Obaveštenje za Experte u vezi velikih fajlova na forumu viewtopic.php?p=339038#p339038. |
Pomoc oko izbora frizidera i ves masine
Pravila foruma
Morate biti registrovani da bi pisali u forumu. REGISTRACIJA
U slučaju da želite kontaktirati administratora molimo da to učinite na sledećem linku KONTAKT
Morate biti registrovani da bi pisali u forumu. REGISTRACIJA
U slučaju da želite kontaktirati administratora molimo da to učinite na sledećem linku KONTAKT
- Ribery
- ___
- Contact person: Darko
- Specialty: tv-multimedia
- Kontakt:
Re: Pomoc oko izbora frizidera i ves masine
Kako je moguce da se toliko gresaka pusti u prodaju? Da li zaposljavaju nesposobne kao kod nas u Srbiji ili to neko namerno radi da bi uzeo pare.
Zadnja izmena: Ribery, dana 07 Sep 2020, 12:29, ukupno menjano 1 put.
Posao TV servisera moras da volis da bi radio takav posao. Ovaj posao niko ne uci samo zbog novca.
Mislim da ovo ne rade namerno, jer ovakve greške plaćaju oni.
Namerno podmeću druge stvari - konstrukcione greške i načine izrade uređaja koje dovode do nepopravljivih ili neisplativih za popravku kvarova kako bi onesposobili uređaje po isteku garancije i naterali te da kupiš nov uređaj.
Na primer - varenje dihtung gume za vrata frižidera i zamrzivača da bi se onemogućila njegova promena, izrada osovine bubnja veš mašine od loših materijala, konstrukciona rešenja koja onemogućavaju ili do zla boga otežavaju promenu ležajeva... To je natempirano da se desi po isteku garancije.
Ali se nekad zeznu, pa se desi pod garancijom i onda moraju da ti zamene uređaj.
Namerno podmeću druge stvari - konstrukcione greške i načine izrade uređaja koje dovode do nepopravljivih ili neisplativih za popravku kvarova kako bi onesposobili uređaje po isteku garancije i naterali te da kupiš nov uređaj.
Na primer - varenje dihtung gume za vrata frižidera i zamrzivača da bi se onemogućila njegova promena, izrada osovine bubnja veš mašine od loših materijala, konstrukciona rešenja koja onemogućavaju ili do zla boga otežavaju promenu ležajeva... To je natempirano da se desi po isteku garancije.
Ali se nekad zeznu, pa se desi pod garancijom i onda moraju da ti zamene uređaj.
- Ribery
- ___
- Contact person: Darko
- Specialty: tv-multimedia
- Kontakt:
U svakom slucaju i oni imaju gomilu nesposobnih inzenjera kao sto imamo i mi u Srbiji cim toliko propusta imaju. Uvek me je interesovalo postoji li neka kontrola kvaliteta tog proizvoda koji naprave. Zasto kada naprave na primer napajanje za racunar zalepe nalepnicu 500W ili 600W a nema realnih ni 300W? Ko im dozvoljava da toliko lazu i koga tuziti u slucaju stete na racunaru zbog tih laganja ili se tu svi prave ludi? Uvek su me interesovala ta pitanja i odgovori.
Posao TV servisera moras da volis da bi radio takav posao. Ovaj posao niko ne uci samo zbog novca.
Realno govoreći, danas ne možeš ništa kupiti od bele tehnike a da je "kvalitetno".
- goranfri
- gxu
- Warranty service: Icematic Simag Scotsman LaSanMarco Brema LaCimbali Joly
Manitowoc - Specialty: whitegoods
I ja bih se složio .
A da li neko ima iskustva sa beloruskom belom tehnikom? Tamo su svi kombinati ostali državni i sve se radi kao u SSSR osamdesetih godina, nema prevare.
Frižideri i zamrzivači su im odlični, marke Minsk i Atlant, za njih su dobili i Crveni orden rada, mene moj služi već 35 godina. I njihovi trolejusi Belkommunaš su cenjeni, dobro su se pokazali u Beogradu, a čak ih je kupio i kanadski grad Vankuver.
Da li je neko imao prilike da vidi njihove veš mašine, električne šporete i dr? Verovatno su napravljeni na stari način, da budu večni?
Frižideri i zamrzivači su im odlični, marke Minsk i Atlant, za njih su dobili i Crveni orden rada, mene moj služi već 35 godina. I njihovi trolejusi Belkommunaš su cenjeni, dobro su se pokazali u Beogradu, a čak ih je kupio i kanadski grad Vankuver.
Da li je neko imao prilike da vidi njihove veš mašine, električne šporete i dr? Verovatno su napravljeni na stari način, da budu večni?
Mislim da to više ne postoji.
"29 poslednjih dana u mesecu je najteže"
- sim
- gxu
- Warranty service: Bela tehnika
- Contact person: Ivan
- Phone number: 0038162303936
- Specialty: whitegoods
Kod nass dolaze pod imenom elin.
Kvalitet isti kao i sve ostalo.
Kvalitet isti kao i sve ostalo.
SIMkom
-
- Slične teme
- Odgovori
- Pregledano
- Zadnji post
-
-
pomoc prijatellja pri kupovini ves masine
napisao srleboj » 13 Apr 2020, 15:43 » u POMOĆ KRAJNJIM KORISNICIMA APARATA - 35 Odgovori
- 3222 Pregledano
-
Zadnji post napisao _dzo.ni_
17 Jul 2020, 20:47
-
-
-
Pitanje u vezi kupovine nove ves masine ?
napisao Ribery » 20 Nov 2017, 16:55 » u POMOĆ KRAJNJIM KORISNICIMA APARATA - 12 Odgovori
- 1941 Pregledano
-
Zadnji post napisao Ribery
24 Nov 2017, 00:24
-
-
-
Pomoc kolege... koji TV uzeti :)
napisao Proelektros » 06 Jun 2019, 00:52 » u POMOĆ KRAJNJIM KORISNICIMA APARATA - 15 Odgovori
- 2321 Pregledano
-
Zadnji post napisao Stolle
08 Jun 2019, 09:56
-
-
-
Ves masina Gorenje wa61061 se ne iskljucuje
napisao siman » 12 Feb 2019, 08:08 » u POMOĆ KRAJNJIM KORISNICIMA APARATA - 7 Odgovori
- 2208 Pregledano
-
Zadnji post napisao siman
15 Feb 2019, 10:49
-
-
-
Koja ves masina za kupiti do 25000 dinara
napisao baracuda » 28 Mar 2020, 16:47 » u POMOĆ KRAJNJIM KORISNICIMA APARATA - 13 Odgovori
- 1938 Pregledano
-
Zadnji post napisao damirko
23 Apr 2020, 16:02
-
-
- 6 Odgovori
- 1000 Pregledano
-
Zadnji post napisao sim
04 Jun 2020, 23:18