Da li ste i Vi Audio Fanatik
- dela
- _
- Contact person: Ilija
- Phone number: 0038975970413
- Specialty: audio
Re:
Kako mozemo tako isto mislitigogos je napisao:eeeeeeeeeeee, ljudi moji,u svemu tome ja mogu samo da vam popravim zvucnike ako ih preforsirate :
ha ha ha ha pozzzz
- dela
- _
- Contact person: Ilija
- Phone number: 0038975970413
- Specialty: audio
Re:
Pa ako je za tapete i za zurke za klince onda ima i jeftinija varijantaMajstor Duja je napisao:Eh, pravio sam taj 405 i 33 predpojacalo i to je godinama jako lepo sviralo, prilicno snazno - za samogradnju dusu dalo...fanzo je napisao:Stolle ,nisam ni ja čuo za tvoje sprave , ali sudeći iz mog skromnog iskustva čini mi se da bi vredelo poslušati kako to svira ...setite se samo naširoko poznatog Quod405 ...ništa naročito što se tiče spoljašnjeg izgleda :) ...
Mada sto rece Stolle to danas nikom ne treba, uguras 4 mosfeta i 2X50V napajanje, zvucnike "made in china" i klinci se oduseve na zurkama....zvuk, naravno - ocajan! Al` vazno da "odlepljuje tapete"!
uzmes MISTUBA mixer i dva 15" sound max kutije i ajmo rusiti sve to kosta oko 1200EUR. a imas snagu 800W. Nije bas neki kvalitetan zvuk ali podnosi se, a za klince je super
a za nas za kucnu upotrebu predlazem Harman Kardon
Pozzz
Re: Da li ste i Vi Audio Fanatik
Ja sam uvek bio audio fanatik i non-stop patim od dobrog zvuka. Postavić uskoro nekoliko mojih projekata audio pojačavača i pred-pojačavača koje sam ja projektovao i dizajnirao za sebe. Mnogi su proplakali kada su čuli moje ozvučenje ali verujem da će se i ovde mnogima dopasti idejna rešenja, pa ko voli neka izvoli...
Da se i ja predstavim i prijavim među Audio fanatike.
Zovem se Aleksandar Kosović, iz Vrbasa sam, student treće godine na Pedagoškom fakultetu u Somboru, smer Dizajner medija u obrazovanju (da pojednostavim, profesor informatike). Volim elektroniku i ogroman sa Audiofil ili fanatik, kako god. Nažalost, za sad imam samo ovaj jadni receiver VIVAX AM-100, inače imam kući RADIOLA studio koji je dosta star, ali ga ne bih dao ni za koje pare. Jedino što kuburim što neće niko da se prihvati da ga malo pogleda i da popravi par stvari koje su mu godine uzele inače.. radi super. Inače, tata je jedno vreme radio sa velikim razglasima i pojačalima, tako da u kući nikad nije manjkalo glasne i kvalitetne muzike. Planiram u nekoj bliskoj budućnosti da uzmem neki Pioneer ili Kenwood receiver i neke zvučnike.
Zovem se Aleksandar Kosović, iz Vrbasa sam, student treće godine na Pedagoškom fakultetu u Somboru, smer Dizajner medija u obrazovanju (da pojednostavim, profesor informatike). Volim elektroniku i ogroman sa Audiofil ili fanatik, kako god. Nažalost, za sad imam samo ovaj jadni receiver VIVAX AM-100, inače imam kući RADIOLA studio koji je dosta star, ali ga ne bih dao ni za koje pare. Jedino što kuburim što neće niko da se prihvati da ga malo pogleda i da popravi par stvari koje su mu godine uzele inače.. radi super. Inače, tata je jedno vreme radio sa velikim razglasima i pojačalima, tako da u kući nikad nije manjkalo glasne i kvalitetne muzike. Planiram u nekoj bliskoj budućnosti da uzmem neki Pioneer ili Kenwood receiver i neke zvučnike.

-
- ___
- Contact person: Damir
- Phone number: 0046 31 811238
- Specialty: tv-multimedia
Za sebe mogu reci da jesam audiofil,,,,preslusao sam i imao raznorazne kombinacije zvucnika,izlaza,predpojacala,,gramofona,,i jednostavno mogu reci da nema najboljeg sistema,,najbolji sistem je onaj koji nama najljepse zvuci u uhu i srcu.Danas nemam nikakav stereo,,,imam malu zbirku Marantz aparata iz sedamdesetih,,,to sve lezi u kutijama,,,rekao bih da su sedamdesete bile zlatne godine zvuka ali i muzicke produkcije.Danas nema muzike niti umjetnosti,,danas je digitalizacija proizvela samo efekte.
- vetrenjaca
- gx
- Contact person: Zdravko
- Specialty: tv
Ja, ko u flmu POLTRON ,kad se izivciram uzmem pa nesto i odsviram
- Stolle
- Preminuo
- Specialty: tv-multimedia
Ovo je, na žalost, tačno.Palme je napisao:,,,rekao bih da su sedamdesete bile zlatne godine zvuka ali i muzicke produkcije.Danas nema muzike niti umjetnosti,,danas je digitalizacija proizvela samo efekte.
"29 poslednjih dana u mesecu je najteže"
-
- Slične teme
- Odgovori
- Pregledano
- Zadnji post
-
- 4 Odgovori
- 4988 Pregledano
-
Zadnji post napisao dela
19 Mar 2009, 18:18