QUART Q2999 CYPH2529USB PROBLEM EW
Pravila foruma
Naslov teme treba da bude u formatu: PROIZVOĐAČ, MODEL, KRATAK OPIS KVARA
Nakon rešenog kvara zatvoriti temu >> >UPUTSTVO< u suprotnom ništa ne činiti.
HOME -- SERVISERI -- DALJINSKI -- RAZNA UPUTSTVA
Naslov teme treba da bude u formatu: PROIZVOĐAČ, MODEL, KRATAK OPIS KVARA
Nakon rešenog kvara zatvoriti temu >> >UPUTSTVO< u suprotnom ništa ne činiti.
HOME -- SERVISERI -- DALJINSKI -- RAZNA UPUTSTVA
Re: QUART Q2999 CYPH2529USB PROBLEM EW
Otkacio sam tu nozicu 20 i nista se nije promenulo u sirini slike, niti u izoblicenju e/w.
- Stolle
- Preminuo
- Specialty: tv-multimedia
Znači nemaš A845 u EW? Otkud si ga onda napisao? Postoji i verzija EW sa takvim tranzistorom, C1815, BF421 i D880.
"29 poslednjih dana u mesecu je najteže"
vidi se na mojoj semi koje imam tranzistore, inemam a 845 ,nego a940, stari covek nisam dobro video, imas ti neku ideju kako se regulise e/w
- Stolle
- Preminuo
Zameni ponovo, proverenim, već pomenute diode, kondenzatore i induktivnost, da ti možda nije nešto promaklo, ili neispravno od novih komponenti. A940 verujem da si probao, kao i onaj tranzistor ispred njega. Ako je sve to u redu, probaj damp, ili podešavanjima iz SM. Ako opet ne ide, onda procesor?
- nec
- Site Admin
- Phone number: 0038978425778
- Kontakt:
Aj zameni i onaj bipolarni kond. 4,7uF ili koliko je kod tebe (bez merenja)
Kad zamenimo ideje svi imamo duplo vise ideja
-
- _
- Contact person: kire
ako imas bipolarnog kondenzatora smeni nega ne razmislaj.nemam vremena da pregledam semu.oko4.7mikrofaradi.
neznam, kolege ,na koji bipolarni kondenzator mislite ,ja nisam video ni jedan bipolarac od 4,7mf, sem ovog elektrolitskog od 4,7µF i on je smenjen,mislim na tog elka posle zavojnice sa buster dioda.
- Stolle
- Preminuo
Pošto je došlo do malih nesporazuma, tema je pročišćena i vraćena.
@perolujic
Lakše malo sa reakcijama, svi su želeli da ti pomognu.
@perolujic
Lakše malo sa reakcijama, svi su želeli da ti pomognu.
-
- _
- Contact person: milutin
- Specialty: tv
ja sam imao primer da je zavojnica bila u kratkom spoju to se nemoze izmeriti menjaj odgovarajucom.
- Damiru
- ___
- Contact person: Damir
- Kontakt:
U kom smislu se ne može izmeriti? Zavojnica ima nazivnu induktivnost - znači - ili je ima, ili nema!
Commitment is pushing yourself when no one else is around.
Evo posle par dana javljam se ponovo ,sa tv - om sam zavrsio ,vratio stranci, a problem je bio u procesoru i to drugom procesoru koji sam menjao, e/w je bio ok.A sada malo o problemima koji su iskrsli na forumu , sto se mene tice dobro sam analizirao sve sto sam napisao u svakom postu i nikog nisam ni uvredio ni pocenio,niti mi je to na kraj pameti ,ali moram vam priznati da neke vase kolege iz urednistva su po mojoj proceni nabusite,nadmene i sa te pozicije nastupaju ,sto nije u redu. Ovo je dobrovoljni forum i svakom koje sa dobrim namerama pomaze.Tebi Stole bih se posebno zahvalio jer si postupio sasvim razumno i sacuvao jednog clana ,jer sam zaista razmisljao da napustim forum.Hvala svima.
- Majstor Duja
- Neaktivan
- Warranty service: http://www.elektrocentar.com
- Contact person: Goran Duic
1. ovo nije dobrovoljni forum vec privatno vlasnistvo u kom je vlasnik alfa i omega istog.perolujic je napisao:...A sada malo o problemima koji su iskrsli na forumu , sto se mene tice dobro sam analizirao sve sto sam napisao u svakom postu i nikog nisam ni uvredio ni pocenio,niti mi je to na kraj pameti ,ali moram vam priznati da neke vase kolege iz urednistva su po mojoj proceni nabusite,nadmene i sa te pozicije nastupaju ,sto nije u redu. Ovo je dobrovoljni forum i svakom koje sa dobrim namerama pomaze.Tebi Stole bih se posebno zahvalio jer si postupio sasvim razumno i sacuvao jednog clana ,jer sam zaista razmisljao da napustim forum.Hvala svima.
2. ako vam ne odgovara disciplina na forumu uvek imate druge gde mozete da odgovarate svakom kako vam je zgodno. Predlazem
Kod: Označi sve
http://www.hateforum.com/
4. Sledeci ispad vam se nece tolerisati ma sta da ste Vi rekli i mislili da ste rekli pa opet to analizirali...[/b]
5. Ako imate bilo sta da dodate na temu urednistva to ubuduce ucinite u delu predvidjenom za to: viewforum.php?f=21
Nadam se da smo se razumeli.
Rule #1 "Always stand for what you believe, even if it means standing alone."
- milan
- Preminuo
@perolujic
Napisao si da citao i nisi video gde si gresio. Nije u pitanju da si nekog uvredio, vec pravila foruma.
Urednici treba da izmedju ostalog :pomazu i opominju u skladu sa pravilima.
Odmah na pocetku nisi se drzao pravila foruma i popunio tabelu sa potrebnim podacima da znamo
o kom televizoru pricamo.
Clan si foruma od 2007 godine, i ranije teme koje si pocinjao nisi ih zavrsio po pravilima foruma
pogledaj
http://www.fanzo.org/forum/viewtopic.ph ... 91#p191291
http://www.fanzo.org/forum/viewtopic.ph ... 43#p172643
http://www.fanzo.org/forum/viewtopic.ph ... 96#p114396
itd..
I u ovoj temi si trebao da napises da je /reseno/
Od sada ce neznam ko da ti pomaze.
Napisao si da citao i nisi video gde si gresio. Nije u pitanju da si nekog uvredio, vec pravila foruma.
Urednici treba da izmedju ostalog :pomazu i opominju u skladu sa pravilima.
Odmah na pocetku nisi se drzao pravila foruma i popunio tabelu sa potrebnim podacima da znamo
o kom televizoru pricamo.
Clan si foruma od 2007 godine, i ranije teme koje si pocinjao nisi ih zavrsio po pravilima foruma
pogledaj
http://www.fanzo.org/forum/viewtopic.ph ... 91#p191291
http://www.fanzo.org/forum/viewtopic.ph ... 43#p172643
http://www.fanzo.org/forum/viewtopic.ph ... 96#p114396
itd..
I u ovoj temi si trebao da napises da je /reseno/
Od sada ce neznam ko da ti pomaze.
- Damiru
- ___
- Contact person: Damir
- Kontakt:
Ja bih samo dodao da ovaj posao često treba da krasi pedantnost, preciznost i strpljenje. Obzirom da ovde ima daleko većih stručnjaka od mene, ja se trudim da pratim i ubacim se samo ako je neophodno. Svi mi učimo celog života, samo je pitanje koliko smo spremni da to znanje zadržimo i koliko smo zahvalni za nesebičnu tuđu pomoć.
Ukoliko neko ne želi da pomogne, to je njegovo pravo. Ne treba ga zbog toga osuđivati. Ali ukoliko neko dođe da traži pomoć, a sa se nije potrudio, takvima nikada ne pomažem. Shvatite da niko od nas nije lako došao do znanja i iskustvai to poštujte.
Administratori su naravno ovde da pomažu i ispravljaju krive drine. Treba im ostaviti što manje posla i treba shvatiti da mi ostali nismo bogom-dani da oni idu za nama i ispravljaju greške. Ko tako ne misli, taj i u svojoj kući ostavlja nered i živi bahato...
Hvala na razumevanju.
Ukoliko neko ne želi da pomogne, to je njegovo pravo. Ne treba ga zbog toga osuđivati. Ali ukoliko neko dođe da traži pomoć, a sa se nije potrudio, takvima nikada ne pomažem. Shvatite da niko od nas nije lako došao do znanja i iskustvai to poštujte.
Administratori su naravno ovde da pomažu i ispravljaju krive drine. Treba im ostaviti što manje posla i treba shvatiti da mi ostali nismo bogom-dani da oni idu za nama i ispravljaju greške. Ko tako ne misli, taj i u svojoj kući ostavlja nered i živi bahato...
Hvala na razumevanju.

Commitment is pushing yourself when no one else is around.
-
- Slične teme
- Odgovori
- Pregledano
- Zadnji post
-
-
TV QUART Q210N - Problem sa tonom (RESENO)
napisao bokisaboy » 22 Avg 2007, 12:42 » u Servisiranje CRT Televizora - 9 Odgovori
- 1552 Pregledano
-
Zadnji post napisao bokisaboy
31 Avg 2007, 18:29
-
-
-
QUART Q2990 , problem mreza [ODUSTAO]
napisao BUBUL » 23 svi 2011, 17:14 » u Servisiranje CRT Televizora - 12 Odgovori
- 2059 Pregledano
-
Zadnji post napisao nusret
31 svi 2011, 20:21
-
-
-
TV QUART Q210N Chassis ST9J - Potreban dump (RESENO)
napisao saleuniversale » 06 Nov 2007, 20:01 » u Servisiranje CRT Televizora - 6 Odgovori
- 4597 Pregledano
-
Zadnji post napisao saleuniversale
10 Nov 2007, 09:07
-
-
-
TV QUART QTV7222 Chassis 5N11 - EW i Zumirana slika (RESENO)
napisao SaleSk » 09 Feb 2009, 21:20 » u Servisiranje CRT Televizora - 17 Odgovori
- 2269 Pregledano
-
Zadnji post napisao SaleSk
10 Feb 2009, 13:21
-
-
-
QUART bez modela CTV5 chassis potreban damp
napisao gile » 12 Dec 2009, 21:40 » u Servisiranje CRT Televizora - 11 Odgovori
- 2054 Pregledano
-
Zadnji post napisao DSsasa
14 Dec 2009, 23:49
-
-
-
TV QUART P2980 POTREBNA SEMA( RESENO)
napisao kirka » 28 Okt 2011, 00:48 » u Servisiranje CRT Televizora - 5 Odgovori
- 1353 Pregledano
-
Zadnji post napisao kirka
28 Okt 2011, 23:15
-
-
- 7 Odgovori
- 1614 Pregledano
-
Zadnji post napisao Hakija
29 Jan 2012, 15:05
-
-
QUART Q211P(rasirena slika po vertikala)RESENO
napisao Borce Vasilev » 01 Jun 2015, 13:48 » u Servisiranje CRT Televizora - 7 Odgovori
- 2443 Pregledano
-
Zadnji post napisao Borce Vasilev
02 Jun 2015, 08:52
-