Brisanje starih tema iz javnog dijela foruma - INFO

Forum za neobavezne teme.
Avatar
alexa_pg
gxu
gxu
Postovi: 3717
Pridružen: 22 Avg 2006, 08:10
Lokacija: Podgorica

Brisanje starih tema iz javnog dijela foruma - INFO

Post napisao alexa_pg » 01 Nov 2020, 14:05

Poštovane kolege,

Kao što znate, ovaj forum živi već 14 godina. Za taj vremenski period nakupio se ogroman broj tema u kojima ima puno slika i priloga. Ta, ogromna baza, počela je da pravi probleme pri pretrazi foruma. Server, na vaš upit, mora da pretražuje sve podatke još od 2006. godine.
Da bi omogućili lakši rad serveru a i nama, odlučili smo da se forum oslobodi starih tema od kojih zaista nema više nikakve koristi.
- U javnom dijelu biće uklonjene sve stare teme iz "Kafane- bircuz" gdje je ogroman broj raznih čestitki i pozdrava kako ličnih tako i čestitke za vjerske i državne praznike. Ogroman broj postova je sa slikama u temema "Tehničarke", "Jutarnji program, Lično snimljene slike, Funny video + zanimljiv video, Koja auta vozimo, Kakvi smo vozači, Kako podnosite ovo vrijeme... i da ne nabrajam više. Teme nemaju više nikakvog smisla jer su stare po 15 godina.
- U javnom dijelu biće obrisane i teme iz podforuma "Pomoć krajnjim korisnicima". Sve ono što je neko pitao kako i gdje da popravi TV, veš mašinu, gdje da nabavi daljinski, koji TV da kupi od ponuđenih, Šta može da bude aparatu... više nemaju nikakvig smisla.
- Sređivanje foruma obuhvatiće i ostale podforume iz javnog dijela. Sve stare teme u CTR, Plasma, LCD, Bijela tehnika... koje su otvorene a od njih nema nikakve koristi, biće obrisane. Zašto čuvati temu iz npr. 2006. god. u kojoj je neko nešto pitao i sve se završilo na tome. Tema samo smeta.

Urednik može da ostavi i neku staru temu ako smatra da zaslužuje da ostane i dalje na forumu.
Isto tako, ako smatra da je neka tema bezvrijedna a otvorena je u 2020. godini, može da je obriše.

Tako cijenjene kolege da znate. Ako slučajno primjetite da je nestala neka tema, znajte da je uklonjena namjerno jer nikakve koristi nije bilo od nje. Ovo nije ničija samovolja već stvar dogovora uredništva foruma.
Jedina vakcina
samodisciplina.
#DistancaRukeMaska

Odgovori
  • Slične teme
    Odgovori
    Pregledano
    Zadnji post

Natrag na “Kafana - Pab - Bircuz”