Evo bio sam kod neurologa. Za razliku od Niša gde sam bio pre par dana na kontrolu pejsmejkera, gde su mnogo dobro organizovali kontrolu, ovde je po meni jako loše.
U bolnici, na ulazu, ništa. Nema merenja temperature, niko ništa ne pita gde ideš i šta treba. A kamoli da poprska ruke. Tako je bilo sad kad sam bio. Ambulante su pune, nema odstojanja, Klupe, okrenute leđima, pune. Sede jedan do drugoga. Uglavnom nose, ali ima i onih koji ne nose maske. Pa se posle čudimo....
Kod neurologa, otvorena vrata gde sestre rade na šalteru, sestre viču zbog stakla na šalteru, ne čujem doktorku, ne znam da li i ona mene čuje. Kažem, pa ne mogu ovako....odgovara, ako mogu ja, možeš i ti.
A što se problema tiče, kaže mnogo loša kičma. Degenerativne promene i ne vredi mi tu dekompresija i kiropraktika. Verovatno je tako, to ne mogu da sumnjam, ali ne verujem da ne mogu da nešto ublaže probleme. Da reše, OK, ne mogu.
Napisala mi je Neuronal i antireumatski gel. I da što manje pijem lekove protiv bolova. Nalgesin u ovom slučaju.
I jbg....
Da ne bude da samo kukam i pišem o mojim problemima, pišem i zato što verovatno ima još takvih koji imaju probleme, nadam se ne ovolike, pa možda ovo skrene pažnju, čak i pomogne u nečemu. Pre svega treba preduzimati mere na vreme.
Ja imam veoma lošu naviku pred računarom. I to je teška navika. Podignem noge na sto, a glavu okrenem udesno ka monitoru. I tako godinama. I sad, ajde da ne radim više i odjednom, vidim opet isto.
Moraću da stavim bodljikavu žicu.
Ovaj neuronal je oko 2500-2600 dinara. I potražim, otprilike isti sadržaj, urimil neuro, oko 1300. Da li je duplo bolji i efikasniji???? Verujem da može da se napravi još jeftinija varijanta u nekoj kombinaciji po ovom sadržaju.