cacko85 je napisao:Ne znam gde da stavim, nije Funny, nadam se da che da razumete.

cacko85 je napisao:Ne znam gde da stavim, nije Funny, nadam se da che da razumete.
To znaci da su drzavni paraziti i kod vas ocajni pa ne znaju vise gde da otimaju...vlatkocopa je napisao:...
Poenta je da nedaj Boze da mi se takvo nesto desi,sigurno da bih pre odabrao corku nego da platim,al zakon je takav,pa ce mi oduzeti sve sta imam na moje ime,al jos uvek ima neka crkavica na stranu i platio bih bracu Bugare,Albance ili sa Zemuna da malo tom inspektoru dovedu kicmu kako treba,znam da oni rade po direktivi i da im je naredjeno kao u MUP-u ako nemas toliko kazni 20% od plate...Al ipak mislim da kad bi to pocelo,da ce drugacije da razmisljaju....
A nesto mi dogorelo do nokata,nove fiskalne 300-500e,elaborat sta ces sa elektronskim otpadom 300-800e...
Pa da nam daju bar 1m uzeta gratis da se obesimo...
Posve tocno, ali nemoj zaboraviti negaciju osnovnih postulata mazohizma:nike je napisao:Varaš se Dujo! Boli njih K radio ti na crno ili bijelo. Njih samo zanima kako da oni ostanu na državnim jaslama. A pošto su apsolutno nesposobni u svom poslu, to ne mogu da hvataju prave muljatore, več, da bi opravdali svoje upitno postojanje, treniraju strogoću na malim firmama. Dok u velikim primaju bonuse za ispravno žmirenje...
nec je napisao:Samo da znam kako (i kada) ce zavrsiti, samo nas tovare sa "vecim dazbinama" i nikako da zavrsi ova "NOCNA MORA"
Koliko se ja razumin u današnje metroseksualce (a i ostale moderne "muškarčine"), ja vidim samo da se svi nagužuju, jer, u apoteci/sex shopu ima lubrikanata svih vrsta, boja i okusa. Čak i meni dođe da se naguzim! Čisto da probam te delikatese! Jbg, gurman sam!Majstor Duja je napisao:
Posve tocno, ali nemoj zaboraviti negaciju osnovnih postulata mazohizma:
"zasto bih ja nekom placao da me maltretira?" ili:
"zasto bih ja nekom davao povoda i mogucnost da se izivljava na meni?"
Kod: Označi sve
http://www.4dportal.com/hr/zivot/4002-do-2030-godine-roboti-ce-imati-veci-iq-od-90-amerikanaca
Moze krvnu sliku , kupinovo vino i caj od koprive.Mogu i da poprave raspolozenje kada se napiju.Ali onda se pobiju pa njih popravljaju sem one sto su dibidus havarisani.nike je napisao: Ja se isto ne mogu pohvaliti da je itko iz mlađe generacije koja je sa mnom radila, u stanju
nešto popraviti.