Stranica: 2/2.

Napisan post: 14 Mar 2008, 22:10
napisao andro79
Nisam nasao kolo,sve imamTDA2530,a 32 nijedno. Moracu da kupim novo.

Napisan post: 12 Apr 2008, 17:50
napisao andro79
Zamenio sam A232D prvo sa TDA2530,sada sam slusajuci vas stavio TDA2532 (6 evrica) nista nisam dobio ekran je I dalje beo sa tankim linijama na svakih 1cm ,ton normalan,da nije pal decoder?
:plaz: :plaz: :plaz:

Napisan post: 12 Apr 2008, 20:43
napisao buzdumra
jel imas napajanje rgb..a (sad vidjeh da imas) ,a i napajanje pal dekodera

Napisan post: 12 Apr 2008, 21:41
napisao bolle86
Probaj prelemiti module RGB i PAL,mozda,kad si prespojio srafcigerom,otisao neki otpornik male vrednosti,ili tranzistor u tim stepenima...

Napisan post: 13 Apr 2008, 19:52
napisao staka
Ovo nabrzinu citam pa nisam vidio sta je ko napisao samo sam pokusao da shvatim problem,pa ne znam da li cu da lupim sa ovim pitanjem ,ali da li si provjerio napajanje RGB modula da nesto ne fali

Re: TV CAJAVEC 556PS - Nema sliku

Napisan post: 25 Dec 2008, 15:28
napisao andro79
PRVO da vam se svima izvinim na nezavrsenoj temi (ima ih jos,nadam se ne jos dugo).
Juce sam imao malo vremena i volje i pogledam ovaj TV,vidim nije mu dobra (u oba smera oko 56 ohma) Zenerica na plocici RGB-a za 6V8 .Posto je nisam imao nadjem 7V5 .TV solidno radi ali se tesko steluju boje,uglavnom preovladjuje jedna od boja.Ako bi neko imao neke podatke za napone na TV-u pa da ga priblizno nastelujem,ili je ekran.
PS: Pisem RESENO.