---------- PRAVILNIK ------------

Hobi i ostala elektronika

Urednik: alexa_pg

Pravila foruma
Praktikujemo da na kraju opišemo kako smo rešili problem. Zatim zatvorimo temu >UPUTSTVO<
Avatar
Majstor Duja
____
____
Postovi: 4171
Pridružen: 23 Avg 2006, 17:29
Location: Novi Sad - centar
Warranty service: http://www.elektrocentar.com
Contact person: Goran Duic
Specialty: tv-multimedia

---------- PRAVILNIK ------------

Post napisao Majstor Duja » 08 Sep 2010, 18:42

1. Ovaj deo otvorenog dela Fanzo foruma je namenjen razmenjivanju iskustava u vezi elektronskih sklopova u smislu resavanja problema u osmisljavanju shema kao i specificnih zahteva i adaptacija postojecih resenja.

2. Pre postavljanja teme koristite opciju SEARCH kao sto bi bilo dobro da prvo pretrazite net sa recimo guglom i ne postavljate pitanje ovde ako je to vec neko objavio negde drugde...

3. Korisnik koji postavlja temu je duzan da sto bolje objasni svoj problem i da sto preciznije odgovori na pitanja ostalih ucesnika.

4. Trudite se da postavljate slike u JPG formatu (po mogucnosti 800x600) a ne BMP (bitmap) ili neki drugi format. Veliki fajlovi, postavljeni bez potrebe, ce biti obrisani bez upozorenja. Slike postavljajte [inline] da bi bile odmah vidljive a ne da ih pakujete u .RAR ili neki drugi kompresor.

5. Molimo vas da se suzdrzite pitanja koja se ticu osnova elektronike jer forum nije ni namenjen za pocetnike. Teme koje sadrze pitanja o osnovnim sklopovima ce biti zakljucane.

6. Nemojte postavljati datasheetove lako dostupne na netu a linkove ka neproverenim sajtovima OBAVEZNO stavljajte u [C0DE][/C0DE] tagove.

7. Molimo korisnike da ne zloupotrebljavaju dobru nameru iskusnih kolega i traze da im se ovde resi problem tj da im se uradi " domaci zadatak".


Pravilnik ce se vremenom modifikovati prema potrebi razvoja foruma.
Rule #1 "Always stand for what you believe, even if it means standing alone."

Zaključano

Natrag na “Elektronika”