Stranica: 1/1.

MWD200GA MAGNAVOX FUNAI potreban kod za MULTIREGION

Napisan post: 01 Dec 2017, 18:03
napisao zar099
Nakon sto sam podesio zupcanik koji pomjera laser da ga pomjera gore dole kad uvuce CD jer jedan motor i uvlaci CD i pomjera laser :oklagija sad radi ali posto je kupljen u americi nece da reprodukuje DVD-ove iz naseg regiona samo americke DVD-ove prima dali neko mozda je radio s ovim modelom zna kod za postavljanje multiregiona da moze DVD bilo odakle? :pivopije:

Re: MWD200GA MAGNAVOX FUNAI potreban kod za MULTIREGION

Napisan post: 02 Dec 2017, 01:19
napisao sim
Samo da te pitam.
Otkud kod tebe toliko cd i dvd plejera i to jos americkih.
Na svaka 5 dana se pojavi po jedan komad.
I ti cd plejeri vec polako izlaze iz upotrebe ko to koristi?

Re: MWD200GA MAGNAVOX FUNAI potreban kod za MULTIREGION

Napisan post: 02 Dec 2017, 07:24
napisao dzafer
Mozda ima u blizini americka vojna baza. Pa to oni vise ne koriste. Izbacuju ili gradjanska lica koja tamo rade uzimaju pa popravljaju. Znam da je tako bilo ovdje u Sarajeve takva jedna je bas blizu gdje ja zivim. Bilo je razni ti aparata ali uglavnom su radilina na 110V,

Re: MWD200GA MAGNAVOX FUNAI potreban kod za MULTIREGION

Napisan post: 02 Dec 2017, 17:41
napisao zar099
Ovo je ciko donio iz Amerike :-) i njihove DVD-ove pa sad nece ti DVD-ovi da rade na nasem regionu na playerima sa nasim regionom ,uspio sam kad pritisnem 1234 i displej tipku standardno kod Magnavox-a pa pokaze regin:1 i verziju firmwara,onda kucas 9876 i search mode tipku i tad se moze preko CD-a upisate firmware update sa odgovarajucim regionom i takodje se moze brisat eprom neznam bil time ista napravio mozda nebi tjeo nikako radit?Pokusacu na netu naci firmware,a sto se tice pitanja od kud toliki potrefilo se da ih ima u posljednje vrijeme neki moji jos i taj neki doso na popravak 8) :pivopije: