Samsung 32ws316v sasija s62b RESENO
Pravila foruma
Naslov teme treba da bude u formatu: PROIZVOĐAČ, MODEL, KRATAK OPIS KVARA
Nakon rešenog kvara zatvoriti temu >> >UPUTSTVO< u suprotnom ništa ne činiti.
HOME -- SERVISERI -- DALJINSKI -- RAZNA UPUTSTVA
Naslov teme treba da bude u formatu: PROIZVOĐAČ, MODEL, KRATAK OPIS KVARA
Nakon rešenog kvara zatvoriti temu >> >UPUTSTVO< u suprotnom ništa ne činiti.
HOME -- SERVISERI -- DALJINSKI -- RAZNA UPUTSTVA
-
- gx
- Contact person: Miki
- Specialty: tv
Samsung 32ws316v sasija s62b RESENO
Pozdrav Svima
posle zamene horizontalnog tranzistora j6920 i kondenzatora c425 150nF/400V tv radi , ali problem se ogleda u visokoj temperaturi tranzistora . Da li je neko imao ovakav problem ili je mozda temp.od cca 75 stepeni normalna pri sobnoj od 30 stepeni.
Puno Pozdrava
Miki.
posle zamene horizontalnog tranzistora j6920 i kondenzatora c425 150nF/400V tv radi , ali problem se ogleda u visokoj temperaturi tranzistora . Da li je neko imao ovakav problem ili je mozda temp.od cca 75 stepeni normalna pri sobnoj od 30 stepeni.
Puno Pozdrava
Miki.
-
- ___
-
- gx
Pozdrav
tranzistor je originalan (bar tako pise na njemu :lol: ) , pretpostavljao sam da se radi mozda o kvalitetu tranzistora ali ipak da pitam. Ako je vec tranzistor losijeg kvaliteta sta moze da pomogne : dodavanje veceg hladnjaka ili da nekako stavim ventilator (u stvari ventilator bi sigurno pomogao ali stvara buku).Inace sve sto je na hladnjacima u ovoj televiziji ima bas dosta veliku temperaturu ,neki elementi cak imaju vise od tranzistora. Ono sto me posebno zanima je koliko takvi tranzistori (znaci losijeg kvaliteta) mogu da rade i gde uzeti i kako znati koji je tranzistor dobar .
Puno Pozdrava
Miki.
tranzistor je originalan (bar tako pise na njemu :lol: ) , pretpostavljao sam da se radi mozda o kvalitetu tranzistora ali ipak da pitam. Ako je vec tranzistor losijeg kvaliteta sta moze da pomogne : dodavanje veceg hladnjaka ili da nekako stavim ventilator (u stvari ventilator bi sigurno pomogao ali stvara buku).Inace sve sto je na hladnjacima u ovoj televiziji ima bas dosta veliku temperaturu ,neki elementi cak imaju vise od tranzistora. Ono sto me posebno zanima je koliko takvi tranzistori (znaci losijeg kvaliteta) mogu da rade i gde uzeti i kako znati koji je tranzistor dobar .
Puno Pozdrava
Miki.
- BD-electronic
- gx
- Warranty service: LG,Elit,Morgans,Verso,Elta,Qteck
- Contact person: Dejan
- Phone number: 0038730793402
- Specialty: tv-multimedia
- Kontakt:
- krllebg
- ___
- Warranty service: DeGermany
- Kontakt:
... tema je apsolvirana skoro u expert grupi.da neprezvakavam to sto smo tamo vec rekli,i da nekrsim neka pravila koja smo postavili,probaj da nadjes original tranzistor sa sasije,kosta 15eu.
i dodji u expert grupu,clanarina bi ti se vec sada kod ovog kvara isplatila.
i dodji u expert grupu,clanarina bi ti se vec sada kod ovog kvara isplatila.
... Here lies a man whom is little known !!!
-
- gx
Evo pregledao sam opet pobudu na bazi i kolektoru i deluje u redu , mada mi je ipak mozda nesto promaklo .Imam od ranije 2sc3998 (nemem original sa duruge sasije trenutno) probacu sa njim ako izdrzi naponski , pa cemo da vidimo. Nazvao sam i dobavljaca a on mi rece da je original oko 15e a ovaj sto sam kupio je jeftiniji ali sta radim kad nema drugi , zvao sam nekoliko drugih dobavljaca ali su im cene slicne tako da ne usudjujem se da kupujem drugi . Nego kako doci do expert grupe (letimicno sam pregledao pravila ) prijavio sam se u probni period ali neznam kad ce to poceti da funkcionise.
- krllebg
- ___
- Warranty service: DeGermany
- Kontakt:
pa ... prvo mozes poslati PP (privatnu poruku) Fanzu.
drugi nacin,malo duzi ali mnogo bolji je da procitas pravila i uslove za pristup Expert grupi.Ja bih ti savetovao ovo drugo,jer Fanzo se nece ljutiti sto ga to pitas,ali covek je vec ozvalavio pricajuci i objasnjavajuci - a sve ima detaljno napisano,samo da se odvoji malo vremena da se procita.znaci jednostavnije je citati.
nadam se da ces nam se pridruziti jer je expert grupa mnogo dobra i korisna stvar ... a tek Dnl -> to neces naci nigde,veruj mi na rec.
drugi nacin,malo duzi ali mnogo bolji je da procitas pravila i uslove za pristup Expert grupi.Ja bih ti savetovao ovo drugo,jer Fanzo se nece ljutiti sto ga to pitas,ali covek je vec ozvalavio pricajuci i objasnjavajuci - a sve ima detaljno napisano,samo da se odvoji malo vremena da se procita.znaci jednostavnije je citati.
nadam se da ces nam se pridruziti jer je expert grupa mnogo dobra i korisna stvar ... a tek Dnl -> to neces naci nigde,veruj mi na rec.
... Here lies a man whom is little known !!!
-
- gx
Re: Samsung 32ws316v sasija s62b
Izvinjavam se , ovde nisam zavrsio sa temom , mada je tv odavno resen . Znaci bio je u pitanju los tranzistor. Nabavkom ispravnog tranzistora (sa sasije )sve je proradilo normalno .
-
- Slične teme
- Odgovori
- Pregledano
- Zadnji post
-
-
TV SAMSUNG WS32Z306T Chassis S62B (RESENO)
napisao miskezr » 16 Avg 2007, 00:12 » u Servisiranje CRT Televizora - 6 Odgovori
- 2112 Pregledano
-
Zadnji post napisao tom
17 Avg 2007, 02:21
-
-
-
TV SAMSUNG WS32Z306T Chassis S62B - Ne pali (RJESENO)
napisao kosmajac » 29 Sep 2007, 08:49 » u Servisiranje CRT Televizora - 5 Odgovori
- 1687 Pregledano
-
Zadnji post napisao kosmajac
02 Okt 2007, 01:02
-
-
-
REŠENO Samsung TC2010 P58SC [RESENO]
napisao elval » 16 Feb 2013, 20:25 » u Servisiranje CRT Televizora - 9 Odgovori
- 1967 Pregledano
-
Zadnji post napisao elval
18 Feb 2013, 20:18
-
-
-
TV SAMSUNG CX542ZSE - Slika se okrece u krug (RESENO)
napisao stojkePN » 13 Avg 2007, 17:58 » u Servisiranje CRT Televizora - 7 Odgovori
- 1336 Pregledano
-
Zadnji post napisao tom
14 Avg 2007, 01:06
-
-
-
TV SAMSUNG CX6840AW Chassis Z68 (RESENO)
napisao antalj » 02 Sep 2007, 16:30 » u Servisiranje CRT Televizora - 7 Odgovori
- 1239 Pregledano
-
Zadnji post napisao antalj
14 Sep 2007, 15:35
-
-
-
TV SAMSUNG CW29M064N Chassis KS7A (RESENO)
napisao miskezr » 29 Sep 2007, 00:00 » u Servisiranje CRT Televizora - 4 Odgovori
- 1598 Pregledano
-
Zadnji post napisao miskezr
06 Okt 2007, 00:17
-
-
-
TV SAMSUNG CZ21A083N - Nece da startuje (RESENO)
napisao JNenad » 20 Okt 2007, 19:07 » u Servisiranje CRT Televizora - 8 Odgovori
- 1563 Pregledano
-
Zadnji post napisao Majstor Duja
27 Okt 2007, 11:03
-
-
-
TV SAMSUNG Chassis S16B - Problem G2 (REŠENO)
napisao janko » 04 Nov 2007, 23:31 » u Servisiranje CRT Televizora - 17 Odgovori
- 3701 Pregledano
-
Zadnji post napisao janko
12 Nov 2007, 22:52
-