Problem sa gore navedenim dvd je taj sto svaki disk ucita cuje se ton ali ne daje nikakvu sliku na tv-u.
Po prvi put se srecem sa tim tipom kvara pa me iz znatizelje zanima sta bi moglo biti.
Od trenutka ukljucenja nema slike .Disk ubacim ucita film kako dvd tako i dvx pusti film cuje se ton al slike neme pa nema.
Imao sam jedan slucaj da su se igrali sa daljincem i onim dugmetom n-p ali sam nekako uspeo da vratim sliku kod ovog ne mogu.
Zahvalan na svakoj pomoci.
roadstar dvd3620h
Pravila foruma
Naslov teme treba da bude u formatu: PROIZVOĐAČ, MODEL, KRATAK OPIS KVARA
Nakon rešenog kvara zatvoriti temu >> >UPUTSTVO< u suprotnom ništa ne činiti.
RAZNA UPUTSTVA
Naslov teme treba da bude u formatu: PROIZVOĐAČ, MODEL, KRATAK OPIS KVARA
Nakon rešenog kvara zatvoriti temu >> >UPUTSTVO< u suprotnom ništa ne činiti.
RAZNA UPUTSTVA
Re: roadstar dvd3620h
Pre ce biti da je softwer u pitanju tj da je promenjen izlaz.Da li si probao preko Cinca, Skarta, S-video... Da li ima na nekom slika 

Sto vise ucim sve vise vidim koliko neznam :plaz:
Re: roadstar dvd3620h RESENO
hvala na pomoci .Nekad je potreban samo neciji pogled da bi se video put.
Softverski problem-neko je promenio izlaze iskljucio cinc i skart .Kada sam stavio s vhs dobio sam sliku ali kao da je pomeren oscilator na tv-u.Dugme ps na daljincu i podesio sam parametre u meniju sad radi kao lud..
Hvala na pomoci -placam pivo.
Softverski problem-neko je promenio izlaze iskljucio cinc i skart .Kada sam stavio s vhs dobio sam sliku ali kao da je pomeren oscilator na tv-u.Dugme ps na daljincu i podesio sam parametre u meniju sad radi kao lud..
Hvala na pomoci -placam pivo.