Da li se ovaj nas posao polako gasi?

Forum za neobavezne teme.
Avatar
chellawy
gx
gx
Postovi: 5356
Pridružen: 12 Avg 2006, 22:25
Location: Bačka Palanka
Contact person: SIX
Specialty: tv

Re: Da li se ovaj nas posao polako gasi?

Post napisao chellawy » 30 Apr 2009, 12:15

opet moram da ponovim
sve je relativno !!!

da me neko ne shvati pogresno, svega navedenog u ranijjim postovima ima po malo. Znaci ne tvrdim ja da ce svi poceti sami sebi da popravljaju bilo sta od uredjaja, ali ce takvih primera biti. Recimo mogu da konstatujem nesto na osnovu statistickih podataka pa recimo meni musterija koja bas ima para dodje tek na svaki 25ti uredjaj tj mozda jednom mesecno, sve ostale musterije su sa jako malo novaca ili da ne kazem nikako novaca.

A od takvih je tesko i izvuci vecu cenu popravke. jer jednostavno nemaju. Dok oni sa vise para i ako dodju, hoce dzabe ....

posla ima taman toliko da prezivim i da ne radim kod nekog od jutra do sutra za iste pare. Ali nije to poenta ....

Gomilu puta sam govorio da je ogromna razlika u nacinu rada i obimu i mogucnosti naplate u manjim mestima, selima i u gradovima...
znaci ne postoji univerzalno pravilo koje odredjuje koliko ce ko da ima posla i koliko ce moci da naplati i zaradi .....
sto takodje (obim posla) nije merilo kvaliteta rada i mogucnosti samog servisera.

ima mnogo konkretnih primera koje smo svi pisali u okviru raznih tema .
Ko je sve pratio zna o cemu govorim ....

Glavno pitanje je da li mozete da zivite radeci samo ovaj posao, tj da li imate dovoljno musterija.
Meni je zadnje 3 godine prosek aparata 1.2 na dan sto je nedovoljno da bi servis mogao rentabilno da radi.
Dovoljno je ako radim na sivo ali samo dovoljno, tj nema sta da ostane u Shtek.

To je fakat i probao sam sa reklamom i konstatovao da sam samo bacio pare...
evo ceo april 10tak aparata. A kad ima posla onda toliko bude za 2-3 dana.
Sve u svemu prosek jadan. Znaju ljudi gde ima majstora to nije problem. Problem su pare kojih nema !!!

gotovo niko iz drzavnih firmi , banaka, suda, socijalnog , dobro stojecih firmi mi nije musterija jer takvi uglavnom kupuju novo jer imaju dobre (ako se tako moze reci ) plate.
Moje musterije su uglanom penzioneri, i radnici koji rade za max 15.000 dinara....... SIROTINJA

P.S. sirotinjski majstor

:pivopije: :pivopije:
Kompletna ponuda rezervnih delova koja će biti veoma ažurirana u narednih dve ,dve i po godine :)
https://www.kupindo.com/Clan/chellawy/SpisakPredmeta

Avatar
Stolle
Site Admin
Site Admin
Postovi: 24588
Pridružen: 12 Avg 2006, 23:35
Location: Srbija

Re: Da li se ovaj nas posao polako gasi?

Post napisao Stolle » 30 Apr 2009, 12:25

...da je ogromna razlika u nacinu rada i obimu i mogucnosti naplate u manjim mestima,...
Apsolutno.Kod mene više ne radi ni jedna firma,ostali su,kako reče,penzioneri sa užasno malim penzijama i radnici koji rade po prodavnicama i nekim malim firmama sa još manjom platom.
A oni koji imaju,"biznismeni",carinici i njima slični...bolje i da mi ne dolaze,barem nema nerviranja.Ono što zaradiš ionako ne možeš od njih naplatiti.
Gradovi,gde se koliko toliko normalno radi i zarađuje,su sasvim druga priča.
"29 poslednjih dana u mesecu je najteže"

Avatar
kisko
Preminuo
Postovi: 2923
Pridružen: 12 Jun 2007, 01:51
Location: Kovilj-na kraj sveta
Phone number: 0038121888107
Specialty: tv-multimedia
Lokacija: Kovilj-Novi sad

Re: Da li se ovaj nas posao polako gasi?

Post napisao kisko » 30 Apr 2009, 13:31

A oni koji imaju,"biznismeni",carinici i njima slični...bolje i da mi ne dolaze,barem nema nerviranja.Ono što zaradiš ionako ne možeš od njih naplatiti.
Da to je ziva istina,njima je sve lakse izvuci nego dinar iz dzepa,kad vidim da je neko burzuj obavezno TV nosim kuci jer mi je dosta prica renoviram kucu,kupio sam nova kola itd pa nemam sad pare nego dodji u petak i onda moram ici nekoliko puta po pare :m: .Ovako aparat kuci i ako nedonesu pare nakon 30 dana pozdrave se sa aparatom(na cega su upozoreni) a imao sam takvih slucajeva,kazem cenu,kaze mi radi i kad ga nazovem on kaze kupio sam drugi taj mi netreba a ja ulozio lovu,znaci ide na tender :mrgreen:
Sto se tice zamene modula od samih vlasnika to sam iskusio u beloj tehnici i verujte vrlo lose to rade jer cak ni neupisu gde je sta bilo vec samo prikopcaju i spice procesor a naravno negovore da su menjali modul nego to sam uvidis a kasnije poneki i priznaju.Zasto ovo pominjem ? Pa imao sam lose iskustvo jer sam na ves masini kupio drugi modul(prethodno utvrdio da je stari vrisnu i kupio novi,bio zadnji na lageru) spojio sve kako je i bilo pri skidanju i PAFFF,crko i nov modul,ja iznenadjen jer sam sve ostalo proverio,donesem masinu kuci,pregledam sve ponovo,jedva iskopam shemu i vidim da su pogresno prikopcani dzekovi :oklagija ,nazovem musteriju i kazem mu i tek onda mi prizna da je on cackao :m: masina umela da prekida u radu pa on skinuo modul,malo preletovao,vratio kad ono BOOOM,kupi covek drugi modul i opet BOOM tad pozove mene i negovori da je cackao,ja kupim zadnji modul na lageru ubacim i BOOM i evo sad vec 7-8 meseci nemoz nabavit modul jer ga nema,porucim,cekam mesec dana i nestigne im iz italije,jednom su mi i poslali ali pogresan(za asinhroni motor a ne kolektorski) i sad ti budi pametan pa veruj musteriji i njihovom znanju da ubodu tri dzeka.Ma neverujem nijednoj musteriji vise dok sam neproverim
uvek ima nesto interesantno

Avatar
chellawy
gx
gx
Postovi: 5356
Pridružen: 12 Avg 2006, 22:25
Location: Bačka Palanka
Contact person: SIX
Specialty: tv

Re: Da li se ovaj nas posao polako gasi?

Post napisao chellawy » 30 Apr 2009, 13:41

da na zalost stolle , tako je ...
i onda iako ne zelim da vezem politiku u sve ovo , na zalost je upravo ona razlog svega ovoga sto nam se desava, ili ti centralizacija koja je pocela tamo daleke 1988 i evo da bi juce nas predsednik rekao kako mora da se donese novi ustav kojim bi se ukinula centralizacija, koju toboze niko od politicara i ljudi na vlasti nikada nije priznao da postoji i da se sprovodi.

A sad kad Boriz kaze da se mora raditi na decentralizaciji (

Kod: Označi sve

http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2009&mm=04&dd=30&nav_id=358120
) , to ustvari znaci da je dostigla maximum i da se sada radi na kontra .....
..i opet ce tu da obican gradjanin popusi :fanzo: i ono zero sto mu je ostalo...

tuga...
ali necemo o politici , jel ,, :roll: :roll:

umrecemo dostojanstveno , grckajuci svoje prste, dok strajkujemo gladju (nokti su out) , dok nam neko ne baci mrvice od svih tih silnih milijardi koje se "izvoze" iz zemlje kao sto su radili razni "biznismeni" Karic, Milosevic Marko, Joca amsterdam, Cane cigarilos, Nevini Arkan + Ceca, heroj Legija, Dafina, Jezda, Pa ovi aktuelni koji nas danas pljackaju Miskovic , beko itd ....... ne bi ih covek sve popisao za dva dana sitno kucanog texta....
sve je to posteno ...... a narod .......

.... ko :sex:

i sve je to lepo dok ima 2 puta vise penzionerea nego zaposlenih.
ako od zaposlenih oduzmemo one koji rade u drzavnim ustanovama onda je taj broj i 4 do 5 peznosa na jednog zaposlenog !!!!

I kad pomru penzosi (za 5-10 godina) a mi nove generacije mozemo samo da sanjamo penzije , onda smo ga tek najeb :sex:
Kompletna ponuda rezervnih delova koja će biti veoma ažurirana u narednih dve ,dve i po godine :)
https://www.kupindo.com/Clan/chellawy/SpisakPredmeta

IvanBG
bela tehnika
bela tehnika
Postovi: 792
Pridružen: 07 Apr 2009, 13:44
Location: Beograd
Contact person: Ivan
Specialty: whitegoods

Re: Da li se ovaj nas posao polako gasi?

Post napisao IvanBG » 30 Apr 2009, 16:03

I da mene neko ne shvati pogrešno, ja nisam rekao da će ljudi kvalitetno sami popravljati, pa ne može se to porediti (čak i kad izgleda da im je uspelo) sa našim radom. Ali ne treba zabijati glavu u pesak, to jeste veliki (i rastući) problem koji nam svima odnosi mušterije, jer se ljudi sve češće upuštaju u to baš zato što (kod novih aparata) sve deluje jednostavnije i čistije nego nekad. A to što onda sami skenjaju češće posle završi u smeću nego kod nekog pravog majstora. :shock: Ne retko se i ne može više popraviti. Eto, kod veš-mašina recimo, kad su bili stari programatori PGejci retko ko se upuštao u onu šumu kablova da prčka, a sad sve na džek pa im se čini lako. Uglavnom odlome pola plastike jer ne znaju kako se skida, pa se posle sve klima ali nema veze, ako im uspe popravka puni su sebe što su zaobišli majstora. :?
Moramo se boriti protiv tog trenda, ne smemo dozvoliti da se šire svakakve budalaštine tipa "jeftinije mi je novo nego da popravljam staro" "sam to središ za 10€" i slično...
Jao, sećam se nekih nebuloza na koje sam naišao na onim elite... forumima, potražiću opet pa ću postaviti link, morate to da pročitate ako niste do sad (pogotovu kolege koje rade bt kao ja) :!:
PS i meni se čini da sam "sirotinjski majstor" lolzi :pivopije:

IvanBG
bela tehnika
bela tehnika
Postovi: 792
Pridružen: 07 Apr 2009, 13:44
Location: Beograd
Contact person: Ivan
Specialty: whitegoods

Re: Da li se ovaj nas posao polako gasi?

Post napisao IvanBG » 30 Apr 2009, 16:17

kisko je napisao:Ma neverujem nijednoj musteriji vise dok sam neproverim
Kisko, ja više ne verujem mušterijama ni kod opisa kvara. U poslednje vreme primetio sam da sve više lažu i sakrivaju informacije, plašeći se valjda da popravka ne bude skupa, šta li... Recimo, pre nekoliko dana zove me čovek kome sam skoro uradio ležaje na bubnju (i usput otpušio filter pun svega i svačega) i kaže on opet nešto krči, drnda i ne izbacuje skroz vodu, sve u svemu "opet isto k'o prošli put" :shock: Ja šokiran, pa zar je moguće da su (opet) začepili filter, nema ni 3 nedelje od kad je sređeno. Što se tiče tih ležaja, tu je sve perfektno leglo, nema šanse da se čuju, a 3 nedelje bi i bez semeringa izdržali. Ja im kažem, proverite prvo filter, oni kažu čistili smo, sad je prazan, a opet ne izbacuje vodu. I to mi se nikako nije uklapalo, sećam se da je pumpa bila skroz ok (ove sa magn.rotorom mogu da nanjušim kad riknjavaju) ali ipak, srećom, ponesem novu i odem. Kad tamo, otvorim filter, a sa ono malo vode izleti i propelerčić pumpe!?! :shock: Ja pitam: "šta je bre ovo?" a oni onako stidljivo procede "e, da, i to ispada..."
Mislim se ja, mamu vam bre lažljivu, "sve isto kao prošli put", jel'??? :oklagija
Ko zna šta su čupali iz pumpe pa otkinuli propeler, i onda samo ga vratili unutra! :shock: :shock: :shock:
E, to sad ide uz profesionalizam... radi profesionalno, davaj garancije, pa će ovako da te drkaju, sve što se desi pokušaće da ti poture kao reklamaciju (nisu ovi jedini, ima takvih ohoho). Naravno, naplatio sam tu pumpu fino, ruke, dolazak, sve full kao prvi put da dolazim. :lala:
U ovakvim situacijama, nekako mi se čini da možda bolje (bar u velikim gradovima) prođu hohštapleri što te jednom oderu i ne vidiš ih više nikad (svake nedelje promene br. moba). Imam takvog jednog "kolegu" u komšiluku koji mi je svaki čas nešto tražio, dosađivao, pa mi solio pamet kako bi ja trebao da naplaćujem (btw on ne ume ni motor da ispita lolzi ) dok me jednom nije namestio da ja vadim situaciju kod nekog koga je on već zaje.o pa sam ga oterao u p.m. :ups:

Avatar
spagagz
gx
gx
Postovi: 1590
Pridružen: 29 Dec 2008, 21:47
Location: Gorazde BiH
Specialty: tv-multimedia

Re: Da li se ovaj nas posao polako gasi?

Post napisao spagagz » 01 svi 2009, 21:13

Ma najvise sam volio kad musterija nesta iscacka po tv-u,to se uvijek rijesi,a bogami i dobro naplati.Veci mi je problem bio kad mi kolega slozi zvrcku,tu se vec oderes.Ja sam se pomirio sa stagnaciom posla i razmisljam kako se moze zivjeti od majstorluka,a sto vise razmisljam to manje znam.Nego,zadnje vrijeme me muci nesto drugo,gledam ovi se sve vise zaduzuju,a neznam ko ce to da vrati.Ona bivsa nam drzava imala je bar fabrike koje su mogle napraviti neke pare,a ovi danasnji su sve rasprodali i zatvorili.Neznam ko ce napraviti te pare?Bojim se da ce mi dijete raditi za 100 maraka. :m:

IvanBG
bela tehnika
bela tehnika
Postovi: 792
Pridružen: 07 Apr 2009, 13:44
Location: Beograd
Contact person: Ivan
Specialty: whitegoods

Re: Da li se ovaj nas posao polako gasi?

Post napisao IvanBG » 02 svi 2009, 16:31

Evo našao sam one linkove sa elite foruma :yeah: Kada sam prvi put čitao, najviše sam bio iznenađen sa kakvom dozom ležernosti judi ovde diskutuju o stvarima o kojima tako malo znaju (radi se o veš mašinama). Verovali ili ne, dotični lik (inače moderator tog foruma) čak reklamira ovu temu u jednom svom postu sledećim rečima:
Sto se mene Licno tice nikad vise ne bih uzeo candy (a ne bih ni gorenje)...
Procitajte bar prvih par strana od ove legendarne teme:

Kod: Označi sve

http://www.elitemadzone.org/t101013-0-Ves-masina-problem-ko-se-razume
Ako niste ovo već čitali, molio bih vas (posebno kolege koji rade bt) da izdržite bar prve 3 strane (a nećete se pokajati ni ako produžite do kraja) i naročito obratite pažnju na to kako se ovi ljudi međusobno savetuju oko provere programatora, motora, kaiša, a posebno kondenzatora (najjači biseri lolzi ) da bi na kraju epopeje koja je trajala 4 dana i završila se zamenom najobičnijeg kondenzatora, konačno zaključili kako su Candy mašine krševi! :shock:
A ja imam jednu mušteriju koja ima baš taj model Candy-ja i za 7 godina (koliko je stara) zamenjena je jednom pumpa (i to bez filtera) i jednom grejač, a kada sam je zadnji put video (pre par meseci) ležaji bubnja još uvek su bili sasvim OK. Za današnje standarde, ne samo da nije krš, nego se slobodno može reći da je ova mašina iznad proseka (na našem tržištu).
Eto kako internet može da postane moćno sredstvo za širenje dezinformacija (jer ova tema je vrlo čitana:46000 pregleda!) koje plasiraju ljudi koji se prvo petljaju u nešto o čemu nemaju ni osnovno predznanje, pa posle tim svojim "iskustvom" još i podučavaju druge... :shock: :shock: :shock:

A pojedini (fascinirani) članovi ekipe ovako pišu o tome:
Secate li se one teme gde je Bakari pravila probleme Candy masina? pa to je legenda od teme, zar ne a i svako ko ima candy je prosao kroz nju ;)
lolzi lolzi lolzi
Ma nema šta, prava riznica "korisnih" saveta, naročito za vlasnike Candy-a... od 150 postova, na prste jedne ruke mogu se izbrojati oni sa zaista korisnim informacijama (od kojih jedan mislim da je od ovdašnjeg experta - Mega Elektro i dva od nekog drugog servisera). Ostali su se toliko izlupetali da to nije normalno.

Dalje, ima ovaj šou i epilog:
Ako nekoga zanima, da zavrsim pricu o toj candy masini posto me cesto ljudi pitaju za nju...
mislim da sam bas u ovoj temi ( http://www.elitemadzone.org/p1909604 ) napisao da su joj pre par meseci otisli lezajevi, lezajevi su nabavljeni novi ali je sada pukla remenica koju komsija jos uvek nije uspeo da nadje, a remenica je inace od nekog ekstremno tankog krs metala....tako da masina i dalje stoji rasturena u dvoristu.
I da, servis je za zamenu lezajeva trazio 9500 dinara...
a spomenuti link kaže:
Uglavnom ja sam taj candy prodao za 100e komsiji koji je majstor za masine uz ispricanu celu istoriju i moje nezadovoljstvo.
Covek je bio zadovoljan dok mu prosle godine nisu crkli lezajevi i nije morao da rasturi celu masinu...uglavnom sad je malo ljut na mene mada i sam zna da mu ja nisam nista kriv ;) Verovao je u candy.
Eto kako (mnogi) rezonuju danas. Servis neće da plati, pa makar crk'o... Inače, ovde je ostalo nejasno ko je uopšte zvao servis. Zašto bi komšija zvao servis ako je majstor za mašine? Pa zamenu ležaja na tom Candy-u trebalo bi svaki majstor da je u stanju da obavi bez većih problema, zar ne? A ovde se sad pominje i puknuta remenica (po svoj prilici baš pri skidanju, jer na onim slikama beše ko nova). Meni je ovde nekako verovatnije da je, u stvari, dotični lik zvao servis (jer je mašina već kog njega krenula da menja zvuk - što je ranije i pomenuo) još pre nego ju je komšiji uvalio po solidnoj ceni... A sada, pun sebe (valjda zato što je uspešno prej... komšiju), nadmeno konstatuje: "ko mu je kriv što je verovao u candy" :shock:

Razmišljao sam da se i sam uključim i dam nekoliko komentara na ove nebuloze, ali prvo - tema je stara, a drugo - videh posle kako se proveo jedan čovek iz Gorenja koji je (u drugoj temi) pokušao da im razjasni neke stvari pa sam odustao. Oni ionako nisu baš zaiteresovani za neke dosadne savete, a i šta će im to kada su u toku sa svim novim trendovima, o svemu znaju najbolje, beskrajno samouvereni... a majstore nikako ne podnose, pre će da provedu x sati (ili dana) naklapajući nebuloze po forumu sa ostalim laicima nego da kulturno prepuste stvar profesionalcu koji im to može rešiti za pola sata. :uca:

Sve ovo mnogo govori o nivou svesti i obaveštenosti našeg prosečnog "modernog" urbanog čoveka danas. Ono što zabrinjava je što ja sličan način razmišljanja sve češće srećem i u svojoj praksi. A to je nešto protiv toga bi trebalo svi da se borimo, prvenstveno informisanjem ljudi. Recimo, ja ovih dana sakupljam sve ono što smatram da je bitno za obične korisnike (a u veti bt) pa ću to lepo da postavim na sajt da više ne gubim vreme svakom ponaosob objašnjavajući isto.;)
Zadnja izmena: IvanBG, dana 02 svi 2009, 17:27, ukupno menjano 2 puta.

IvanBG
bela tehnika
bela tehnika
Postovi: 792
Pridružen: 07 Apr 2009, 13:44
Location: Beograd
Contact person: Ivan
Specialty: whitegoods

Re: Da li se ovaj nas posao polako gasi?

Post napisao IvanBG » 02 svi 2009, 16:45

spagagz je napisao:Neznam ko ce napraviti te pare?Bojim se da ce mi dijete raditi za 100 maraka.
Ovakvo rezonovanje i ponašanje ljudi (iz mog prethodnog posta) dovešće jednog lepog dana do totalnog bankrota države zbog strahovito visokog trgovinskog deficita. Ljudi treba da shvate, da iako im se čini da su postali bolji ljudi samo zato što imaju najnoviji model nekog aparata, u stvarnosti tu niko nije na dobitku, osim stranih kompanija koje će sve više novca odnositi sa ovih prostora prvenstveno zbog lakovernosti i poluinformisanosti (ali i iskompleksiranosti) naših ljudi. :-(

btw, evo još jedne vrlo poučne teme u kojoj (fancy) manageri i sistem inzenjeri savetuju jedni druge u vezi veš-mašina:

Kod: Označi sve

http://www.elitemadzone.org/t96251-0-Kako-odabrati-masinu-za-pranje-vesa
(mislim da u jednom postu baš onaj moderator iz prethodne priče pokušava ovom liku da uvali svoju mašinu i to samo par dana pre onog cirkusa sa kondenzatorom - lukavi namazanko, nema šta... lolzi )

i još jedna tema u kojoj fini stariji čikica (inače umetnik, bar tako piše u profilu) piše o tome kako planira da narihta svoju novu mašinu na veći broj obrtaja: :shock:

Kod: Označi sve

http://www.elitemadzone.org/t177904-28-Najbolja-Masina-za-pranje-vesa
lolzi
Zadnja izmena: IvanBG, dana 02 svi 2009, 17:29, ukupno menjano 2 puta.

Avatar
kisko
Preminuo
Postovi: 2923
Pridružen: 12 Jun 2007, 01:51
Location: Kovilj-na kraj sveta
Phone number: 0038121888107
Specialty: tv-multimedia
Lokacija: Kovilj-Novi sad

Re: Da li se ovaj nas posao polako gasi?

Post napisao kisko » 02 svi 2009, 17:15

Kolega sve te linkove postavi u code tagove
uvek ima nesto interesantno

Avatar
Vucko_AR
_
_
Postovi: 278
Pridružen: 11 Feb 2009, 22:03
Location: Niš
Specialty: automotive

Re: Da li se ovaj nas posao polako gasi?

Post napisao Vucko_AR » 02 svi 2009, 17:30

Nece covek da mu "leme" novu masinu pa to ti je.... lolzi procitao sam 3 stranice,mrzelo me vise... lolzi

Avatar
Srečko
_
_
Postovi: 189
Pridružen: 14 Jun 2007, 12:33
Lokacija: Slovenija

Re: Da li se ovaj nas posao polako gasi?

Post napisao Srečko » 02 svi 2009, 20:24

IvanBG je napisao:A ja imam jednu mušteriju koja ima baš taj model Candy-ja i za 7 godina (koliko je stara) zamenjena je jednom pumpa (i to bez filtera) zadnji put video (pre par meseci)
Nisam čitao ove teme o kojoj pričaš a mi je ovo palo na oko.
I ja imam Candiyevo veš mašino u kombinaciji sa sušilicom i sam vrlo zadovoljan sa njom i do sad nije bilo drugog kvara nego menjana pumpa. Stara je preko 11godina a kupjlena u Palmanova u Italiji.
Ja smatram, da su Candijeve veš mašine vrlo dobre jedna mana koja imaju vrlo brzo zrđajo posebno ako su na vlažnom mjestu. :tooo:

LP Srečko
Samouk

Avatar
fanzo
Site Admin
Site Admin
Postovi: 20530
Pridružen: 02 Avg 2006, 06:41
Location: Bački Petrovac, Srbija
Phone number: 0038121781575
Specialty: tv-multimedia
Lokacija: Bački Petrovac
Kontakt:

Re: Da li se ovaj nas posao polako gasi?

Post napisao fanzo » 03 svi 2009, 22:10

ccc Srečko ..Srečko ...a ja kupujem Gorenje veš mašinu ..ccc :mrgreen:
Svakodnevno usavršavanje je bolje od zakasnelog savršenstva

Avatar
spagagz
gx
gx
Postovi: 1590
Pridružen: 29 Dec 2008, 21:47
Location: Gorazde BiH
Specialty: tv-multimedia

Re: Da li se ovaj nas posao polako gasi?

Post napisao spagagz » 04 svi 2009, 23:50

Ja vec kupio. :tooo:

bursac
gx
gx
Postovi: 463
Pridružen: 07 Feb 2007, 05:59
Lokacija: Knin-Sabac

Re: Da li se ovaj nas posao polako gasi?

Post napisao bursac » 04 svi 2009, 23:56

I ja kupio prošle godine Gorenje a ove Srečko bogami nećuuuu lolzi

Odgovori
  • Slične teme
    Odgovori
    Pregledano
    Zadnji post

Natrag na “Kafana - Pab - Bircuz”