Zaboravih da napisem da je njegov plan da proda taj neispravni DVD pa da ide da kupi Blue Ray ...ne znam da li je mislio samo na disk ili ceo uredjaj...
Kako musterije opisuju kvarove - BISERI
- Majstor Duja
- Neaktivan
- Warranty service: http://www.elektrocentar.com
- Contact person: Goran Duic
- Specialty: tv-multimedia
Re: Kako musterije opisuju kvarove - BISERI
Meni je juce neki ludak doneo DVD aiwu da ga popravim, to je jedan od prvih DVD-a koji su se nasli kod nas (ima jedno 7-8 godina)...kazem ja: "ne isplati se, staro je, neispravan je laser.", vidim on stoji i dalje, pa ce da kaze:" A da li bi ti otkupio ovo za delove?" ...samo sam ga pogledao... 
Zaboravih da napisem da je njegov plan da proda taj neispravni DVD pa da ide da kupi Blue Ray ...ne znam da li je mislio samo na disk ili ceo uredjaj...
Rule #1 "Always stand for what you believe, even if it means standing alone."
- bogoslav
- gx

- Phone number: 0038268000267
Majstore crkla mi je memorijalna ploča u televizoru
.
- perosvencev
- gx

- Contact person: pero
pogledaj ga prestao je da radi(nasao ga na smece)
- nec
- Site Admin

- Phone number: 0038978425778
- Kontakt:
pa opravi coveku taj TV

Kad zamenimo ideje svi imamo duplo vise ideja
Ma dajte... ovom da se zameni ova memorijalna i radice 
Sto vise ucim sve vise vidim koliko neznam :plaz:
-
savosi
- gx

Garant radio ko sat, i odjednom stao
ma vrati coveku kusur i nek ide
,ipak Samsung je to sa sve ekranom

- Krajnc Karlo
- Preminuo
- Contact person: Karlo
dobar biser koji cujem skoro svaki dan
ne znam jel vec bilo
"bila dobra slika"
aaaaaaaaaaaaa :zid: :zid: :zid:
pa znam,
svi televizori koji dodju su imali dobru sliku
(valjda)
ne znam jel vec bilo
"bila dobra slika"
aaaaaaaaaaaaa :zid: :zid: :zid:
pa znam,
svi televizori koji dodju su imali dobru sliku
(valjda)
Make it idiot proof and someone will make a better idiot
- generacija 49
- Preminuo
...ma trepce ova
nece da krene .....da sacekam , da sredis da ne dolazim dvaput.
PS
...ipak su naj ne srecniji kada ...od zicica majstore ....odradimo posle dva dana ...kontejner. :roll:Usla voda u CRT...bas izmedju K i G2

...bas sada odnesose jedan sto trepce ...a nista mu nije...a 'teli da me caste celu crvenu...al valda sam glup...nose dalje...bez pozdrava.
PS
...ipak su naj ne srecniji kada ...od zicica majstore ....odradimo posle dva dana ...kontejner. :roll:Usla voda u CRT...bas izmedju K i G2
...bas sada odnesose jedan sto trepce ...a nista mu nije...a 'teli da me caste celu crvenu...al valda sam glup...nose dalje...bez pozdrava.
Only thinking...
Paz' te priču...poezija. 
- jaro
- bela tehnika

- Contact person: jaro
- Specialty: whitegoods
Verovatno vam se svima desavalo:
Pre Nove godine- zove me dalja komsinica, izgorela malo ves masina (Gorenje-par plastika) kaze, vidi koliko bi bilo para, pa javi da narucimo. ok, nadjem, javim, cena oko 4000din + moja usluga.
Jao, pa sta ti mislis, da nije skupo? Kazem ne znam, ti odlucujes. I nista ne javlja...
Zove danas, ej, jel stiglo ono sto sm narucili, da dodjes da zamenis...?
Ili vise puta na slicnu temu: zovu za kvar, pitaju koliko para...kazem cenu od-do, ok neznam, javicu se ja jos, a kad bi moglo ako se dogovorimo-kazem napr. -prekosutra... nista se ne potvrdjuje, pa zovu prekosutra, ej, hoces doci za ono, da nisi zaboravio....?

Pre Nove godine- zove me dalja komsinica, izgorela malo ves masina (Gorenje-par plastika) kaze, vidi koliko bi bilo para, pa javi da narucimo. ok, nadjem, javim, cena oko 4000din + moja usluga.
Jao, pa sta ti mislis, da nije skupo? Kazem ne znam, ti odlucujes. I nista ne javlja...
Zove danas, ej, jel stiglo ono sto sm narucili, da dodjes da zamenis...?
Ili vise puta na slicnu temu: zovu za kvar, pitaju koliko para...kazem cenu od-do, ok neznam, javicu se ja jos, a kad bi moglo ako se dogovorimo-kazem napr. -prekosutra... nista se ne potvrdjuje, pa zovu prekosutra, ej, hoces doci za ono, da nisi zaboravio....?
Bez alata nema zanata!.....a bez znanja dzaba ti alat!
- generacija 49
- Preminuo
@jaro
...da bas tako..prvo tvrde pazar i onda pristanu i natociljaju nas da radimo za sitne pare............A krupnih para sve manje,i to je to.Avioni kamioni milioni....evo ti crvena/to ovde malo manje od 2 gajbe piva/
ja se secam kada mi divljak majstor za kola resi problem..negde u sloveniji....kada sam jurio na aerodrom i zakasnio naravno zbog kvara , i kolege odose sledecim letom ..
.priznase im karte promasene...svaka cast..
.....al to negde '74...
....i da dovrsim...kaze hudic gajba piva a u pizami..
..evo dve ima se moze se.fala sumadinac...srecno...

...da bas tako..prvo tvrde pazar i onda pristanu i natociljaju nas da radimo za sitne pare............A krupnih para sve manje,i to je to.Avioni kamioni milioni....evo ti crvena/to ovde malo manje od 2 gajbe piva/
ja se secam kada mi divljak majstor za kola resi problem..negde u sloveniji....kada sam jurio na aerodrom i zakasnio naravno zbog kvara , i kolege odose sledecim letom ..
.....al to negde '74...
....i da dovrsim...kaze hudic gajba piva a u pizami..
Only thinking...
Paz' te priču...poezija. 
- Majstor Duja
- Neaktivan
"Dobar dan, imamo LCD plazmu LG u kvaru, problem je to i to..."
"...da li je lcd ili plazma i koji je model?"
" Plazma je, model taj i taj..."
"OK, transport do servisa je 800dinara i konstatacija je 600dinara, cena popravke se javlja nakon pregleda, da li zelite da ostavite adresu ili donesete uredjaj?"
"Ali mi smo komsije!"
"Pa dobro donesite ga onda..."
"Ne mogu, mozete vi doci po njega? Ali mi je skupo to za dolazak i pregled..."
"Ok, sacekajte da vidim o kom se modelu radi i sta je u pitanju..."
...
"Cujte, mrezni modul za tu plazmu je 250e, narucuje se iz inostranstva jer ga vise nema u ponudi ovde, plus moj rad"
"...uh, ovaj, prosli majstor je rekao 500e za popravku..."
" Evo, ja vam kazem skoro duplo manju cenu i sta cemo sad?"
"Ne znam, kupicemo drugu!"
Rezime:
Nema 1400dinara (13evra) za inicijalne troskove, skupo je oko 300e za popravku uredjaja kojeg su pre 4 godine platili 800e i sad ja treba da poverujem da ce otici i kupiti drugi uredjaj za 600e? Koji ludaci. Zasto je problem reci:" U redu, hvala, ali ne mogu sebi to trenutno da priustim..."
"...da li je lcd ili plazma i koji je model?"
" Plazma je, model taj i taj..."
"OK, transport do servisa je 800dinara i konstatacija je 600dinara, cena popravke se javlja nakon pregleda, da li zelite da ostavite adresu ili donesete uredjaj?"
"Ali mi smo komsije!"
"Pa dobro donesite ga onda..."
"Ne mogu, mozete vi doci po njega? Ali mi je skupo to za dolazak i pregled..."
"Ok, sacekajte da vidim o kom se modelu radi i sta je u pitanju..."
...
"Cujte, mrezni modul za tu plazmu je 250e, narucuje se iz inostranstva jer ga vise nema u ponudi ovde, plus moj rad"
"...uh, ovaj, prosli majstor je rekao 500e za popravku..."
" Evo, ja vam kazem skoro duplo manju cenu i sta cemo sad?"
"Ne znam, kupicemo drugu!"
Rezime:
Nema 1400dinara (13evra) za inicijalne troskove, skupo je oko 300e za popravku uredjaja kojeg su pre 4 godine platili 800e i sad ja treba da poverujem da ce otici i kupiti drugi uredjaj za 600e? Koji ludaci. Zasto je problem reci:" U redu, hvala, ali ne mogu sebi to trenutno da priustim..."
- generacija 49
- Preminuo
...da bas tako...ovaj text , bez par recenica moze da se odstampa ko pamflet ...i kada stranka pocne pricu , das joj i nastavis da radis...1/2 sata skupa ako 100x ponavljas pricu ..to 50 sati...a to 10 majstorskih dana ...a to 1/3 dazbina...iz slamarice radnje....ma m**sh /pustime da zivim bre/ :evil:
PS
nesto razmisljam / only thinking/
...svaki odgovorni , brendirani i posten majstor ce uskoro imati sobu sa zaposljenim psihologom...da svako radi svoj posao.Ja sam ove godine vise izdangubio vremena kao rame za plakanje nego...sto sam radio...ko to placa...

PS1
Ima i bezobraznih, kazu sta cupkas , sta si nervozan...cek' da ti objasnim.E da objasni, a mi rodjeni vec nam sve objasnjeno, filing.
I nekada puknes, i kazes nervozan sam sto dangubim, ide vreme, ide grejanje na struju, ide porez. ide svetlo ide penzija, ide 2 nova na vratima cekaju da mi objasnis kako ja ne razumem nista i ...zacepljujem,

PS
nesto razmisljam / only thinking/
PS1
Ima i bezobraznih, kazu sta cupkas , sta si nervozan...cek' da ti objasnim.E da objasni, a mi rodjeni vec nam sve objasnjeno, filing.
I nekada puknes, i kazes nervozan sam sto dangubim, ide vreme, ide grejanje na struju, ide porez. ide svetlo ide penzija, ide 2 nova na vratima cekaju da mi objasnis kako ja ne razumem nista i ...zacepljujem,
Only thinking...
Paz' te priču...poezija. 
- Krajnc Karlo
- Preminuo
- Contact person: Karlo
ja sam razmisljao da na prijemu uposlimo nove radnice
. .
. .
Make it idiot proof and someone will make a better idiot
- generacija 49
- Preminuo
@Krajnc Karlo
e jesi loooo
...al moze da bude kontra produktivno, u stilu e ne idi kod onoga ima neke ribe omlate te o banderu ako procene da si dosadan....
e jesi loooo
...al moze da bude kontra produktivno, u stilu e ne idi kod onoga ima neke ribe omlate te o banderu ako procene da si dosadan....
Only thinking...
Paz' te priču...poezija. 
- Vojvoda
- ___

- Contact person: Mirko
@Duja
Imaš pogrešne pretpostavke, garant su otišli i kupili drugu. Dali su 600 jevreja na, recimo, 48 rata a tebi bi morali dati 300 ali odmah. U oba slučaja oni gledaju plazmu sa predubeđenjem da su u ovom drugom dobro odradili posao. Jebga, potrošačko društvo. Sve će više biti tih LCD plazmi pored kante jer ih niko neće popravljati. Kažem ja, CRT je zakon.
Imaš pogrešne pretpostavke, garant su otišli i kupili drugu. Dali su 600 jevreja na, recimo, 48 rata a tebi bi morali dati 300 ali odmah. U oba slučaja oni gledaju plazmu sa predubeđenjem da su u ovom drugom dobro odradili posao. Jebga, potrošačko društvo. Sve će više biti tih LCD plazmi pored kante jer ih niko neće popravljati. Kažem ja, CRT je zakon.
Budženje je majka zanata.
Ko dobro budži, bolje pare uzima.
http://www.youtube.com/watch?v=WBao61sI ... ture=share
- SaleSk
- ___

- Warranty service: Siemens, Konica Minolta, Kodak, B Braun, Dade Behring, Johnson & Johnson, Drew, TerumoBCT
- Kontakt:
Bio je zakon dok nije otisao u History... 
Dusevni bolesnik nikada ne napada bez razloga. U tome se razlikuje od normalnih ljudi.
- Vojvoda
- ___

- Contact person: Mirko
Ne sekiraj se, još će se popravljati i popravljati...
Evo ja npr na limundo kupujem neispravne, popravim, prodam na limundo i tako sve u krug. Bre za par meseci sam tako zaradio oko 500 jevreja. Benefit leži u tome što NEMA SMARANJA SA MUŠTERIJAMA! Roba se kupuje u viđenom stanju i NEMA REKLAMACIJE! Zabole me pozadina, baš, ako nekome posle par meseci rikne taj tv a sam znaš da se mušterije sete i posle godinu i po da im je tamo neki majstor pomenuo garantni rok, ako nisi vodio evidenciju kad si radio tivi - najeba.
Evo ja npr na limundo kupujem neispravne, popravim, prodam na limundo i tako sve u krug. Bre za par meseci sam tako zaradio oko 500 jevreja. Benefit leži u tome što NEMA SMARANJA SA MUŠTERIJAMA! Roba se kupuje u viđenom stanju i NEMA REKLAMACIJE! Zabole me pozadina, baš, ako nekome posle par meseci rikne taj tv a sam znaš da se mušterije sete i posle godinu i po da im je tamo neki majstor pomenuo garantni rok, ako nisi vodio evidenciju kad si radio tivi - najeba.
Budženje je majka zanata.
- Majstor Duja
- Neaktivan
@Vojvoda:
moguce je da u Bg-u ljudi kupuju sakom i kapom - ovde u NS-u prodavci sede i gledaju tv program...a kad neko udje bacaju se na njega kao copor gladnih vukova...u poslednje vreme sam dobio dosta crt-ova i to neki stari i po 20 godina, ljudi kazu, popravljaj mastore kako znas i umes, za drugi nemamo...
moguce je da u Bg-u ljudi kupuju sakom i kapom - ovde u NS-u prodavci sede i gledaju tv program...a kad neko udje bacaju se na njega kao copor gladnih vukova...u poslednje vreme sam dobio dosta crt-ova i to neki stari i po 20 godina, ljudi kazu, popravljaj mastore kako znas i umes, za drugi nemamo...
- kisko
- Preminuo
More mislim da nijeSaleSk je napisao:Bio je zakon dok nije otisao u History...
eto Duja me preduhitri, NEMA NAROD PARA
uvek ima nesto interesantno