građani.
:shock:

bursac
gx
gx

Post napisao bursac » 22 Okt 2014, 14:08

:shock: "Blago onom ko rano poludi ... " Nekad bilo ,danas ih ima mnogoooooooooo ! lolzi

buzdumra
gx
gx

Post napisao buzdumra » 22 Okt 2014, 16:15

sad je parola "blago onom ko rano postane lopov" nemora se kajat u stare dane lolzi lolzi

nike
gxu
gxu

Post napisao nike » 22 Okt 2014, 17:38

buzdumra je napisao:i kod nas isto lolzi
blago tebi, blago meni lolzi

I šta ti misliš, jeli to do njih (ovih što nas guze), ili do nas (ovih šta se daju naguzivati)? :roll: :?:

spagagz
gx
gx
Contact person: Nedeljko

Post napisao spagagz » 22 Okt 2014, 18:42

A pro po Buldozera,sjetih sehttp://www.youtube.com/watch?v=7Ckot3NGHBs.

Stolle
Preminuo

Post napisao Stolle » 22 Okt 2014, 19:32

generacija 49 je napisao:...neki dolaze ali Bora ostaje.Ima sta da kaze, i traje...
:shock: Taj ima šta da kaže? Sledbenik onog neobaveštenog ? :roll: Mora da ti se je pokvarila "dioptrija". :lala: Ili gledaš iz pogrešne perspektive. :pivopije:
Bolje da ne kažem koliko je meni drag. :fanzo:
U stvari, bolje ništa da ne kažem. :lala:
:pivopije:
"29 poslednjih dana u mesecu je najteže"

generacija 49
Preminuo

Post napisao generacija 49 » 23 Okt 2014, 04:14

sada 30 ima koncert u Areni, valda necu biti jedini.
Trenutno je bolestan, treba brzo da se oporavi. :lala: :pivopije:

cacko85
gx
gx
Contact person: Slavche
Kontakt:

Post napisao cacko85 » 23 Okt 2014, 12:03

Ne znam gde da stavim, nije Funny, nadam se da che razumete.
Prilog
Untitled.png
Zadnja izmena: cacko85, dana 23 Okt 2014, 14:24, ukupno menjano 1 put.
www.facebook.com/slavceelectronics

vlatkocopa
gx
gx
Contact person: Vlado
Phone number: 0038931420808
Specialty: tv

Post napisao vlatkocopa » 23 Okt 2014, 13:08

Abe Makedonija i se e mozno...kazna od 500e ako vo rok od prosli 3 meseca ne si platil nikakva kazna... :mrgreen:
Mislim da ovo nece jos dugo...otvorim radnju ujutro i u startu prvo razmisljam dali ce kao specijalci da uleti neka inspekcija sa asistencijom policije,kao da smo neki narko-dileri i da mi otnu cirku 2-20000e.A uvek ce da nadju nesto... :?
Aj tema je za drugo mesto,a bogami ima sta da se pise :?
Poenta je da nedaj Boze da mi se takvo nesto desi,sigurno da bih pre odabrao corku nego da platim,al zakon je takav,pa ce mi oduzeti sve sta imam na moje ime,al jos uvek ima neka crkavica na stranu i platio bih bracu Bugare,Albance ili sa Zemuna da malo tom inspektoru dovedu kicmu kako treba,znam da oni rade po direktivi i da im je naredjeno kao u MUP-u ako nemas toliko kazni 20% od plate...Al ipak mislim da kad bi to pocelo,da ce drugacije da razmisljaju....
A nesto mi dogorelo do nokata,nove fiskalne 300-500e,elaborat sta ces sa elektronskim otpadom 300-800e...
Pa da nam daju bar 1m uzeta gratis da se obesimo... :-(
Za sjaj u očima, rumenilo u licu i lepršav hod - koristite kozmetiku -Šljivovica a moze i domaca jabukovaca ..:))

Odgovori

Natrag na “Kafana - Pab - Bircuz”