Conrad lemilica DIGI 60
Urednik: alexa_pg
-
- _
- Specialty: multimedia
Conrad lemilica DIGI 60
Ljudi dajte predlog. Kupio sam pre par godina stanicu za lemljenje iz Conrada Soldeerstation LS-DIGI 60 W. Do sada sam zamenio lemilicu cetiri puta, nekvalitetna je,crkava grejac,a i vrhovi su losi, baza je OK. Zna li ko koja kvalitetna lemilica pase na ovu bazu?
- Prilog
-
- lemilo.gif (21.18 KiB) Pregledano 4549 puta.
- fanzo
- Site Admin
- Phone number: 0038121781575
- Specialty: tv-multimedia
najjeftinija solucija ti je da kupiš Weller magnastat (~60€) ručka nosi oznaku TCPS i da se ne nerviraš više nikada! Iskoristiš postojeću kutiju i bazu za dršku. Magnastat radi na 24V~ i 50W. Regulacija temperature je u samom vrhu i ne treba da razmišljaš ništa. Preporučujem vrh PTA7 : širina 1.6mm i temp.370°C
Dovoljna je za sve radove..sa dve takve možeš i oluke da lemiš bez pardona, samo nabavi dosta tinolžice.
http://www.blazicelektronik.co.yu/
ili aswo beograd
pogledaj i ovu temu viewtopic.php?t=80
Zavisi još i od same konstrukcije tvoje baze da li bi mogla da prihvati i reguliše wellerLR drške.
Dovoljna je za sve radove..sa dve takve možeš i oluke da lemiš bez pardona, samo nabavi dosta tinolžice.
http://www.blazicelektronik.co.yu/
ili aswo beograd
pogledaj i ovu temu viewtopic.php?t=80
Zavisi još i od same konstrukcije tvoje baze da li bi mogla da prihvati i reguliše wellerLR drške.
Zadnja izmena: fanzo, dana 21 Nov 2007, 18:30, ukupno menjano 2 puta.
Svakodnevno usavršavanje je bolje od zakasnelog savršenstva
- Stolle
- Preminuo
PDF za magnastat:
http://www.cooperhandtools.com/german/s ... nastat.pdf
http://www.cooperhandtools.com/german/s ... nastat.pdf
"29 poslednjih dana u mesecu je najteže"
- dzafer
- gx
nema ti sta biti sumnjivo to je ta cijena ali samo rucke jer i ovdje u asvu je oko 65€Misley je napisao: u birklinu je 60,50€ tako da gosn blažić ispade čisti humanista sa cenom od ~60€ kako reče fanzo.
sumnjivo to meni.
za ovu rucku ima i posebno grijac da se uzme mislim da je oko 30€
- Prilog
-
- 109685.jpg (2.68 KiB) Pregledano 4504 puta.
džale
Bez alata nema zanata, a bez znanja ni najbolji alat neće pomoći.
- chellawy
- gx
- Contact person: SIX
- Specialty: tv
šmrc, šmrc
a ja kada sam jedared zvao blažića da pitam za LR21 , opalio me sa cenom od 100 jevra
gde baš da me to snađe
a ja kada sam jedared zvao blažića da pitam za LR21 , opalio me sa cenom od 100 jevra

gde baš da me to snađe

Kompletna ponuda rezervnih delova koja će biti veoma ažurirana u narednih dve ,dve i po godine :)
https://www.kupindo.com/Clan/chellawy/SpisakPredmeta
https://www.kupindo.com/Clan/chellawy/SpisakPredmeta
- dzafer
- gx
dobro jeste ova starija ali ima ih i sad u prodaji mene interesuje gdje ih ima ali gdje im je cijena najniza
ja sam ovu jednu kupio prije osam godina i danas se sluzim njom samo mjenjam spiceve njih placam 5,50 € sa magnetom
evo ima i ovih savremenijih
mislim da su kod vas cijene nize
ja sam ovu jednu kupio prije osam godina i danas se sluzim njom samo mjenjam spiceve njih placam 5,50 € sa magnetom
evo ima i ovih savremenijih
mislim da su kod vas cijene nize
- Prilog
-
- 5730596.jpg (23.82 KiB) Pregledano 4487 puta.
džale
ws51 je samo redizajnirana kutija proverene wecp20. a i mnogo ružnija sa ovim ćoškovima.
crna ručka je samo antistatik što je samo šminkeraj jer vrh možeš uzemljiti i štaš više. wellerova dizajnerska batrganja. što se tiče ručke bez prstena, ne može se više kupiti ni kao rezervni deo zato i ono prethodno pitanje.
po pitanju cena, jedina je važeća gde možeš da ušetaš i pazariš za dinare maloprodajno pa da je u tome i marža i carina i pdv.
znači ušetam kod blažića ili aswa i dam 60 odnosno kolko je gore rečeno evra u dinarima i dobijem račun.
crna ručka je samo antistatik što je samo šminkeraj jer vrh možeš uzemljiti i štaš više. wellerova dizajnerska batrganja. što se tiče ručke bez prstena, ne može se više kupiti ni kao rezervni deo zato i ono prethodno pitanje.
po pitanju cena, jedina je važeća gde možeš da ušetaš i pazariš za dinare maloprodajno pa da je u tome i marža i carina i pdv.
znači ušetam kod blažića ili aswa i dam 60 odnosno kolko je gore rečeno evra u dinarima i dobijem račun.
kad pomenuste lemilice koristim samo welera magnastat imam jednu kupljena pre vise od 15 godina hvala bogu radi i dan danas a pocetkomove godine doneo mi je rodjak iz konrada iz minhena jos jednu trazio sam je nek je ima.na njoj pise made in germany kabli je silikonski ima ga 1,2 metra dok je moj kolega ovde u krusevcu kupio isto novu po manjoj ceni za oko 15 eura isto weller magnastat samo iz srbije.razlika izmedju te dve lemilice je kao nebo i zemlja.koriste iste vrhove a ova iz konrada mnogo bolje radi.ova jeftinija hoce u radu da se iskljuci i ne radi grejac dok je ne protreses rukom.samo se pitam jesu li kinezi uspeli da kopiraju i weller lemilice?
- dzafer
- gx
Ovo lemilo bez stanice kako sam i napisao kosta po cjenovniku koji trenutno imam 138 kon.maraka e sad imas da je kupis komplet u dijelovima rucka plava, ili ova (crna antistatic duplo skuplja) + prsten +grijac+magnetni prekidac +nosac spica i spic sve posebno kad bi placao dodze 230 kon maraka.
kao sto rece fanzo sve ovo moze da strada ali rucka moze biti vjecno
kao sto rece fanzo sve ovo moze da strada ali rucka moze biti vjecno
džale
- Stolle
- Preminuo
Jeste.Imam WECP-20 i mnogo je lepša.Ovi novi WD modeli izgledaju interesantno,barem na prvi pogled.Misley je napisao:ws51 je samo redizajnirana kutija proverene wecp20. a i mnogo ružnija sa ovim ćoškovima.
Inače,ja sam otvarao WECP i unutra su iskrini kondenzatori.Osim vrhova,da kucnem u drvo,ništa do sad.
"29 poslednjih dana u mesecu je najteže"
-
- Slične teme
- Odgovori
- Pregledano
- Zadnji post
-
- 15 Odgovori
- 4338 Pregledano
-
Zadnji post napisao tbag
20 Sep 2010, 19:07
-
- 26 Odgovori
- 5597 Pregledano
-
Zadnji post napisao stojkePN
13 Okt 2008, 01:26
-
- 7 Odgovori
- 2380 Pregledano
-
Zadnji post napisao Stolle
26 Okt 2008, 12:48
-
- 77 Odgovori
- 20035 Pregledano
-
26 Jul 2020, 10:41
-
- 10 Odgovori
- 2831 Pregledano
-
Zadnji post napisao branimir
19 Nov 2023, 08:56
-
- 11 Odgovori
- 2635 Pregledano
-
Zadnji post napisao RadovanPetkovic
03 Feb 2020, 19:33
-
- 4 Odgovori
- 1881 Pregledano
-
27 svi 2020, 21:27
-
-
ZD-8922 kombinovana bazna lemilica, valja li čemu?
napisao CrazY_Milojko » 28 Avg 2022, 11:42 » u Alati - 3 Odgovori
- 1594 Pregledano
-
Zadnji post napisao KASA1
01 Sep 2022, 21:42
-