TV TEVION MD7110VTSA Chassis TV17XL - Ne startuje (ODUSTAO)

problemi , kvarovi , sheme upload/download popravka CRT televizora
HOME -- SERVISERI -- EXPERT-TEAM -- DALJINSKI

Urednici: alexa_pg,KASA1

Pravila foruma
Naslov teme treba da bude u formatu: PROIZVOĐAČ, MODEL, KRATAK OPIS KVARA
Nakon rešenog kvara zatvoriti temu >> >UPUTSTVO< u suprotnom ništa ne činiti.

HOME -- SERVISERI -- DALJINSKI -- RAZNA UPUTSTVA
munja
_
_
Contact person: Sasa
Phone number: +381112617401
Specialty: tv-multimedia

Re: TV TEVION MD7110VTSA Chassis TV17XL - Nece da startuje

Post napisao munja » 11 Jan 2009, 23:30

Ribery druze,da li posedujes osciloskop?

krllebg
___
___
Warranty service: DeGermany
Specialty: tv
Kontakt:

Re: TV TEVION MD7110VTSA Chassis TV17XL - Nece da startuje

Post napisao krllebg » 15 Jan 2009, 00:53

chellawy je napisao:@krlleod sad sve schneider TV salji kod mene :lala: , Volim schneider sasije ...
s obzirom da si dalje od beograda,predlazem da nakupim neku kolicinu pa te pozovem u goste na par dana ... smestaj i klopa obezbedjeni,ja stvarno nemam volje da ih radim,nerviraju me bas,znam da me razumes.
... Here lies a man whom is little known !!!

Ribery
gx
gx
Contact person: Darko
Kontakt:

Re: TV TEVION MD7110VTSA Chassis TV17XL - Ne startuje ODUSTAO

Post napisao Ribery » 21 Jan 2009, 14:33

Na pocetku ove teme sam napisao sto sam odustao.
Posao TV servisera moras da volis da bi radio takav posao. Ovaj posao niko ne uci samo zbog novca.

alexa_pg
Site Admin
Site Admin

Re: TV TEVION MD7110VTSA Chassis TV17XL - Ne startuje (ODUSTAO)

Post napisao alexa_pg » 21 Jan 2009, 23:26

Ribery je napisao: Odustao sam od popravke zato sto je ...
Sto bi rekli stari "neka si ti ziv i zdrav, bice televizora" Koliko ce ih jos doci koji ce te iznervirati i koliko ces zivaca i truda uloziti za male pare. Videces, i za manje odustaju nego sto si ti rekao. To ne znaci da treba da spustamo cijenu. Naprotiv. Treba vrednovati svoj rad a kome je skupo i ko hoce novog "Kineza" eto im ga i neka im je srecan. Najbitnije je ne nervirati se i u ovom ludom vremenu sacuvati zivce.
"I ja volim ljude ali ih sve manje podnosim"

Majstor Duja
Neaktivan
Warranty service: http://www.elektrocentar.com
Contact person: Goran Duic

Post napisao Majstor Duja » 22 Jan 2009, 12:55

Ribery je napisao: Odustao sam od popravke zato sto je musterija odustala. Moj kolega je sasvim slucajno dobio potpuno isti TV na popravci. Bio je neki laksi kvar pa je resio. Posto je njegov TV radio, dao mi je celu sasiju pa sam pokusao da popravim. Menjao sam elekrolite i nista menjao trafo i nista. Na kraju TV sam popravio zamenom celog boxa. PROBLEM STARTOVANJA JE NA KRAJU BIO U BOX-u. Bio sam srecan kada sam resio taj TV jer me je bas DOBRO namucio. Musteriji sam rekao cenu popravke 70 eura na sta me je on izvredjao i oterao u p.l.m. i rekao da ima novi TV da kupi za te pare. Tu smo jedan drugog iznervirali i izvredjali i vratio sam musteriji njegov TV ja sam uzeo svoje delove i zaradio ukupno minus dve hiljade dinara jer sam toliko ulozio u mrezu i elektrolite. STRAAAASNOOOO a toliko sam se namucio. Hvala svima koji ste mi pomogli da resim TV ali ovoga puta stvarno nije bilo do mene. Mislim da 70 eura nije mnogo za popravku takvog TV-a.
Nije mnogo uopste jer je box nov preko 100e..a takva "musterija" ti i ne treba...
i rekao da ima novi TV da kupi za te pare.
..ovo kad cujem ili samo spustim slusalicu ili se okrenem i odem. Budala koja misli da za 70e moze da kupi 29"/100Hz kvalitetniji TV ne zasluzuje da
se sa njim razgovara kao sa covekom...
Rule #1 "Always stand for what you believe, even if it means standing alone."

Ribery
gx
gx
Kontakt:

Post napisao Ribery » 23 Jan 2009, 21:38

Svaka cast Majstore Dujo na ovoj podrsci ali da ti kazem bas sam se razocarao kada sam vratio TV i na kraju razmislio o svemu. NIKO od musterija nerazume da je ovaj posao zaj.... nego na primer automehanika a mehanicaru su spremni da daju i 500e za neki krs od stojadina a mi se namucimo oko popravke TV-a(davno je proslo vreme omski neispravnih komponenti pa da lako nadjes kvar, danas je svaki kvar zaj.... a svaki 20-ti TV je skolski i lep kvar) i opet smo mi majstori za TV skupi a automehanicar nije skup sto za ruke uzme i do 200e. STRAAAAAAAASNOOOOOOO!!!!!!!!!
Posao TV servisera moras da volis da bi radio takav posao. Ovaj posao niko ne uci samo zbog novca.

Palme
___
___
Contact person: Damir
Phone number: 0046 31 811238

Post napisao Palme » 24 Jan 2009, 10:48

Nije sve tako crno kao sto se cini.Naletio si na losu musteriju,,vjerojatno si i rastegao sa popravkom,,,skup znaci losih prilika se desio vezano za ovaj tv,,,ne treba zbog toga padati moral.
Na koncu,,u svakom poslu ima gubitaka,,tako i u ovom nasem.No iskoristi ove lose momente kako bi bolje radio ubuduce.
Niti jedan vrag nije crn kako izgleda,,,moja je stara poslovica.

Ribery
gx
gx
Kontakt:

Post napisao Ribery » 27 Jan 2009, 19:10

Palme je napisao:Nije sve tako crno kao sto se cini.Naletio si na losu musteriju,,vjerojatno si i rastegao sa popravkom,,,skup znaci losih prilika se desio vezano za ovaj tv,,,ne treba zbog toga padati moral.
Na koncu,,u svakom poslu ima gubitaka,,tako i u ovom nasem.No iskoristi ove lose momente kako bi bolje radio ubuduce.
Kolega Palme nesto te nema dugo na forumu? Puno posla u Januaru ili :lala: ?

Palme
___
___
Contact person: Damir
Phone number: 0046 31 811238

Post napisao Palme » 28 Jan 2009, 09:49

Ribery je napisao:
Palme je napisao:Nije sve tako crno kao sto se cini.Naletio si na losu musteriju,,vjerojatno si i rastegao sa popravkom,,,skup znaci losih prilika se desio vezano za ovaj tv,,,ne treba zbog toga padati moral.
Kolega Palme nesto te nema dugo na forumu? Puno posla u Januaru ili :lala: ?
Posla ima uvijek,,tu sam,,citam sto se pise,,ne pisem jer ponekad nemam rjesenja za postavljena pitanja,,,uglavnom svaki dan sam tu,,na forumu.

Odgovori
  • Slične teme
    Odgovori
    Pregledano
    Zadnji post

Natrag na “Servisiranje CRT Televizora”