Obaveštenje za Experte u vezi velikih fajlova na forumu viewtopic.php?p=339038#p339038. |
Проблем на Веш машини Candy 856.
Pravila foruma
Morate biti registrovani da bi pisali u forumu. REGISTRACIJA
U slučaju da želite kontaktirati administratora molimo da to učinite na sledećem linku KONTAKT
Morate biti registrovani da bi pisali u forumu. REGISTRACIJA
U slučaju da želite kontaktirati administratora molimo da to učinite na sledećem linku KONTAKT
Проблем на Веш машини Candy 856.
Поздрав пријатељи пишем у жељи да ми помогнете да пронађем решење и поправим квар на Candy 856.
Кратки програми на машини раде(центрифуга,испирање,избацивање воде...) али када се пусти неки од дужих програма у неком тренутку стане и блинка дугме старт и у исто време дугме за отклањање јаке прљавштине 8 puta.
Преварило ме то што кратки програми раде па сам помислио да грејач на одређеној темпертури пробије на масу и направи проблем па сам заменио грејач али проблем и даље постоји неко време ради нормално а онда покушава да покрене центрифугу али не успева уз велики тресак изгаси се и крену блинкати поменуте лампице.
Ѕамених на наговор пријатеља и пумпу али опет је након два сата пријавила грешку а у међувремену неколико пута покушала да покрене центрифугу ваљда након паљења грешек искључио сам је из струје и укључио пријавила је као да је ѕавршила након откључавања поклопца веш је био мокар и јако врео.
Кратки програми на машини раде(центрифуга,испирање,избацивање воде...) али када се пусти неки од дужих програма у неком тренутку стане и блинка дугме старт и у исто време дугме за отклањање јаке прљавштине 8 puta.
Преварило ме то што кратки програми раде па сам помислио да грејач на одређеној темпертури пробије на масу и направи проблем па сам заменио грејач али проблем и даље постоји неко време ради нормално а онда покушава да покрене центрифугу али не успева уз велики тресак изгаси се и крену блинкати поменуте лампице.
Ѕамених на наговор пријатеља и пумпу али опет је након два сата пријавила грешку а у међувремену неколико пута покушала да покрене центрифугу ваљда након паљења грешек искључио сам је из струје и укључио пријавила је као да је ѕавршила након откључавања поклопца веш је био мокар и јако врео.
- jaro
- bela tehnika
- Contact person: jaro
- Specialty: whitegoods
Re: Проблем на Веш машини Candy 856.
Pa imas problem u izbacivanju vode.
Bez alata nema zanata!.....a bez znanja dzaba ti alat!
Obzirom da sam pumpu zamenio i ponasa se isto, premerio termostat kao ucinilo mi se da se pregreva na 20, 7 KO je, ima li neko ideju sta mi je raditi dalje....
- jaro
- bela tehnika
Zameniti pumpu nije isto sto i proveriti CEO PUT ODVODA.
Hvala Jaro na brzom odgovoru i pokusaju da pomognes neznalici. Proverio i odvod pustio da radi i opet stala nakon dva sata rada, i opet sticem utisak da je vrelija nego inace u momentu prijavljivanja greske, ves naravno ponovo potpuno mokar.... obzirom da negde naletoh da je to greska br 8 i odnosi se na tahogenerator skidah i motor pa sam na rucno okretawe merio i dobio vrednost od 150 KO na iylazu sa tahogeneratora.,
Pustio sam dok je bila vrela da odradi taj kratki program na 50 stepeni i nije htela a cim se ohladila sve je beskprekorno obavila na tom kratkom programu....
- jaro
- bela tehnika
Nesto ti je promaklo, grejac mozda radi stalno..?
Da nije možda do NTC senzora?
-
- Slične teme
- Odgovori
- Pregledano
- Zadnji post
-
- 1 Odgovori
- 461 Pregledano
-
Zadnji post napisao _dzo.ni_