Apsurdi modernog čovjeka

Forum za neobavezne teme.
Stolle
Preminuo
Specialty: tv-multimedia

Re: Apsurdi modernog čovjeka

Post napisao Stolle » 31 Okt 2011, 16:11

Kako ono beše, ne shvatajte život ozbiljno, niko se živ nije izvukao iz njega.
Šta običan čovek da radi? Primao sam ove vakcine protiv gripa, slabiji imunitet, osim ove zadnje. Ako ne primim, mesec dana temperatura, slabost posle toga, pa možda bude i više od mesec dana. Kad primim, ili nema, ili ako ima, mnogo lakše prođe.
E sad, to je ono na prvi pogled, a šta posle sledi... :xxx: :mrgreen:
A ove druge, ko će znati koliko pomažu, a koliko štete. Pa sad izaberi manje zlo. slika
"29 poslednjih dana u mesecu je najteže"

generacija 49
Preminuo

Post napisao generacija 49 » 31 Okt 2011, 16:32

@stolle
i meni se javlja ovo , trnge frange, pa ko prezivi.Igraju penzosi u topli obrok, onaj bljutifuj, pardon bjutiful iz lonca na ulici , u zavetrini, zbog kada duva lolzi :tooo:
slika
Only thinking... :roll: Paz' te priču...poezija. :deda:

chellawy
gx
gx
Contact person: SIX
Specialty: tv

Post napisao chellawy » 01 Nov 2011, 10:59

Što se tiče vakcina, već smo pričali. Zemlje trećeg reda ili ti trange -frange , i narod u njima služi za testiranje novih vakcina a onda koja se pokaže da je dobra može da se koristi i u USA ??? Šta smo mi zamorci ?
Kao pričaju to je jedino Hitler radio i niko više . MA pričam ti priču.
I što je najgore iz raznoraznih filozofskih razloga koji imaju logično objašnjenje zakonom su obavezni da se odazovu svi. Primer. sin mi ima 8 godina i primio je do sada barem 10 vakcina. Ja sam do 8me godine dobio 3.
Ima to sve logike ako se sve radi pošteno i bez experimenata na ljudima. Ali ipak mislim da je ovo drugo stvarnost.

Što se tiče 7 milijarditog zemljanina , upravo čuh , a 6to milijarditi je rođen pre samo 12 godina !!!! :shock: :shock:
Gde je tu zdrav razum i logika ? Hrane je sve manje na svetu, ekonomska kriza izazavana čim već , sve manje zaposlenih, pijaća voda nestaje, polako ali sigurno.
Klimatski uslovi i kataklizme sve više uništavaju životna staništa i ljudi moraju da se sele pa opet sve iz početka ... a u ovu krizu ...

Ljudi je mnogo i svakim danam , pored toga što je svest tj obrazovanje sve manje , glad , beda, tako je čovek sve više sličniji životinji. Da ne vređam životinje , jer one nemaju toliko ružnih osibina kao čovek.

Logičan zaključak za koji ne treba biti ajnštajn, je da nam se ne piše dobro.
A pogotovo što prirodni zakon kaže
Kada se jedna populacija previše namnoži u sklopu jednog staništa, dolazi do proreda pa ne retko i nestanka te vrste...

U prevodu previše je ljudi na planeti zemlji , bar u ovom obliku društvenog uređenja.
Neće niko u sibir, neće niko u pustinju. Svi bi da imaju laganica život ... ne ide to tako ....
Toga su svesni i oni moćnici koji upravljaju svetom i pitanje je dana kada će da naprave korak da prorede broj ljudi.
Rat je previše surov, ali se isplati. Ali ovaj biološki način uništavanja smo već videli mnogo puta kroz istoriju i pitanje je dana novog super virusa, koji će po scenariju iz nekog USA filma da pohara trećinu , polovinu, 9/10na čovečanstva ...
Ako pogledate u zadnjih 10ak godina su sve učestalije afere virusa ( ptičiji, svinjski, itd....) ali nisu ga izgleda još usavršili tako da bi ga mogli kontrolisati da se ne otrgne kontroli. kad to urade ... ... biće belaja ..... mada možda i jesu , ali se čeka pravi trenutak .... :-( :-( :-(
Kompletna ponuda rezervnih delova koja će biti veoma ažurirana u narednih dve ,dve i po godine :)
https://www.kupindo.com/Clan/chellawy/SpisakPredmeta

Majstor Duja
Neaktivan
Warranty service: http://www.elektrocentar.com
Contact person: Goran Duic

Post napisao Majstor Duja » 01 Nov 2011, 13:17

Six,
problem je u tome sto farmakologija jeste podigla kvalitet zivota ( na pr. Pasterov antibiotik) i produzila zivotni vek sa prosecnih 40 na 60+ godina u kombinaciji sa antibakterijskim preparatima...zatim vise nema krvavih ratova, uslovi zivota su bolji (tekuca voda, grejanje, hrana) nego u srednjem veku. Naravno da ce populacija rasti ali problem je njena akumulacija - recimo Indija i Kina sadrze polovinu svetske populacije.
A kako da to suzbijes? Povecanjem troskova zivota - sve manje se parova odlucuje za potomke, oni sa 3 ili vise dece su retkost ali ne i u zemljama treceg sveta. Zamisli da dozvole Africi da ima jeftinu hranu i vodu, dostupnu medicinsku uslugu - pa u momentu bi nas bilo 10mld. na planeti...
Na pr. samo burbonjska kuga je zbrisala pola Evrope i to se cilklicno desavalo...takvi pomori su doveli i do prirodne transformacije kapitala iz veleposednika u individualne posednike itd. Smrt je zdrava za populaciju - kad je prirodna, prirodna selekcija je evolucija. Kad nje nema, sve se degenerise, kao ljudski rod - na kraju cemo biti stado maloumnih amorfnih spodoba...
Rule #1 "Always stand for what you believe, even if it means standing alone."

chellawy
gx
gx
Contact person: SIX
Specialty: tv

Post napisao chellawy » 01 Nov 2011, 14:56

alo dujo , pa to ti celo vreme govorim ..... :lala: :lala: :lala:
Kompletna ponuda rezervnih delova koja će biti veoma ažurirana u narednih dve ,dve i po godine :)
https://www.kupindo.com/Clan/chellawy/SpisakPredmeta

Majstor Duja
Neaktivan

Post napisao Majstor Duja » 01 Nov 2011, 16:21

....je li? Pojma nemam :D
lolzi
:pivopije:

Stolle
Preminuo

Post napisao Stolle » 01 Nov 2011, 20:57

A o čemu vi to? :lala: lolzi
Nisu u pitanju samo vakcine za grip. Njih, hoćeš-nećeš, kako odlučiš, ali šta ćeš kad dođe vreme za obaveznu vakcinu za klince? Da odustaneš, ne smeš. A pogledajte tamo šta piše za vakcinu za male boginje. Što isto ne mora da bude, ali... :?:
"29 poslednjih dana u mesecu je najteže"

Majstor Duja
Neaktivan

Post napisao Majstor Duja » 02 Nov 2011, 08:09

Nesto na temu Six-a i mene:

Kod: Označi sve

http://www.b92.net/info/moj_ugao/index.php?yyyy=2011&nav_category=166&nav_id=554011

generacija 49
Preminuo

Post napisao generacija 49 » 02 Nov 2011, 13:29

Da to je kovit u vazduhoplovstvu, padas a nema sanse da se izvuces ni sa 100 000 konjskih snaga.
Filozofi i hronicari vremena ce da objasne , a sta kada su svi siti,od sutra, odmah onih 12 godina idu na 6 i eto jos brze novih milijardi.Pa za 3 god... :?: Eksponencijalno rastu potrebe a linearno mogucnosti, skoro paralelno sa X osom. :roll:

Majstor Duja
Neaktivan

Post napisao Majstor Duja » 02 Nov 2011, 14:23

generacija 49 je napisao:Da to je kovit u vazduhoplovstvu, padas a nema sanse da se izvuces ni sa 100 000 konjskih snaga.
100000 se pise zajedno - pravila! lolzi

generacija 49
Preminuo

Post napisao generacija 49 » 02 Nov 2011, 16:19

Ma znam al' sam zaboravio :deda: sirri :-( .Ti si tu da podsetis.Hteo sam da kazem da i ona stagnacija , paralela sa X osom i blagi nagib prirastaja hrane pod nagibom, prema y-osi ima neko delta alfa kao statisticku gresku, ali nisam smeo na brzinu , sada smem,izbistrio sam, valda me nisi nasao i sada, jeeee budno oko, pa sto jes jes tako treba :lala: :pivopije:
Ako sam ne jasan o's nacrtam, to ja ocas. :?: :lala:

Majstor Duja
Neaktivan

Post napisao Majstor Duja » 02 Nov 2011, 16:43

Neee! Samo nemoj da crtash, odma' se blokira server a i ja onda imam nocne more, sanjam grafikone ... lolzi

Bolje slusaj muziku:
http://www.youtube.com/watch?v=dkU8undGJFQ

generacija 49
Preminuo

Post napisao generacija 49 » 02 Nov 2011, 17:07

E jesi cudo , necu necu necu ne brini :lala: Pogledah ovo Tvoje , je koja nocna mora 'ce me snadje od ovih vampira, grafikoni su majka mara. lolzi
Inace ne slusam muziku dok i poslednji krs ne azuriram, pa odmorim, pa pojedem nesto dok jos ima , pa onda ...krc....krc....krc...nesto za dusu par min/ lazem ,CD onaj sto ima dnamilu 120 a nema suma i krc krc one ploce od asfalta/, pa u zivot :pivopije:
Nego nesto mi pade napamet kada me podseti 100 000= 100000 po PS,da i ja tebe podsetim , znas da je bio fanzu rodjendan, samo pitam. :roll:

Majstor Duja
Neaktivan

Post napisao Majstor Duja » 02 Nov 2011, 17:35

Pa znam, procitao sam, zvao me na cast (a ja morao da radim...) ali razmisljam ovako:
presao je cetrdesetu ojha, a kad predjes cetrdesetu, bolje da ti niko ni ne cestita nego da te podseti da si matoriji jos jednu godinu.... lolzi
Pa sad ti reci da nisam u pravu?

generacija 49
Preminuo

Post napisao generacija 49 » 02 Nov 2011, 17:48

Da , znaci nema kavge :yeah: , aj poslusaj dedu i kazi dve lepe reci tamo ili tri ruzne sve se vazi,valjace ipak bar radi javnog mnjenja.
Fanzo je onaj , gde smo zajedno bili, u njegovom dvoristu, guzva, secas se kada si mi rekao, pazi kada sedas na novu klupu, pusta lepak, smolu ima se nagrdis.A ja i tada bio nepazljiv zakasnio si i ulepih se.Pravila pravila cudo,Nezna to sira javnost, a sto da nezna bez Tebe je slavlje ko tiganj bez drske. lolzi lolzi lolzi :lala: :pivopije:

buzdumra
gx
gx

Post napisao buzdumra » 02 Nov 2011, 18:49

chellawy je napisao:Hrane je sve manje na svetu
zasto je hrane malo? koliko poljoprivrednih firmi neradi ,a svi gladni ,. moje misljenje da nas moze biti jos 10x vise samo organizacija u poljoprivredi
proradijo mi net zahvaljujuci fanzi

Majstor Duja
Neaktivan

Post napisao Majstor Duja » 02 Nov 2011, 19:04

Ma to je Six nesto pomesao - hrane je sve vise, samo je neravnomerno rasporedjena, u US ljudi "oboljevaju" od opsene gojaznosti a u istocnoj Africi jedu jedni druge...

slika

Palme
___
___
Contact person: Damir
Phone number: 0046 31 811238

Post napisao Palme » 07 Nov 2011, 17:52

Evo jednog citata iz Biblije;
u posljednjim danima nastat će kritična vremena s kojima će se teško izlaziti na kraj, jer ljudi će biti ljubitelji sebe, ljubitelji novca, umišljeni, oholi, hulnici, neposlušni roditeljima, nezahvalni, nelojalni, bez prirodne naklonosti, nepristupačni bilo kakvom dogovoru, klevetnici, bez samosvladavanja, brutalni, bez ljubavi prema dobroti, izdajnici, svojeglavi, napuhani od ponosa, ljubitelji užitka umjesto ljubitelji Boga, imat će vanjski oblik odanosti Bogu ali će se pokazati lažnima s obzirom na njenu snagu. "

Evo,savrsen opis danasnjih desavanja,,bas kako smo pisali u ovoj temi.

nike
gxu
gxu
Warranty service: Atosa Arisco Ozti Fimar Roller-Grill Systemair Fiocchetti Prismafood Cappone Hendi Omniwash Icetech ItalI-Ice
Contact person: NIKE
Specialty: whitegoods

Post napisao nike » 07 Nov 2011, 18:05

Tako je bilo i prije 5000 godina kod onih koji nisu živjeli u bijedi.
"Blago budalama, njima je lako jer ne misle tako!" PV

generacija 49
Preminuo

Post napisao generacija 49 » 07 Nov 2011, 20:54

nike je napisao:Tako je bilo i prije 5000 godina kod onih koji nisu živjeli u bijedi.
Da ,secam se, pobegnem sa casa, kao osnovac , a samo zato jer moram da vidim devojcicu, prva ljubav
zaborava nema.A tema bila ,covek coveku vuk :roll:
Promasim je. I sada mi fali ta prica, da bi razumeo kako svet funkcionise.Ostah malo "copav".

A i copav hrlis u lepsi zivot. :roll: :lala:

Odgovori

Natrag na “Kafana - Pab - Bircuz”