Duvaljka Gordak - RESENO!!!
Urednik: alexa_pg
Duvaljka Gordak - RESENO!!!
Kupio sam duvaljku Gordak 850B (ova sa slike) pa me zanima sledece, kad sam je ukljucio pocela je da vrzdi i dosta je bucna, sve radi na njoj samo je nekako mnogo bucna, prepostavljam da ima vakumsku pumpu pa zato se mnogo cuje ali ovo je previse i onaj poklapac nekako odzvanja ceo, dali neko ima slican problem i koji su vasi saveti, ono sto sam primetio je kad je podignem sa stola i drzim u ruku onda nije vise bucna i mnogo manje se cuje, neznam sta da radim, inace nova je kupljena pre dve nedelje, jel treba da bude bucna?
Zadnja izmena: djole-79, dana 09 Sep 2011, 19:03, ukupno menjano 1 put.
Re: Duvaljka Gordak
Nisi odvio sraf sa donje strane koji cini mi se sluzi da drzi kompresor prilikom transporta. Imas tu na nalepnici gore sa leve strane pise. Nadam se da nisi ostetio nista 

Sto vise ucim sve vise vidim koliko neznam :plaz:
Sa donje strane ima tri srafa koja drzi kompresor i nista vise, jel treba sva tri da odvijem ili?
- milkovski08
- _
- Contact person: Milkovski
- Specialty: tv-multimedia
Ona i treba da se cuje kad radi kompresor vruceg vazduha,ali ne u toj meri da se nemoze drzati na stolu.Mora imati gumene nozice koje absorbiraju vibracije(gumene ne plasticne),a ako ti nije pod garancijom ti podigni gornji poklopac i pogledaj da nesto nije prislonjeno na plehano kuciste i da ti ono prenosi vibracije i stvara buku.Pogledaj i gornjim poklopac za zatvaranje jer ako je nesto imalo fizicki kontakt to se moze primetiti.Proveri drzace kompresora,srafove za fiksiranje,jednostavno sve proveri...Ako ti je pod garancijom ja mislim da znas sta treba da uradis.
Milkovski08
Da sva tri srafa. Ja imam Gordak 952-V i odvio sam sva 3 srafa tako da mislim da nema razlike i tu.
Jeste u garanciji je, odvicu sutra sva tri srafa pa javljam rezultat, vrlo lako moguce da je problem u ovim srafovima, iskreno receno nisam citao uputstvo, hvala na savetima, javljam se sutra!
Pozdrav!!!
Pozdrav!!!
Nemoj vise ni da je palis sa srafovima. Na nalepnici jasno pise da ako ih ne odvijes pre prvog ukljucenja doci ce do ostecenja kompresora. Nadam se da nisi nista ostetio.
Resen problem, odvio sam tri srafa sa donje strane i sve radi kako treba, nije vise bucna i radi normalno, na srecu nije crko kompresor, radi sve!
Uopste nisam ni obratio paznju na uputstvo koje je pisalo na poklopcu(vidi se iz aviona)!!! Hvala svima koji su ucestvovali u ovoj temi!
Uopste nisam ni obratio paznju na uputstvo koje je pisalo na poklopcu(vidi se iz aviona)!!! Hvala svima koji su ucestvovali u ovoj temi!
-
- Slične teme
- Odgovori
- Pregledano
- Zadnji post
-
- 2 Odgovori
- 1139 Pregledano
-
Zadnji post napisao birocip
12 Dec 2011, 21:11
-