tv phoenix trafo [Rešeno]

problemi , kvarovi , sheme upload/download popravka CRT televizora
HOME -- SERVISERI -- EXPERT-TEAM -- DALJINSKI

Urednik: alexa_pg

Pravila foruma
Naslov teme treba da bude u formatu: PROIZVOĐAČ, MODEL, KRATAK OPIS KVARA
Nakon rešenog kvara zatvoriti temu >> >UPUTSTVO< u suprotnom ništa ne činiti.

HOME -- SERVISERI -- DALJINSKI -- RAZNA UPUTSTVA
Avatar
zoran1408
_
_
Postovi: 120
Pridružen: 17 Jan 2007, 10:37
Lokacija: krusevac

tv phoenix trafo [Rešeno]

Post napisao zoran1408 » 07 Mar 2007, 22:37

pozdrav svima dosao mi je tv bez trafoa oznaka je ctv 7971ste/txt ekran je videokolor od 66 cm.potrebna mi je oznaka split trafoa.zna li ko?

Joca
___
___
Postovi: 531
Pridružen: 09 Okt 2006, 14:39
Location: Bezdan
Contact person: Jovica
Specialty: tv
Lokacija: Bezdan
Kontakt:

Post napisao Joca » 08 Mar 2007, 02:00

Za Tv Imperial CTV7971 original trafo je DST88B243/400112.00 a njegova zamena HR7128 saljem ti semu pa uporedi puno srece.
Prilog
HR7128.gif
HR7128.gif (11.96 KiB) Pregledano 1337 puta.

Avatar
zoran1408
_
_
Postovi: 120
Pridružen: 17 Jan 2007, 10:37
Lokacija: krusevac

Post napisao zoran1408 » 08 Mar 2007, 22:48

hvala kolega uporedicu

Avatar
zoran1408
_
_
Postovi: 120
Pridružen: 17 Jan 2007, 10:37
Lokacija: krusevac

Post napisao zoran1408 » 13 Mar 2007, 22:33

evo me malo sa zakasnjenjem trafo ne odgovara.na sasiji pise 1.489.04b
da li je to oznaka sasije?od ic kola ide sledece: tda4601,tda3654,tda 8361a,
tda 4665,tda 4950,saa5281p/e,pca84c841p/210,tda 8425,tda 9840,tda 9821,
na poklopcu pored modela pise i sal 0088/9 n.165 iza ima 2 skarta a napred 3 cinca

Avatar
zoran1408
_
_
Postovi: 120
Pridružen: 17 Jan 2007, 10:37
Lokacija: krusevac

Post napisao zoran1408 » 13 Mar 2007, 23:41

pronasao sam da je sasija sa oznakom f16 ali oznaka trafoa mi je nepoznata ima li pomoci?

Avatar
fanzo
Site Admin
Site Admin
Postovi: 20537
Pridružen: 02 Avg 2006, 06:41
Location: Bački Petrovac, Srbija
Phone number: 0038121781575
Specialty: tv-multimedia
Lokacija: Bački Petrovac
Kontakt:

Post napisao fanzo » 14 Mar 2007, 00:19

F16?
Ferguson
Formenti
Goodmans
Naiko
Nordmende
koji?
Svakodnevno usavršavanje je bolje od zakasnelog savršenstva

Avatar
zoran1408
_
_
Postovi: 120
Pridružen: 17 Jan 2007, 10:37
Lokacija: krusevac

Post napisao zoran1408 » 14 Mar 2007, 00:27

formenti f 16 nasao sam semu a trafo mi lici na hr 8556

Avatar
zoran1408
_
_
Postovi: 120
Pridružen: 17 Jan 2007, 10:37
Lokacija: krusevac

Post napisao zoran1408 » 14 Mar 2007, 00:32

evo je sema
Prilog
TV Elbe chassis Formenti F16 .rar
(436.8 KiB) Preuzeto 206 puta.

Avatar
fanzo
Site Admin
Site Admin
Postovi: 20537
Pridružen: 02 Avg 2006, 06:41
Location: Bački Petrovac, Srbija
Phone number: 0038121781575
Specialty: tv-multimedia
Lokacija: Bački Petrovac
Kontakt:

Post napisao fanzo » 14 Mar 2007, 00:36

Phoenix sa F16 šasijom nosi oznaku modela 902 i ima trafo HR8321
Ako hoćeš šemu koja je poprilično nečitka za Formenti F16 javi
Svakodnevno usavršavanje je bolje od zakasnelog savršenstva

Avatar
zoran1408
_
_
Postovi: 120
Pridružen: 17 Jan 2007, 10:37
Lokacija: krusevac

Post napisao zoran1408 » 14 Mar 2007, 01:04

trafo hr 8321 ne slaze mi se sa izvodima na ploci najvise mi odgovara za sada hr 8556

Joca
___
___
Postovi: 531
Pridružen: 09 Okt 2006, 14:39
Location: Bezdan
Contact person: Jovica
Specialty: tv
Lokacija: Bezdan
Kontakt:

Post napisao Joca » 14 Mar 2007, 04:46

Izvinjavam se kolegi zbog greske u vezi trafoa pogresno sam upisao podatke . Ako je upitanju sasija Formenti F16 onda je trafo HR 8556 a evo i slike sasije Inace i TV imperijal ima istu sasiju
Prilog
foto_formenti_f16_210.jpg
foto_formenti_f16_210.jpg (43.07 KiB) Pregledano 1301 put.

Joca
___
___
Postovi: 531
Pridružen: 09 Okt 2006, 14:39
Location: Bezdan
Contact person: Jovica
Specialty: tv
Lokacija: Bezdan
Kontakt:

Post napisao Joca » 14 Mar 2007, 04:52

Evo i seme posto ova gore nesto nije u rdu.
Prilog
____________formenti_f16_637.rar
(224.16 KiB) Preuzeto 187 puta.

Avatar
Stolle
Site Admin
Site Admin
Postovi: 24604
Pridružen: 12 Avg 2006, 23:35
Location: Srbija

Post napisao Stolle » 14 Mar 2007, 10:43

Prijavljuje grešku,ali se raspakuje dobro.

Avatar
zoran1408
_
_
Postovi: 120
Pridružen: 17 Jan 2007, 10:37
Lokacija: krusevac

Post napisao zoran1408 » 14 Mar 2007, 15:24

pozdrav svima izgleda da nije hr 8556 jer je za otklon 90 stepeni a treba mi za otklon 110 stepeni. kontaktirao sam zorana studenta i dobio informaciju da je tu hr 7187.stavicu njega i javicu.

Avatar
zoran1408
_
_
Postovi: 120
Pridružen: 17 Jan 2007, 10:37
Lokacija: krusevac

tv phoenix trafo resen

Post napisao zoran1408 » 17 Mar 2007, 19:33

stavljen trafo hr 7187 i tv radi bez problema.zahvaljujem svima na saradnji.

Avatar
buzdumra
gxu
gxu
Postovi: 6553
Pridružen: 22 Okt 2006, 20:14
Location: srbija

Post napisao buzdumra » 17 Mar 2007, 20:29

reseno :sm:
proradijo mi net zahvaljujuci fanzi

Odgovori
  • Slične teme
    Odgovori
    Pregledano
    Zadnji post

Natrag na “Servisiranje CRT Televizora”