U vreme CORONA (COVID-19) virusa
- bracans
- bela tehnika
- Specialty: whitegoods
Re: U vreme CORONA (COVID-19) virusa

Zadnja izmena: bracans, dana 21 Okt 2021, 00:03, ukupno menjano 1 put.
Za moju svaštaru na googl pretrazi kucati moj electro cool blog 

- filka
- gx
- Warranty service: Fuego Grundig LG Beko Samsung
- Specialty: tv
Neznam zasto se brisu postovi koji NEMAJU uvredljiv komentar u njima?
Kolega to nema veze sta prica tvoj doktor...
U periodu kada i nije bilo pikova i histerije oko bolnickog lecenja u kovid centrima-90% lekara NIJE radio svoj posao za koji uzima platu.
U mom gradu u kovid odeljenu su bili 3 doktora i 15 sestara a svi drugi doktori NISU primali pacijente zbog Kovid situaciju.
Da je do mene u istom trenutku bi bili najureni sa posla-ja sam morao da pravim operaciju kile u privatnoj bolnici jer cenjeni hirurzi NISU pravili operacije zbog situacije i nisu NISTA radili tih godinu fdana a UZIMALI su redovno platu....
Kolega to nema veze sta prica tvoj doktor...
U periodu kada i nije bilo pikova i histerije oko bolnickog lecenja u kovid centrima-90% lekara NIJE radio svoj posao za koji uzima platu.
U mom gradu u kovid odeljenu su bili 3 doktora i 15 sestara a svi drugi doktori NISU primali pacijente zbog Kovid situaciju.
Da je do mene u istom trenutku bi bili najureni sa posla-ja sam morao da pravim operaciju kile u privatnoj bolnici jer cenjeni hirurzi NISU pravili operacije zbog situacije i nisu NISTA radili tih godinu fdana a UZIMALI su redovno platu....
-će izginemo ki Mančester
- bracans
- bela tehnika

Zadnja izmena: bracans, dana 21 Okt 2021, 00:03, ukupno menjano 1 put.

Neka svako čuva sebe koliko može i brine o sebi, i što manje straha i depresije, inače ode imuni sistem, a onda će i kijavica postati smrtonosna. Ja mislim da to svi znaju ili bi makar trebalo da znaju.
Ne bi trebalo ovde da otvaramo novu sezonu kovid raspravki, dosta nam je prethodna, svako je imao svoje mišljenje i zadržao ga, praktično ništa nismo dobili.
Hajde da se bavimo našim poslovima, tehnikom, i da gledamo od čega živimo i u čemu uživamo.
cuby
Ne bi trebalo ovde da otvaramo novu sezonu kovid raspravki, dosta nam je prethodna, svako je imao svoje mišljenje i zadržao ga, praktično ništa nismo dobili.
Hajde da se bavimo našim poslovima, tehnikom, i da gledamo od čega živimo i u čemu uživamo.
cuby

samo laž treba državnu podršku, istina stoji sama od sebe uspravno! 

- bracans
- bela tehnika

Zadnja izmena: bracans, dana 21 Okt 2021, 00:02, ukupno menjano 1 put.

- srleboj
- gx
- Contact person: spasoje
- Phone number: 003810112515373
ima li nas pozitivnih (il sam jedini) utisci simptomi ....
Спасоје
- miodrag popovic
- gx
- Phone number: 00381638773821
Pun grad.Pašo,žena mu bolesni,on danas u bolnicu upala pluća temperatura 5-ti dan 38-39,nit jede nit pije,spava.Gospođa umorna nema druge simptome ni temperaturu.
Ko izgubi dobitak, taj dobija gubitak
- Ribery
- gx
- Contact person: Darko
- Specialty: tv-multimedia
- Kontakt:
Srle ako treba bilo kakva pomoć ili bilo šta javi se

Posao TV servisera moras da volis da bi radio takav posao. Ovaj posao niko ne uci samo zbog novca.
- srleboj
- gx
fala na ponudama za sada je ok
mislio sam dal ima pozitivnih kod nas na forumu
mislio sam dal ima pozitivnih kod nas na forumu
Спасоје
- nike
- gxu
- Warranty service: Atosa Arisco Ozti Fimar Roller-Grill Systemair Fiocchetti Prismafood Cappone Hendi Omniwash Icetech ItalI-Ice
- Contact person: NIKE
Ja sam pozitivan na Karlovački, Ožujski, i Pan soj. Ne nosim masku! Meni je bitno da ja imam kisika, da mi se ne manta, i da nitko ne ugrožava moje slobode. Za druge me briga samo deklarativno. Ako je ikako moguće, ne perem ruke, ne držim razmak i gledam da ljudima se unosim u lice dok razgovaramo, kako bi me bolje shvatili i sa mnom podijelili moj "svjetonazor". Ipak sam ja meni uvijek u pravu i ja znam šta je meni najbolje!
Nauku treba uzeti samo za ono što mi odgovara. koji će mi k... ono što ne odgovara i ne razumijem. Samo mi brka mozak! A ja ionako sve znam. Zašto da mi onda nauka brka mozak! Ili recimo, zašto bi ja sad studira virosologiju kad na Fejsu ima 100 grupa koje su doktorirale sve nauke prije nego se završi 1. semestar osnovne škole. Pa nećemo valjda gubit vrijeme na trivijalne stvari!
Recimo, šta ima u kaladontu? Koga to briga! Nije to Pfizer i Moderna! U kaladontu ima toliko toga da ti i dalje trunu zubi! Koga boli k. za to? Nikoga. Nema Fejs grupe stručnjaka iz kaladontizma! Ergo, truljenje zubi ne postoji!

Nauku treba uzeti samo za ono što mi odgovara. koji će mi k... ono što ne odgovara i ne razumijem. Samo mi brka mozak! A ja ionako sve znam. Zašto da mi onda nauka brka mozak! Ili recimo, zašto bi ja sad studira virosologiju kad na Fejsu ima 100 grupa koje su doktorirale sve nauke prije nego se završi 1. semestar osnovne škole. Pa nećemo valjda gubit vrijeme na trivijalne stvari!
Recimo, šta ima u kaladontu? Koga to briga! Nije to Pfizer i Moderna! U kaladontu ima toliko toga da ti i dalje trunu zubi! Koga boli k. za to? Nikoga. Nema Fejs grupe stručnjaka iz kaladontizma! Ergo, truljenje zubi ne postoji!

"Blago budalama, njima je lako jer ne misle tako!" PV
- nec
- Site Admin
- Phone number: 0038978425778
- Kontakt:
@nike
vidi se da nisi bio u kafanu "u skorije vreme"
pa nas opet "bombardiras", mislim da smo to zakljucili SVAKO RADI ONAKO KAKO MU JE VOLJA i nema potrebe vishe diskutirati o tome 
vidi se da nisi bio u kafanu "u skorije vreme"

Kad zamenimo ideje svi imamo duplo vise ideja
- bracans
- bela tehnika

Zadnja izmena: bracans, dana 21 Okt 2021, 00:02, ukupno menjano 4 puta.

- filka
- gx
- Warranty service: Fuego Grundig LG Beko Samsung
U našoj državi ima 3 tipa ljudi-
1-Vakcinisani
2-Nevakcinisani
3-Oni koji imaju sertifikat
Ja sam od onih trećih
1-Vakcinisani
2-Nevakcinisani
3-Oni koji imaju sertifikat
Ja sam od onih trećih

-će izginemo ki Mančester
- nike
- gxu
- Warranty service: Atosa Arisco Ozti Fimar Roller-Grill Systemair Fiocchetti Prismafood Cappone Hendi Omniwash Icetech ItalI-Ice
- Contact person: NIKE
Znači mogu slobodno svoje smeće iskrcati na tvoj ulaz. Nema potrebe diskutirati o tome!

"Blago budalama, njima je lako jer ne misle tako!" PV
- alexa_pg
- Site Admin
Sad i ti banalizuješ stvari. Hoćemo li non stop pričati o tome kako ti neko "istresa smeće ispred ulaza"
Ne kažem da nas nema neodgovorni, nevaspitanih, bezobraznih...
Trećina stranaka koja mi uđe u servis pruža ruku da se rukujemo kao da mi je rod najrođeniji. Više su mi ruke izgorele od alkohola.
Druga trećina kad uđe unosi mi se u lice da je to neizdržljivo. Odmaknem se korak nazad, on korak prema meni. Ja opet koprak nazad on opet korak prema meni. Aman čovječe čujem te i vidim odlično ne moraš da mi se unosiš u lice... Ovo je samo par situacije sa kojima se susrećemo svaki dan.
Da li ovakvim pričama treba da maltretiram forum svaki dan.
Da li treba svaki dan da pišem koliko ih je pomrlo u komšiluku, gradu, opštini, državi...
Da ne davim i ja sa pričom, ako se pojavi neka nova informacija kao što je nova i bolja vakcina, uspješnost liječenja kovida, rado ću učestvovati u diskusiji. Ostalo je sve rečeno.
Ne kažem da nas nema neodgovorni, nevaspitanih, bezobraznih...
Trećina stranaka koja mi uđe u servis pruža ruku da se rukujemo kao da mi je rod najrođeniji. Više su mi ruke izgorele od alkohola.
Druga trećina kad uđe unosi mi se u lice da je to neizdržljivo. Odmaknem se korak nazad, on korak prema meni. Ja opet koprak nazad on opet korak prema meni. Aman čovječe čujem te i vidim odlično ne moraš da mi se unosiš u lice... Ovo je samo par situacije sa kojima se susrećemo svaki dan.
Da li ovakvim pričama treba da maltretiram forum svaki dan.
Da li treba svaki dan da pišem koliko ih je pomrlo u komšiluku, gradu, opštini, državi...
Da ne davim i ja sa pričom, ako se pojavi neka nova informacija kao što je nova i bolja vakcina, uspješnost liječenja kovida, rado ću učestvovati u diskusiji. Ostalo je sve rečeno.
"I ja volim ljude ali ih sve manje podnosim"
- srleboj
- gx
Ljudi ,kolege,drygovi samo sam pitao imal jos ko od nas na forumu da je pozitivan
ja jesam toliko
ja jesam toliko
Спасоје
- nec
- Site Admin
- Phone number: 0038978425778
- Kontakt:
Srle, tvoje je pitanje na mestu (i tu ima mesta za komentare) ali sve ostalo (kao "naturanje svoje misljenje drugima) mislim da smo APSOLVIRALI
PS sve je objasnjeno u postu iznad.......od kolegu @aleksa
PS sve je objasnjeno u postu iznad.......od kolegu @aleksa
Kad zamenimo ideje svi imamo duplo vise ideja
ne znam sta ko misli ali stvarno je ovako....nasi doktori lece po proceduri nista vise od toga!
https://www.youtube.com/watch?v=76AWLvya4g0
https://www.youtube.com/watch?v=76AWLvya4g0
proradijo mi net zahvaljujuci fanzi
- srleboj
- gx
po necemy moraju raditi valjda do sada imaju neko iskustvo
Спасоје
-