Definitivno mu uzimam ZD-8922 jer za tih 10.700,00 Dinara (oko 92€) za koliko mogu da dobijem istu mislim da mu neću naći ništa bolje, a da je novo i sa 25 meseci garancije ovde kod domaćeg uvoznika, zlu ne trebalo. Njemu lemilica ustvari samo i treba, neka iole "krštenija" umesto ovih najobičnijih kineskih koje kupuje po par puta godišnje, ali par hiljada više uodnosu na recimo ZD-8936 koja je samo lemilica mislim da vredi da dam za ZD-8922 sa duvaljkom jer kontam da će joj već naći neku primenu, pa makar samo u pripremi pre lemljenja duvaljkom grejao štampano kolo da mu ne odvlači toplotu dok greje lemilicom.
Pre nekih 2 dana u jednom oglasu na KupujemProdajem za 10.500,00 Dinara (oko 90€) naletim na Baku 8701D koji sam prošle godine imao prilike da probam kod jednog drugog poznanika i sasvim solidna spravica je u pitanju za nekih beše oko 150€ koliko ju je on tada platio. Kada sam video cenu od tih 92€ brže-bolje zovi telefon na oglasu... ali ćorak, nisu imali na stanju, to je bila nek cena koju su imali ko zna kada, a baš sam se ponadao.
http://www.bakutool.com/product--id-2032.html
Nisam samo siguran da li ZD-8922 ima Sleep za lemilicu kao što ima Baku 8701D. Obe na postolju imaju Sleep za duvaljke, 8701D i za lemilicu, ali za ZD-8922 nisam 100% siguran da i lemilicu baca u Sleep kada se vrati na postolje. Nisam mogao pronaći neki pouzdan izvor da to potvrdi tako da ćemo to znati kada na licu mesta raspakujemo i probamo.
Reč `ukratko` samnom je nespojiva: ja čak i kada prepričavam film to traje duže nego snimanje istog