ako ima kaci slike

Urednik: Barbarella56
Čekaj, kako sam razumeo u tvojem prethodnom postu tražio si el. šemu za taj auto, a istu imaš detaljno u AUTODATI, dok si ovde rekao da ti to ne treba. Malo sam zbunjen oko tvojih želja. Što se tiče mehaničkog dela instalacije grejanja, i kako kažeš klapni, tu papir kako to izgleda ne može baš mnogo da ti pomogne. Svakako ti predstoji rasturanje konzole radi popravke ventilacionog sistema, pa ako to budeš radio pažljivo videćeš već šta ne valja i šta ne radi i, ako uspeš, i popraviti šta treba. Ovo ti govorim iz iskustva, jer sam taj posao već odradio kod sebe. Jedino što ti ne odgovara u celoj priči je spoljna temperatura, jbg. Dok je bilo toplo nedostatak ventilacije si rešavao otvaranjem prozora,postar je napisao:Na autodata 2004 ili nekoj drugoj ima sve ono što mi netreba.
Ovu pricu kao da sam ja napisao!Vojvoda je napisao:...
U ovu priču sam imao prilike i sam da se uverim jer sam pre par godina sa kolegom iz firme rasturao upravo to što ti rasturaš sada samo na modelu ESPACE iz 1989. Trebalo nam je dva dana da ga rasturimo i još dva da ga sklopimo, da ne pominjem da su nam ruke izgledale kao da smo se tukli sa mačkama. Sa druge strane drugi kolega je vlasnik BMW-a 520i i nedavno je pazario stranca za delove sa namerom da njegov motor od 24v ubaci kod sebe u auto namesto onog sa 12v. ...