Taj sistem "po podu" je tzv. "Njemacki" sistem i to uglavnom rade ovi nasi koji su zanat pekli "gore" po njemackoj.
Meni se to licno ne svidja, istina da je jednostavnije i brze raditi, manje je stemanja i kopanja, ali ja opet sve radim po zidu.
Nas zakon nigdje nema nikakvih odredbi o postavljanju po podu, ali jos nisam vidio ni jedan objekat kojem je tako uradjena instalacija odbijena od strane Elektro distribucije.
automat stubista
Urednik: alexa_pg
Pravila foruma
Praktikujemo da na kraju opišemo kako smo rešili problem. Zatim zatvorimo temu >UPUTSTVO<
Praktikujemo da na kraju opišemo kako smo rešili problem. Zatim zatvorimo temu >UPUTSTVO<
- pejky
- _
- Contact person: Emir
Re: automat stubista
...kada posisaš sva vesla, tada Nikola si Tesla, s pravom mozes reci da je struja tvoja...
- Marko Enter
- _
Re: automat stubista
Da kod nas jos nema pravilo o postavljanju kablova po podu, ali ih prihvataju ovi iz elektrodistribucije, i tada se treba koristiti kablovi koji su namenje za pod , a moze i da se gura kroz crevo , ja sam video vec nekoliko slucaja kod nas da su tako radili po patosu, jeste da se brze i lakse odradi , ja ipak jos preferiram uzidnu ili nadzidnu instalaciju :)
pozdrav
Marko

pozdrav
Marko
Tranzistori su najbrzi osiguraci :)
-
- Slične teme
- Odgovori
- Pregledano
- Zadnji post
-
- 8 Odgovori