OLED TV
FIRMA: LOEWE
MODEL: BILD 7.55
MODEL DODATNO: NE ZNAM
CHASSIS: NE ZNAM
MAINBOARD: NE ZNAM
PANEL: NE ZNAM
T-CON BOARD: NE ZNAM
SMPS: NE ZNAM
SIMPTOMI:
TV ne reaguje na komande-ne može da se startuje
DETALJAN OPIS KVARA i PREDUZETE RADNJE:
Dugme na TVu je oštećeno pri transportu. Na dugmetu je bio otkačeni konektor flet kabla. Dugme odneseno u servis, konektor zalemljen pod lupom ali kada sam povezao dugme i pokušao da uključim TV na dugmetu nije svetlela crvena lampica koja bi morala da svetli i TV nije mogao da se startuje.
Ponovnim pregledom ustanovljen je da jedan od prinova na konektoru ne dobija adekvatnu jacinu struje... U PRILOGU ŠALJEM FOTOGRAFIJU TVA BEZ ZADNJE MASKE
Loewe bild 7.55 oled TV
Pravila foruma
Morate biti registrovani da bi pisali u forumu. REGISTRACIJA
U slučaju da želite kontaktirati administratora molimo da to učinite na sledećem linku KONTAKT
Morate biti registrovani da bi pisali u forumu. REGISTRACIJA
U slučaju da želite kontaktirati administratora molimo da to učinite na sledećem linku KONTAKT
Re: Loewe bild 7.55 oled TV
Iz tvog posta ne mogu da zaključim šta je pitanje.
Najbolje bi bilo da se čitav aparat ponese u ovlašćeni servis, da se pregleda ponovo taj prekidač i ako ne može da se popravi treba da se zamijeni.
Najbolje bi bilo da se čitav aparat ponese u ovlašćeni servis, da se pregleda ponovo taj prekidač i ako ne može da se popravi treba da se zamijeni.
"I ja volim ljude ali ih sve manje podnosim"
-
- _
- Contact person: Predrag Przic
- Phone number: 00381658163626
- Specialty: consumer
TV je kupljen kao polovan iz Bosne. Ovlašćeni servis ne može da poruci deo ukoliko uređaj nema potvrdu porekla da je kupljen u Srbiji.
Pitanje je da li postoji neki ozbiljan serviz koji bi prihvatio da primi TV i da pokuša da reši problem.
Pitanje je da li postoji neki ozbiljan serviz koji bi prihvatio da primi TV i da pokuša da reši problem.
Valjalo bi još da napišeš odakle si.
Pretpostavljam da će ti se neko javiti na tel. ili preko privatne poruke.
PS. tema će biti premještena u podforum "pomoć krajnjim korisnicima"
Pretpostavljam da će ti se neko javiti na tel. ili preko privatne poruke.
PS. tema će biti premještena u podforum "pomoć krajnjim korisnicima"
"I ja volim ljude ali ih sve manje podnosim"
-
- _
- Contact person: Predrag Przic
- Phone number: 00381658163626
- Specialty: consumer
Ja sam iz Niša ali spreman sam da dovezem TV gde god da je potrebno ukoliko neko moze da ga popravi.
Znam da su Loewe televizori jako retki i da mnogi ne žele da se upuštaju u popravku ovakvog TVa ali bio bih veoma zahvalan ukoliko bi neko ipak pokušao da reši moj mroblem.
Znam da su Loewe televizori jako retki i da mnogi ne žele da se upuštaju u popravku ovakvog TVa ali bio bih veoma zahvalan ukoliko bi neko ipak pokušao da reši moj mroblem.
-
- Slične teme
- Odgovori
- Pregledano
- Zadnji post
-
-
OLED - AMOLED paneli (ekrani) i slični - zanimljvo!
napisao fanzo » 30 Dec 2017, 01:13 » u Kafana - Pab - Bircuz - 22 Odgovori
- 4619 Pregledano
-
Zadnji post napisao Ribery
21 svi 2018, 07:03
-