U suštini mislim da je dobar svaki koji pokazuje tačnu vrednost

,e sad zavisi ko se sa kojom granom elektronike bavi i kome je neki instrument "pogodniji" za rad tj razlike u opsezima i limit opsega,meni je i Digitalni EI NORMA D1216 i analogni Iskra Phywe i 33-ojka uz osciloskop i ESRmetar sasvim dovoljni za optimalan rad,mene muči nešto drugo a to je programatori

Orange2 i Pony više nisu dovoljni

treba mi neki koji podržava veći broj MCU a izgleda da jedino Beeprog+ podržava sve varijante u BT,ostale što sam gledao podržava jednu seriju a sledeću ili prethodnu ne pa ispadne da treba da ih pokupujem 10-tak

...e sad zašto spomenuh ovo,pa izgleda da će nam ubudućnosti trebati veća podrška u vidu programatora i softvera/flash nego hardverska u vidu raznih instrumenata jer proizvodjači na plazma/lcd već sada rade tako module da je maltene nemoguće skinuti neki procesor jer ih pored lemljenja tako zalepe na modul da bukvalno moraš da ga razvališ

,biće potrebno samo dobra dijagnostika i flash odnosno dump ili zamena modula a jako malo kvarova će moći da se odradi zamenom delova jer do njega neće moći ni da se dodje u prodaji već samo zajedno sa modulom.Bar je takav trend u beloj tehnici a i kod TVa koliko ja vidim,možda grešim