Stranica: 1/1.

Kablovski operater

Napisan post: 20 Jun 2019, 23:04
napisao jaro
Verovatno nije za ovu temu, ni forum, ali brisacemo posle.

Naime, kablovski operater Kopernikus, dozvoljava dva digitalna mesta u kuci (sto imam), trece mesto za 300din mesecno, ali, meni treba i za cetvrti tv....?
Pitanje: da li se moze nekako hakovati njihov uredjaj koji vec imam (u koji je ubacena njihova kartica), ili iz njega izvesti koax kabal (gde bi bio otkljucan signal), i tu prikljuciti jos recimo dva tv? :mrgreen:

Re: Kablovski operater

Napisan post: 20 Jun 2019, 23:52
napisao mladen mladenov
Mozes da uzmes dva npr.Amiko dvb-c prijemnika i u jedan ide kartica od kopernikusa a preko lokalne mreze,tj.wi-fi-a saljes na drugi prijemnik..krecu se oko 50€ po komadu.

Re: Kablovski operater

Napisan post: 20 Jun 2019, 23:53
napisao mladen mladenov
Ili da maznes nekoj komsinici jednu karticu,ako joj ne treba :-)

Re: Kablovski operater

Napisan post: 21 Jun 2019, 09:09
napisao KASA1
Upit mi nekako bio poznat,... savjet o prijemno-predajnom sustavu preskup?:
viewtopic.php?f=26&t=9604&start=80#p321125

Re: Kablovski operater

Napisan post: 21 Jun 2019, 10:20
napisao jaro
Da, vidis, potpuno sam zaboravio da sam vec pitao, nego ubi me ova tranzicija, svake godine nesto novo....
Nekad sam se penjao dva puta godisnje na krov, antene, pojacivaci... A sada slicna zajebancija, samo je sve skuplje.. A dupe jos uvek pozadi..

Re: Kablovski operater

Napisan post: 01 Jul 2019, 09:35
napisao majstorr
mladen mladenov je napisao:
20 Jun 2019, 23:52
Mozes da uzmes dva npr.Amiko dvb-c prijemnika i u jedan ide kartica od kopernikusa a preko lokalne mreze,tj.wi-fi-a saljes na drugi prijemnik..krecu se oko 50€ po komadu.
Kako se zove ova funkcija u Amiko prijemniku i koji je to tačno model? Prvi put čujem za to.

Re: Kablovski operater

Napisan post: 01 Jul 2019, 09:58
napisao Stolle
Ovako nešto?
https://www.avmarket.rs/amiko-impulse-t ... siver.html
Samo, da li "šalje" preko WIFI-a?

Re: Kablovski operater

Napisan post: 04 Jul 2019, 13:08
napisao srleboj
sta dobijamo ako ovaj uredjaj povezemo na sbb kablovsku
da li mozemo pratiti programe ,
posto je ugasen analogni signal.
a sbb je ogranicio na 3 uredjaja sta bi dobili,bez znanja sbb.
ja licno mislim nista

Re: Kablovski operater

Napisan post: 04 Jul 2019, 20:59
napisao mladen mladenov
Ja licno nisam probao,ali mi je u servisu bio sef kopernikusa tj.sad supernove i doneo jedan taj amiko na popravku,od groma je crkao tj.prenapona,crkle neke diode u mrezi i to sredim.Kad je dosao pitam ga reko od cega ti je ovo,kaze pa u jedan bodem nasu karticu i preko wi-fi saljem na drugi kod cerke u sobu,pa reko izes ti sef a ne mozes uzeti jos jednu karticu :shock: ,kaze ma nije to poenta,mogu al necu da se zezam i dalje nisam ulazio u pricu jer sam bio u nekoj guzvi,ali kad sam ga pitao jel imas sve kanale,kaze ma da bre,sve isto kao i na onom sa kojeg salje.Sutra cu ga bas nazvati jer je sad kasno,da mi posalje koji je model.

Re: Kablovski operater

Napisan post: 04 Jul 2019, 22:06
napisao srleboj

Re: Kablovski operater

Napisan post: 05 Jul 2019, 08:00
napisao satelitko
srleboj je napisao:
04 Jul 2019, 22:06
https://de.aliexpress.com/item/32950487 ... 413f77bdb1

i ovo je slicno
Jeste slično ali ni slučajno isto! Gde u ovaj bodeš Conax card??? Nigdje. To je samo za FREE kanale...

Re: Kablovski operater

Napisan post: 05 Jul 2019, 11:40
napisao srleboj
da slicno je to sam i napisao

Re: Kablovski operater

Napisan post: 15 Jul 2019, 09:16
napisao srleboj