Klima VOX SFE12-AA gasenje bez daljinskog
Pravila foruma
Morate biti registrovani da bi pisali u forumu. REGISTRACIJA
U slučaju da želite kontaktirati administratora molimo da to učinite na sledećem linku KONTAKT
Morate biti registrovani da bi pisali u forumu. REGISTRACIJA
U slučaju da želite kontaktirati administratora molimo da to učinite na sledećem linku KONTAKT
Klima VOX SFE12-AA gasenje bez daljinskog
Pise u uputstvu da se negdje moze ugasiti,bez daljinskog ako se on pokvari,treba neki poklopac pomaket,kako se to radi, nisam nasao nikakvo dugme na unutrasnjoj jedinici?Hvala
Kendo MARKA za TV a KENDA za gumu.
- sim
- gxu
- Warranty service: Bela tehnika
- Contact person: Ivan
- Phone number: 0038162303936
- Specialty: whitegoods
Re: Klima VOX SFE12-AA gasenje bez daljinskog
Tamo u uputstvu umas sve objasnjeno pa cak i nacrtano.
SIMkom
Sad sam gledo,ima poklopac koji se dize,ispod desno je dugme za ugasit,ima na slici se vidi zljeb (oznaceno strelicama), da se povuce rukom,jel tu se poklopac dize prema gore?.Zbog cega ladica koju sam otvara dole,kao sto vidimo,ne zatvara skroz klimu,nego ostaje otvor sirok mozda 1 cm?Sta jos korisnik moze sam uradit na unutrasnjoj ili vanjskoj jedinici u cilju ciscenja?Automatsko ciscenje,kad ukljuciti? Hvala
Klima super hladi i na opciji FAN (Vanjska jedinica tad ne radi) i tad mi trosi struje ko obicni ventilator,duva bas leden zrak,unutarnja jedinica,jel ona tad ipak vuce zrak i kroz rupu iz vana kroz cijevi?
Jedno interesantno pitanje,moze li umutrasnja jedinica radit,kao ventilator a da nije prikljucena vanjska,ako bi negdje naletio posebno na unutarnju jedinicu? Pozz
-
- Slične teme
- Odgovori
- Pregledano
- Zadnji post
-
-
Savet za kupovine inverter klima
napisao bobi.bt » 24 Sep 2020, 22:03 » u POMOĆ KRAJNJIM KORISNICIMA APARATA - 13 Odgovori
- 11590 Pregledano
-
Zadnji post napisao bobi.bt
06 Okt 2020, 23:44
-
-
-
VOX 40ADS553B puštanje iz zvučnika
napisao bb-biznis » 01 svi 2019, 17:06 » u POMOĆ KRAJNJIM KORISNICIMA APARATA - 7 Odgovori
- 6788 Pregledano
-
Zadnji post napisao bb-biznis
04 svi 2019, 04:31
-
-
-
VOX 43YSD650 SMART - GROM-Preko Kablovske TV i hdmi...
napisao bole4s » 28 Avg 2020, 21:55 » u POMOĆ KRAJNJIM KORISNICIMA APARATA - 5 Odgovori
- 3918 Pregledano
-
Zadnji post napisao alexa_pg
10 Jan 2021, 15:03
-