Vic

Forum za neobavezne teme.
Avatar
miodrag popovic
gx
gx
Postovi: 2718
Pridružen: 08 Nov 2006, 21:08
Location: Srbija
Phone number: 013/353-463
Specialty: tv
Lokacija: Pancevo

Re: Vic

Post napisao miodrag popovic » 12 Okt 2018, 18:44

Igraju dva dinosaurusa T-rex-a odbojku.
Tek će jedan od njih:
ALA GLUPE IGRE!
Nemaš dozvole za preuzimanje priloga dodatih postu.
Ko izgubi dobitak, taj dobija gubitak

Avatar
spagagz
gx
gx
Postovi: 1512
Pridružen: 29 Dec 2008, 21:47
Location: Gorazde BiH
Specialty: tv-multimedia

Re: Vic

Post napisao spagagz » 12 Okt 2018, 21:18

Nek predju na rearendball.

Avatar
Stolle
Site Admin
Site Admin
Postovi: 22725
Pridružen: 12 Avg 2006, 23:35
Location: Srbija

Re: Vic

Post napisao Stolle » 13 Okt 2018, 19:39

:fanzo: lolzi

– Докторе, не можам да заспијам.
– Замислете си купче од 10.000 денари, со банкноти од по 100 денари и започнете броите. По некое време ќе заспиете.
Наредниот ден:
– Што се случи, помогна ли?
– Па не баш. Бројам, бројам и 9.900 ми излегуваат. Бројам пак и пак и сѐ една стотка ми фали и не можам да заспијам од нервози.
Докторот:
– Добро тогаш, предлагам да се вратиме на класичниот метод. Вечерва кога ќе си легнете, започнете да броите овци.
Третиот ден човекот пак доаѓа кај докторот.
– Што се случи, броевте ли овци?
– Нема да ми верувате докторе. Броев овци, броев и таман да заспијам, стигнав до последната овца, а таа ме погледна во очи и ми рече:
„Абе, што се случи со оние 100 денари?“

Odgovori

Natrag na “Kafana - Pab - Bircuz”