Obaveštenje za Experte u vezi velikih fajlova na forumu viewtopic.php?p=339038#p339038. |
Frižider 10 sati bez struje
Pravila foruma
Morate biti registrovani da bi pisali u forumu. REGISTRACIJA
U slučaju da želite kontaktirati administratora molimo da to učinite na sledećem linku KONTAKT
Morate biti registrovani da bi pisali u forumu. REGISTRACIJA
U slučaju da želite kontaktirati administratora molimo da to učinite na sledećem linku KONTAKT
Frižider 10 sati bez struje
Poštovani,
potreban mi je savet u vezi postavljanja manjeg frižidera, bez komore za zamrzavanje, u prostoriji gde se svakodnevno gasi napajanje od 22-07h.Da li je pravo rešenje samootapajući ili bi morao inverter sa akumulatorom? Hvala
potreban mi je savet u vezi postavljanja manjeg frižidera, bez komore za zamrzavanje, u prostoriji gde se svakodnevno gasi napajanje od 22-07h.Da li je pravo rešenje samootapajući ili bi morao inverter sa akumulatorom? Hvala
Re: Frižider 10 sati bez struje
Pa prekid struje nije dobar ni za jedan frižider, mada ovo kod tebe bi bilo noću, pa pretpostavljam da ga ne bi otvarao kad nema struje.
Kad je već takva situacija, ja bih uzeo nekog starog Obodina za 50e, samo da mu je guma dobra (da dihtuje) da ne bih imao trošak da je menjam, i ofarbao bih ga sa belim autolakom da izgleda lepo. Mislim da je šteta kupiti nov frižider za rad u takvim uslovima.
Meni se srednji Obodin od 235 litara sa unutrašnjom komorom za zamrzavanje dobro pokazao za vreme rata, mogao je bez problema da izdrži prekide struje od 10-12 sati tokom bombardovanja, naravno kad bi stigla struja ja ga pojačam do maksimuma da što više rashladi do sledećeg nestanka struje i prospem vodu iz fioke ako je ima. Što je najvažnije, izdržao je sve varijacije napona kad stigne struja i radi do danas bez kvara 40 godina, što je za svaku pohvalu.
Kad je već takva situacija, ja bih uzeo nekog starog Obodina za 50e, samo da mu je guma dobra (da dihtuje) da ne bih imao trošak da je menjam, i ofarbao bih ga sa belim autolakom da izgleda lepo. Mislim da je šteta kupiti nov frižider za rad u takvim uslovima.
Meni se srednji Obodin od 235 litara sa unutrašnjom komorom za zamrzavanje dobro pokazao za vreme rata, mogao je bez problema da izdrži prekide struje od 10-12 sati tokom bombardovanja, naravno kad bi stigla struja ja ga pojačam do maksimuma da što više rashladi do sledećeg nestanka struje i prospem vodu iz fioke ako je ima. Što je najvažnije, izdržao je sve varijacije napona kad stigne struja i radi do danas bez kvara 40 godina, što je za svaku pohvalu.
- bogoljub
- gx
- Contact person: Bogoljub
Radi li rasveta u tom objektu od 22 do 07?
ZAKLINJEM SE NARODU I BOGU DA CU U KAFANU ICI KAD GOD MOGU
- nike
- gxu
- Warranty service: Atosa Arisco Ozti Fimar Roller-Grill Systemair Fiocchetti Prismafood Cappone Hendi Omniwash Icetech ItalI-Ice
- Contact person: NIKE
- Specialty: whitegoods
Kad si već electrolux serviser onda proguglaj i pro-ebay-aj "electrolux 3 way fridge"!
"Blago budalama, njima je lako jer ne misle tako!" PV
Hvala svima,
Nema nikakvog napajanja na celom spratu pa ni za svetlo ili rutere te otpada povezivanje. Što se tiče preporuke za obodina, to je interesantno i zahvaljujem. Svima hvala na odgovorima a inače nisam elektrolux serviser, ja sam pravnik ali volim da pitam svakog ko više zna od mene. Pozdrav, kada rešim javljam
Nema nikakvog napajanja na celom spratu pa ni za svetlo ili rutere te otpada povezivanje. Što se tiče preporuke za obodina, to je interesantno i zahvaljujem. Svima hvala na odgovorima a inače nisam elektrolux serviser, ja sam pravnik ali volim da pitam svakog ko više zna od mene. Pozdrav, kada rešim javljam
Zašto si onda u svom profilu napisao da si zastupnik firme Elektrolux (Warranty service: Elektrolux)
Jedina vakcina
samodisciplina.
Ostani doma
samodisciplina.
Ostani doma
Nema na cemu, uvek mi je drago kad mogu da podelim iskustvo i pomognem nekom, to i jeste svrha foruma. Preporucio sam ti polovan frizider i zato sto ti niko ne bi priznao garanciju na nov za takve uslove sa prekidima napajanja. A mislim da su Obod Cetinje bili najbolji frizideri u SFRJ, iako su ih proizvodili i Gorenje i Koncar i Georgi Naumov, ali ovi su zaista sjajni.
-
- Slične teme
- Odgovori
- Pregledano
- Zadnji post
-
-
Miele W2241 - provera radnih sati
napisao _dzo.ni_ » 27 Jan 2021, 22:36 » u POMOĆ KRAJNJIM KORISNICIMA APARATA - 0 Odgovori
- 238 Pregledano
-
Zadnji post napisao _dzo.ni_
27 Jan 2021, 22:36
-
-
-
Nov Gorenje frizider - buka
napisao zoranNSD » 16 Feb 2017, 17:27 » u POMOĆ KRAJNJIM KORISNICIMA APARATA - 7 Odgovori
- 9140 Pregledano
-
Zadnji post napisao Kole
22 Feb 2017, 11:15
-