Obaveštenje za Experte u vezi velikih fajlova na forumu viewtopic.php?p=339038#p339038. |
Koja ves masina za kupiti do 25000 dinara
Pravila foruma
Morate biti registrovani da bi pisali u forumu. REGISTRACIJA
U slučaju da želite kontaktirati administratora molimo da to učinite na sledećem linku KONTAKT
Morate biti registrovani da bi pisali u forumu. REGISTRACIJA
U slučaju da želite kontaktirati administratora molimo da to učinite na sledećem linku KONTAKT
Koja ves masina za kupiti do 25000 dinara
Mozda nije tema za ovaj forum,ali me prijateljica pita koju ves masinu da kupi u rangu do 25-26000 dinara.Posto ne pratim toliko belu tehniku ako moze neki savet koji model da joj preporucim da moze i da se servisira posle isteka garancije-prvenstveno mislim na zamenu lezajeva ako ih nove serije masina imaju kao opciju (mislim na normalnu zamenu-ne secenje,budjenje,busenje,silikoniranje i sl).Zapao joj je za oko ovaj model :
Bosch Wab20262by
ali ako ima neko neki pametniji predlog u smislu izdrzljivosti,malog broja kvarova i sl,moze i neki drugi model i proizvodjac....Hvala unapred.Znam da se malo zna o novim modelima ali iz iskustva starijih kolega,moze neka preporuka i od cega bezati kao potencijalna kupovina....
Bosch Wab20262by
ali ako ima neko neki pametniji predlog u smislu izdrzljivosti,malog broja kvarova i sl,moze i neki drugi model i proizvodjac....Hvala unapred.Znam da se malo zna o novim modelima ali iz iskustva starijih kolega,moze neka preporuka i od cega bezati kao potencijalna kupovina....
- jaro
- bela tehnika
- Contact person: jaro
- Specialty: whitegoods
Re: Koja ves masina za kupiti do 25000 dinara
Lezajevi se vise skoro ni na jednoj ne menjaju.
Neka kupi najjeftiniju sa 5g garancije.
Neka kupi najjeftiniju sa 5g garancije.
Bez alata nema zanata!.....a bez znanja dzaba ti alat!
Moze li malo konkretnija pomoc da ne bude bas lutrija pri kupovini,pa za par meseci servis...ima li neki konkretan model u tom cenovnom rangu da se pokazao kao dobar,ili makar proizvodjac a ne model...
- miodrag popovic
- gx
- Phone number: 00381638773821
- Specialty: tv
A šta reći.Dosta servisa koji rade u garanciji odustaju jer im se ne isplati.Kad serviseri odustanu ko će isti aparat servisirati?Ti što daju 5 godina garancije,to nešto neverujem da će se ispuniti.A što se tiče servisiranja i nabavke delova van garancije-tu je tek ludnica,kada tunel guma ili elektronika koštaju 50 evra pa naviše.Za te pare su osnovni modeli,pa ne treba očekivati mnogo.Npr. komšija vratio jedan brend jer šeta po kupatilu,kupio drugi,šeta i taj,oba servisera rekli da su aparati ispravni.Nezahvalno zaista,ono što bih preporučio pre godinu danas nikako!Jedni višenemaju servisnu mrežu,drugih se čeka po mesec dana,treći neizvjesno oće ili neće imati servisera...Te tako i tebi savjetujem da pustiš prijateljicu sama da izabere,bićeš kriv za svaku falinku.
Ko izgubi dobitak, taj dobija gubitak
Marina mislim da ovo zadnje ipak ti treba da procitas....poslao sam joj link teme i Vase savete....ako neko smatra da moze bolje od ovog komentara i ima cvrsci stav po pitanju modela neka kaze,ja sam se i drzao uzdrzano jer sam zadnje popravljao masine desetak godina stare,i o njima znam ponesto....Te tako i tebi savjetujem da pustiš prijateljicu sama da izabere,bićeš kriv za svaku falinku.
-
- gx
- Contact person: Vlada
- Specialty: tv-multimedia
I moj savet bi bio neku jeftiniju sa 5god. garancije. Delovi za gorenje su najpristupačniji i dobra im je servisna mreža. Konkretan model ti ne može niko reći jer ona mašina koja se recimo dobro pokazala više je nema u prodaji jer je zamenio neki drugi model. Danas je pri kupovini najvažniji faktor sreća i kao što su ti kolege napisale nezahvalno je nekom nešto preporučiti.
kad je vec ova tema otvorena da se nadovezem i da Vas pitam kakve su ove nazovi domace TESLA ves masine.Vidim svugde su prisutne po trgovinama a cena je bas u ovom pomenutom rasponu
jel ih ko koristio da ne kazem otvarao iznutra ?
jel ih ko koristio da ne kazem otvarao iznutra ?
Domaće, Tesla? Otkud ti to?
Ne znam, neko ko je radio će da kaže, ali vrlo verovatno je VESTEL u pitanju. Kao i kod mnogih drugih "marki" u okruženju.
Temu ćemo prebaciti u "korisnike".
Ne znam, neko ko je radio će da kaže, ali vrlo verovatno je VESTEL u pitanju. Kao i kod mnogih drugih "marki" u okruženju.
Temu ćemo prebaciti u "korisnike".
"29 poslednjih dana u mesecu je najteže"
Imaš Gorenje WP6YS3 za 25990 ili Beko WTV6532BO za 25480 samo je ova Beko bučnija, a Gorenje je tiša
.

Zadnja izmena: noels, dana 06 Apr 2020, 14:47, ukupno menjano 1 put.
drugari pricate napamet Tesla je Comtrade group Beograd imate i na Wikipedia-ji o tome
ComTrade Group in 2014 launched the Tesla brand of tablets, smartphones and TVs and other home appliance
https://en.wikipedia.org/wiki/ComTrade_Group
ComTrade Group in 2014 launched the Tesla brand of tablets, smartphones and TVs and other home appliance
https://en.wikipedia.org/wiki/ComTrade_Group
A jesi li nekad video, na primer, šta se nalazi u televizorima i čije su to ploče?
"29 poslednjih dana u mesecu je najteže"
- sim
- gxu
- Warranty service: Bela tehnika
- Contact person: Ivan
- Phone number: 0038162303936
- Specialty: whitegoods
Da ne misliš mozda da ih com trade iz Beograda PROIZVODI na bilo koji nacin na bilo kojoj lokaciji?
To su samo brendovi, a ne proizvodnja tj fabrika.
To su samo brendovi, a ne proizvodnja tj fabrika.
SIMkom
e Ivane sad i ti...... pa vecina brendova danas se proizvodi u Kini i sklapa ih jeftina radna snaga na nekoj xx lokaciji ...to nista novo nije !
ono sto je poenta da taj brand TESLA tretiraju i po trgovinama i svugde kao nas -domaci ...zato me je zanimalo da li je ko kad koristio i servisirao....iskustva itd
Najmanje sto sam imao nameru da ih nesto reklamiram ovde
ono sto je poenta da taj brand TESLA tretiraju i po trgovinama i svugde kao nas -domaci ...zato me je zanimalo da li je ko kad koristio i servisirao....iskustva itd
Najmanje sto sam imao nameru da ih nesto reklamiram ovde

-
- Slične teme
- Odgovori
- Pregledano
- Zadnji post
-
-
Ves masina Gorenje wa61061 se ne iskljucuje
napisao siman » 12 Feb 2019, 08:08 » u POMOĆ KRAJNJIM KORISNICIMA APARATA - 7 Odgovori
- 2208 Pregledano
-
Zadnji post napisao siman
15 Feb 2019, 10:49
-
-
- 6 Odgovori
- 1006 Pregledano
-
Zadnji post napisao sim
04 Jun 2020, 23:18
-
-
Pitanje u vezi kupovine nove ves masine ?
napisao Ribery » 20 Nov 2017, 16:55 » u POMOĆ KRAJNJIM KORISNICIMA APARATA - 12 Odgovori
- 1941 Pregledano
-
Zadnji post napisao Ribery
24 Nov 2017, 00:24
-
-
-
pomoc prijatellja pri kupovini ves masine
napisao srleboj » 13 Apr 2020, 15:43 » u POMOĆ KRAJNJIM KORISNICIMA APARATA - 35 Odgovori
- 3232 Pregledano
-
Zadnji post napisao _dzo.ni_
17 Jul 2020, 20:47
-
-
-
Pomoc oko izbora frizidera i ves masine
napisao esteta » 28 Avg 2020, 09:53 » u POMOĆ KRAJNJIM KORISNICIMA APARATA - 27 Odgovori
- 1884 Pregledano
-
Zadnji post napisao sim
09 Sep 2020, 15:03
-