TV NEO TV1426S - Dump (RESENO)
Pravila foruma
Naslov teme treba da bude u formatu: PROIZVOĐAČ, MODEL, KRATAK OPIS KVARA
Nakon rešenog kvara zatvoriti temu >> >UPUTSTVO< u suprotnom ništa ne činiti.
HOME -- SERVISERI -- DALJINSKI -- RAZNA UPUTSTVA
Naslov teme treba da bude u formatu: PROIZVOĐAČ, MODEL, KRATAK OPIS KVARA
Nakon rešenog kvara zatvoriti temu >> >UPUTSTVO< u suprotnom ništa ne činiti.
HOME -- SERVISERI -- DALJINSKI -- RAZNA UPUTSTVA
- srleboj
- gx
- Contact person: spasoje
- Phone number: 003810112515373
- Specialty: tv
TV NEO TV1426S - Dump (RESENO)
potreban dump neo tv-1426s..........
Zadnja izmena: srleboj, dana 09 Nov 2007, 12:48, ukupno menjano 1 put.
Спасоје
- Vojvoda
- ___
- Contact person: Mirko
- Specialty: tv-multimedia
Kolega, bez uvrede, ali ako pažljivo pročitaš pravilnik o radu javnog dela foruma videćeš da ovakve informacije nije dozvoljeno publikovati.
Uostalom, nisi od juče ovde i imao si prilike da vidiš kako sve ovo funkcioniše.
Dakle, koliko para - toliko muzike odnosno u tvom slučaju nula para - nula i muzike.
Nego, batali teranje inata i učlani se ponovo u expert. Cena je više nego simbolična na godišnjem nivou u odnosu na sve ono što zauzvrat možeš dobiti.
Još jednom ponavljam, bez uvrede.
Pozz...
Uostalom, nisi od juče ovde i imao si prilike da vidiš kako sve ovo funkcioniše.
Dakle, koliko para - toliko muzike odnosno u tvom slučaju nula para - nula i muzike.
Nego, batali teranje inata i učlani se ponovo u expert. Cena je više nego simbolična na godišnjem nivou u odnosu na sve ono što zauzvrat možeš dobiti.
Još jednom ponavljam, bez uvrede.
Pozz...
Budženje je majka zanata.
Ko dobro budži, bolje pare uzima.
http://www.youtube.com/watch?v=WBao61sI ... ture=share
Ko dobro budži, bolje pare uzima.
http://www.youtube.com/watch?v=WBao61sI ... ture=share
- SaleSk
- ___
- Warranty service: Siemens, Konica Minolta, Kodak, B Braun, Dade Behring, Johnson & Johnson, Drew, TerumoBCT
- Kontakt:
Pa mislim da damp moze da se postavi????Koliko se ja razumem u pravilnik...mozda gresim??Popravite me ako je tako....A ako sam u pravu postavio bi neki damp da se proba...nemam konkretno za taj model ali moze da se proba sa slicnim....
Hvala
Hvala
Dusevni bolesnik nikada ne napada bez razloga. U tome se razlikuje od normalnih ljudi.
- fanzo
- Site Admin
- Phone number: 0038121781575
Naravno Sale da može.
Kolega Vojvoda je samo hteo da kaže da se brže dođe do informacija u okviru Expert-Tim grupe i foruma . Stoga je i slab odziv kolega na javnim delovima foruma, iz poznatog razloga da se ne osipaju poslovne informacije.
Inače javni deo foruma zajednički finansiraju isto kolege Experti , kako bi omogućili mlađim , možda budućim kolegama bar neku osnovu. Stoga ne ljutite se ako neka informacija bude uklonjena sa javnih fanzo-foruma , sigurno nije bez razloga . Ako se kojim slučajem profesionalno bavite ovim poslom , voleli bismo da nam se pridružite.
eto , toliko..
Kolega Vojvoda je samo hteo da kaže da se brže dođe do informacija u okviru Expert-Tim grupe i foruma . Stoga je i slab odziv kolega na javnim delovima foruma, iz poznatog razloga da se ne osipaju poslovne informacije.
Inače javni deo foruma zajednički finansiraju isto kolege Experti , kako bi omogućili mlađim , možda budućim kolegama bar neku osnovu. Stoga ne ljutite se ako neka informacija bude uklonjena sa javnih fanzo-foruma , sigurno nije bez razloga . Ako se kojim slučajem profesionalno bavite ovim poslom , voleli bismo da nam se pridružite.
eto , toliko..
- Majstor Duja
- Neaktivan
- Warranty service: http://www.elektrocentar.com
- Contact person: Goran Duic
Jbg to je ono kad zelis nekom da pomognes iz najbolje namere a ustvari za uzvrat najebes.Uvek bilo uvek ce da bude :zid:Majstor Duja je napisao:@SaleSK, StojkePN:
Lepo od vas sto zelite da pomognete a vremenom cete nauciti kome treba i kome ne treba pomoci....
Sto vise ucim sve vise vidim koliko neznam :plaz:
- srleboj
- gx
- Contact person: spasoje
- Phone number: 003810112515373
- Specialty: tv
ne mogu da shvatim toliku raspravu zbog jednog dampa neverovatno
ja sam samo pitao za pomoc nista strasno nasao sam damp kod kolege na novom beogradu ne preko foruma ..
probao samdesetak komada i sa svima se ponasao isto cim pojacas ton on je glasan i takav je konstantan znaci jedino sa ovim dumpom radi kako valja stim sto jerazlika u odnosu na orginal sto kada otvara sliku otvara je polako sa desna nalevo pozdrav srdjan..
ja sam samo pitao za pomoc nista strasno nasao sam damp kod kolege na novom beogradu ne preko foruma ..
probao samdesetak komada i sa svima se ponasao isto cim pojacas ton on je glasan i takav je konstantan znaci jedino sa ovim dumpom radi kako valja stim sto jerazlika u odnosu na orginal sto kada otvara sliku otvara je polako sa desna nalevo pozdrav srdjan..
Спасоје
- Majstor Duja
- Neaktivan
- Warranty service: http://www.elektrocentar.com
- Contact person: Goran Duic
-
- Slične teme
- Odgovori
- Pregledano
- Zadnji post
-
-
TV NEO TV2142TX - DUMP [REŠENO]
napisao astraservis » 18 Avg 2007, 13:02 » u Servisiranje CRT Televizora - 3 Odgovori
- 2113 Pregledano
-
Zadnji post napisao filka
18 Avg 2007, 23:06
-
-
- 0 Odgovori
- 1068 Pregledano
-
Zadnji post napisao SaleSk
14 Sep 2007, 21:41
-
-
TV NEO TV2121TX - Potreban dump (RESENO)
napisao maksim » 19 Dec 2007, 14:26 » u Servisiranje CRT Televizora - 24 Odgovori
- 6388 Pregledano
-
Zadnji post napisao vedranc
03 Jan 2008, 15:06
-
-
-
TV NEO TV2121TX Chassis GBJL7821064 - Potreban dump (RESENO)
napisao irsa » 05 Mar 2008, 23:13 » u Servisiranje CRT Televizora - 14 Odgovori
- 3108 Pregledano
-
Zadnji post napisao irsa
07 Mar 2008, 22:38
-
-
-
TV NEO TV1425 - Potreban dump (RESENO)
napisao agron » 13 Apr 2008, 00:07 » u Servisiranje CRT Televizora - 7 Odgovori
- 1425 Pregledano
-
Zadnji post napisao kisko
14 Apr 2008, 01:59
-
-
- 4 Odgovori
- 1077 Pregledano
-
Zadnji post napisao ljupco
12 Jun 2009, 11:49
-
-
NEO TV1499TX potreban dump-RESENO
napisao munja » 25 Avg 2010, 23:30 » u Servisiranje CRT Televizora - 11 Odgovori
- 1640 Pregledano
-
Zadnji post napisao SaleSk
12 Sep 2010, 08:22
-
-
-
NEO TV 2166TX2 Potreban Dump RESENO
napisao filipmkd » 04 Mar 2012, 12:51 » u Servisiranje CRT Televizora - 5 Odgovori
- 1331 Pregledano
-
Zadnji post napisao SasoT
13 Sep 2013, 15:52
-