1200cc
1993 godiste
benzinac
33kw
X12SZ
Zvao me danas drugar elekticar da mu pomognem oko ove Corse. Problem je sto se auto jednostavno ugasi u voznji i to nema nikakvog pravila i uslova. Dok je na leru nece da se ugasi. Dijagnostika ne pokazuje greske. Zamenjena pumpa za gorivo. Zamenjena bombina. A mislim da mi je rekao da je i komutator menjan.
Auto se ugasi u voznji posle 15-20 min... znaci vozite pod gasom i od jednom neprima gas i ugasi se. Probao sam dok je jos u pokretu da ubacim u drugu brzinu i da pustim kvacilo ali nece da se upali ( mozda nekad uspe iz 3-4 puta dok je u pokretu) ali cim vratite kljuc i ponovo zaverglate pali kao iz topa bez ikakvih problema. Zamenjen je relej pumpe za gorivo jer se grejao a kontakti su bili uzasni i radio je auto 30-40min navozili smo se samo tako i taman mislili da smo resili misteriju on se ugasi.... vratim kljuc zaverglam pali bez problema

Da napomenem da se ne gasi pod malim gasom, na semafor ili kad se da pa oduzme gas nego samo u voznji

Jedino sto sam primetio u voznji da nije ostar na gasu tj. kad se da gas kao da se pomoli pa povuce