Što se tiče vakcina, već smo pričali. Zemlje trećeg reda ili ti trange -frange , i narod u njima služi za testiranje novih vakcina a onda koja se pokaže da je dobra može da se koristi i u USA ??? Šta smo mi zamorci ?
Kao pričaju to je jedino Hitler radio i niko više . MA pričam ti priču.
I što je najgore iz raznoraznih filozofskih razloga koji imaju logično objašnjenje zakonom su obavezni da se odazovu svi. Primer. sin mi ima 8 godina i primio je do sada barem 10 vakcina. Ja sam do 8me godine dobio 3.
Ima to sve logike ako se sve radi pošteno i bez experimenata na ljudima. Ali ipak mislim da je ovo drugo stvarnost.
Što se tiče 7 milijarditog zemljanina , upravo čuh , a 6to milijarditi je rođen pre samo 12 godina !!!!
Gde je tu zdrav razum i logika ? Hrane je sve manje na svetu, ekonomska kriza izazavana čim već , sve manje zaposlenih, pijaća voda nestaje, polako ali sigurno.
Klimatski uslovi i kataklizme sve više uništavaju životna staništa i ljudi moraju da se sele pa opet sve iz početka ... a u ovu krizu ...
Ljudi je mnogo i svakim danam , pored toga što je svest tj obrazovanje sve manje , glad , beda, tako je čovek sve više sličniji životinji. Da ne vređam životinje , jer one nemaju toliko ružnih osibina kao čovek.
Logičan zaključak za koji ne treba biti ajnštajn, je da nam se ne piše dobro.
A pogotovo što prirodni zakon kaže
Kada se jedna populacija previše namnoži u sklopu jednog staništa, dolazi do proreda pa ne retko i nestanka te vrste...
U prevodu previše je ljudi na planeti zemlji , bar u ovom obliku društvenog uređenja.
Neće niko u sibir, neće niko u pustinju. Svi bi da imaju laganica život ... ne ide to tako ....
Toga su svesni i oni moćnici koji upravljaju svetom i pitanje je dana kada će da naprave korak da prorede broj ljudi.
Rat je previše surov, ali se isplati. Ali ovaj biološki način uništavanja smo već videli mnogo puta kroz istoriju i pitanje je dana novog super virusa, koji će po scenariju iz nekog USA filma da pohara trećinu , polovinu, 9/10na čovečanstva ...
Ako pogledate u zadnjih 10ak godina su sve učestalije afere virusa ( ptičiji, svinjski, itd....) ali nisu ga izgleda još usavršili tako da bi ga mogli kontrolisati da se ne otrgne kontroli. kad to urade ... ... biće belaja ..... mada možda i jesu , ali se čeka pravi trenutak ....